Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот sin4ec » 19 авг 2013 23:42

Blagoy написа:А какво искаш тогава, и какъв беше смисъла да отваряш чак нова тема? Май хем боли, хем сърби, а?
И какво беше това с Пиргов и какви точно са ти претенциите там? Нашите може и да са искали да се спре играта, но съдията спря ли я? Не! Взе правилното решение в тази ситуация. Можеш да се сърдиш само на вашите футболисти, че не могат да вкарат топката в опразнената врата.

Каквото съм искал, съм го направил. Ще отварям тема когато и както реша. Като не можеш да опонираш, като не си гледал мача като хората, като не виждаш какво става долу, си налягай парцалите. Гледате, а не виждате. Слушате, а не чувате. Ама лесно дрога раздавате и квалификации. И още нередности имаше, отворко, дюдюкахме на маймуната, дето няма чисто отиграване и удря с квото и падне. Ако имах банана-щях да ѝ хвърля и аз. Ама то не е кат да гледаш по тв7 и после да се бараш... В тоз ред на мисли, коментаторите кво казаха за ситуацията, че ми е интересно?
Пиргов симулира. И не се сърдя на никого, гледам ви сеира.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Формално нарушение на Литекс-Левски

Мнениеот W84me » 19 авг 2013 23:50

vaskonti написа:Такова нещо винаги може да мине в графата "съдията не видя" или в случая - "съдията е видял, че топката е излязла в тъч преди детето да я хване". То иначе по твоята логика може да искаш преиграване защото не ви е дал дузпа, а уж имало.

Това не може да мине в тая графа. Ясно се видя, че никой от съдийската бригада не сигнализира, че топката е напуснала терена.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 19 авг 2013 23:51

Коментаторите бяха на много тежки наркотици, така че нищо не казаха. Толкова пристрастни, и толкова да им личи, беше прекалено (аз на Бареков ТВ ако разчитам на обективност, нещата не са добре). И те май гледаха, но не виждаха. Интересно как и те казаха същото за Пиргов. Явно от едно и също място взимате мат'риала с тях.
Ходи хвърляй на вашите "маймуни" банани!
[center]Изображение[/center]

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 19 авг 2013 23:58

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=myHrU4CGDc0[/youtube]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 авг 2013 00:04

Blagoy написа:Коментаторите бяха на много тежки наркотици, така че нищо не казаха. Толкова пристрастни, и толкова да им личи, беше прекалено (аз на Бареков ТВ ако разчитам на обективност, нещата не са добре). И те май гледаха, но не виждаха. Интересно как и те казаха същото за Пиргов. Явно от едно и също място взимате мат'риала с тях.
Ходи хвърляй на вашите "маймуни" банани!

То от 20 метра и като ти мирише на трева, ганджа, димка и негър се виждат нещата. Неслучайно казах, че не коментирам ситуацията във 2 минута, че е на 90 метра от мене, ама има ли кой да чуе? Да прочете? Няма.
А кому беше нужно след края на мача да вкарва полиция с тежко въоръжение пред нашия сектор, та да ни пази от нашите играчи, е много интересно. Много интересно е и кой се чуваше цял мач на стадиона, но това нито е новост, нито изненада.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2013 08:47

sin4ec написа:Кой е искал преиграване? Обяснява ви се, че има ФНП, погледнете се само... Яд ви е, че облещените ви мозъци даже не са регистрирали тази нередност. Кво ми обръщаш палачинката? Като си мъж си стой на позицията!
Толкова и разбирате от футбол. И ако не беше Васконти, още щяхте да си сипете помията по мен. Не, че ми пука от вас.

