Локомотив София - Левски - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив София - Левски|23 кръг|8 Април, Неделя|16:00ч|
Диамунтен, (не ми пука дали така се пише) Милиев, Иво Иванов, Станчев, Старокин, Грийн, Гаджев, Йовов, Тасевски, Рамос, Жуниньо, Цветков, Младенов - ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !!!
Последна промяна от Eminem на 08 апр 2012 21:18, променено общо 1 път.
Грешката е вярна . Левски в момента е на нивото на Монтана , че и по зле дори . Търсете вината в три -годишното управление на лицата Тодор Костадинов Батков и Георги Александров Иванов -герои от "Мъпетс тиътър". Всичко останало е ала бала . Опс ...днес тара май не беше осигурил билети за агитката
) , защото веднага си пролича
)

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Old_death написа:Май сме гледали различни мачове.Според теб в единия случай топката е излизала в тъч!Топката наистина вървеше по лек диагонал,но бе на 20 метра от тъч линията.Вече се омаза!А другото положение?При него топката и железничаря поне отиваха директно към вратата ви.Ще доживея ли деня,в който Левскар да гледа обективно на нещата?
Отвори спортала и виж репортажа, Станчев догони топката на 5 метра от тъча. Ако беше паднал или спрял да играе играча на Локото, да изгонят Милиев, но той го хвана за секунда и изобщо не му наруши баланса, не му попречи и на скоростта.
Ти пък кога си гледал обективно на нещата?

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.За разлика от няколко сини "фена" пиша много рядко във вашия форум,стараейки се да бъда обективен.По принцип не съм склонен да казвам на черното бяло и обратно,иначе щях да съм фен на ЛевскиГледах само второто полувреме и нямам нужда от мнението на коментатора,за да го сравнявам с това,което виждам.Отговори ми какво наказание се полага в тоя случай,без твоите трактовки!
Много капацитети се появиха само за второто полувреме на мача и всичките ''обективни и много рядко'' влизали във нашия форум!Първото полувреме половината отбор на Локо-то трябваше да е в жълто а Петков с червен картон.Няма такова формулирано правило ''сам срещу вратаря''!Съдията гледа посоката-ако е към тъча е жълт картон ако е към вратата червен.Щом можеш да висиш в нашия форум значи можеш да отделиш и 5 минути да прочетеш правилника!
Да не говорим , че преди нарушението на Милиев за което твърдите , че трябва да се даде картон има опасно влизане срещу футболист на Левски .
И МНОГО МОЛЯ ГОСПОДАТА ОБАГРЕНИ В РОЗОВО ДА ОБРЪЩАТ СЪЩОТО ВНИМАНИЕ И НА ИГРАТА НА ГАЛЧЕВ , ЗАЩОТО ТОЯ ПОЧТИ ВЪВ ВСЕКИ МАЧ Е ЗА ЧЕРВЕН КАРТОН .
И МНОГО МОЛЯ ГОСПОДАТА ОБАГРЕНИ В РОЗОВО ДА ОБРЪЩАТ СЪЩОТО ВНИМАНИЕ И НА ИГРАТА НА ГАЛЧЕВ , ЗАЩОТО ТОЯ ПОЧТИ ВЪВ ВСЕКИ МАЧ Е ЗА ЧЕРВЕН КАРТОН .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Cayman написа:Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.За разлика от няколко сини "фена" пиша много рядко във вашия форум,стараейки се да бъда обективен.По принцип не съм склонен да казвам на черното бяло и обратно,иначе щях да съм фен на ЛевскиГледах само второто полувреме и нямам нужда от мнението на коментатора,за да го сравнявам с това,което виждам.Отговори ми какво наказание се полага в тоя случай,без твоите трактовки!
Много капацитети се появиха само за второто полувреме на мача и всичките ''обективни и много рядко'' влизали във нашия форум!Първото полувреме половината отбор на Локо-то трябваше да е в жълто а Петков с червен картон.Няма такова формулирано правило ''сам срещу вратаря''!Съдията гледа посоката-ако е към тъча е жълт картон ако е към вратата червен.Щом можеш да висиш в нашия форум значи можеш да отделиш и 5 минути да прочетеш правилника!
За не знаещите да четат ще повторя.Гледах само второто полувреме,защото си имам и други ангажименти,а мач на Левски не е достатъчен дразнител.че да зарежа всичко заради него.Поради тая причина не коментирам това,което не съм видял.Можеш да се радваш,че махнаха опцията за следене на постовете в профила на потребителите.Можеше да видиш,че пиша изключително в нашия форум и обикновено да отбивам атаките на една група сини талибани,които прахосват времето си в оплюване на ЦСКА.Та пак да чуя колко картона ви бяха спестени през второто полувреме?До там ли стигнахте,та да имате нужда от съдийски патерици срещу умрелите от глад железничари!
Последна промяна от Old_death на 08 апр 2012 21:31, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.За разлика от няколко сини "фена" пиша много рядко във вашия форум,стараейки се да бъда обективен.По принцип не