Няма нарушение на правилата! Съдията спря играта заради детето и тръгна да дава съдийска топка, но страничния му каза, че е имало тъч и главният си промени мнението и отсъди тъч, това е! Няма никакво значение дали топката наистина е била излязла или не - съдията така е видял, така е отсъдил! Играта продължи по начина, по който съдията отсъди - какво нарушение има тук? Пак ти казвам - по същата логика може да се иска преиграване защото не ви е свирил дузпа, а уж има!
Нали се сещаш, че това положение не сме го видяли само ние, а и от ръководствата на Левски и Литекс - никой дума не обели за това. И нормално - няма какво да кажат, тъй като няма нарушение на правилата. В правилата никъде не пише, че ако съдията отсъди грешно това може да е повод за преиграване на мач. То ако беше така, едва ли щеше да има мач по целия свят, който да не се преиграва по 100 пъти.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 авг 2013 09:15

vaskonti написа:
sin4ec написа:Кой е искал преиграване? Обяснява ви се, че има ФНП, погледнете се само... Яд ви е, че облещените ви мозъци даже не са регистрирали тази нередност. Кво ми обръщаш палачинката? Като си мъж си стой на позицията!
Толкова и разбирате от футбол. И ако не беше Васконти, още щяхте да си сипете помията по мен. Не, че ми пука от вас.

Няма нарушение на правилата! Съдията спря играта заради детето и тръгна да дава съдийска топка, но страничния му каза, че е имало тъч и главният си промени мнението и отсъди тъч, това е! Няма никакво значение дали топката наистина е била излязла или не - съдията така е видял, така е отсъдил! Играта продължи по начина, по който съдията отсъди - какво нарушение има тук? Пак ти казвам - по същата логика може да се иска преиграване защото не ви е свирил дузпа, а уж има!
Нали се сещаш, че това положение не сме го видяли само ние, а и от ръководствата на Левски и Литекс - никой дума не обели за това. И нормално - няма какво да кажат, тъй като няма нарушение на правилата. В правилата никъде не пише, че ако съдията отсъди грешно това може да е повод за преиграване на мач. То ако беше така, едва ли щеше да има мач по целия свят, който да не се преиграва по 100 пъти.

Самото място, откъдето изпълниха страничното хвърляне си е формално нарушение на правилата. Но това не означава, че мача трябва да се преиграе.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 авг 2013 12:31

Васконти, това е невярно, защото съдията извика наш играч за спорната топка. Както каза един колега, ако топката влизаше във вратата, гол ли щеше да е? И за същият ли страничен говориш, дето ни спря опасни атаки с две несъществуващи засади?
Тъч не може да има. И колегата отгоре ясно ти каза, че и мястото на изпълнение е ФНП.
Никой няма да преиграе мач за такава глупост, освен ако няма гол или картон в близките секунди. Пример-мача на Левски с Оксер. Какво да ти кажат от Левски, че съдията е тъп? То се видя от цяла България.
Въпросът е принципен.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2013 13:08

sin4ec написа:Васконти, това е невярно, защото съдията извика наш играч за спорната топка. Както каза един колега, ако топката влизаше във вратата, гол ли щеше да е? И за същият ли страничен говориш, дето ни спря опасни атаки с две несъществуващи засади?
Тъч не може да има. И колегата отгоре ясно ти каза, че и мястото на изпълнение е ФНП.
Никой няма да преиграе мач за такава глупост, освен ако няма гол или картон в близките секунди. Пример-мача на Левски с Оксер. Какво да ти кажат от Левски, че съдията е тъп? То се видя от цяла България.
Въпросът е принципен.

Ами нали това казвам - първо отсъди спорна топка, но след кратка консултация със станичния си промени мнението.
Ако топката влизаше във вратата, дали щеше да е гол или не зависи от това дали съдията смята, че е видял че топката е преминала голлинията. В случая страничният съдия очевидно смята, че топката е излязла точно там, където я спря детето, значи тъча е изпълнен от точното място. Вярно, че това е грешна преценка, но изобщо няма нарушение на правилата.
Значение има само и единствено това какво е отсъдил съдията и дали играчите се съобразяват с отсъденото. Съдията първо отсъди спорна топка, след това тъч - играчите се съобразиха с първата му преценка, след това се съобразиха и с промененото му мнение. От тук натам без значение колко фрапираща е грешката на съдията, формално нарушение на правилата няма. Не може за грешно отсъждане дори да става на въпрос за възможност за преиграване! Грешни отсъждания има във всеки един мач на тоя свят!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2013 13:11

Има ли я някъде тази ситуация?
Дори и да има формално нарушение, не може да се преиграе мачът.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”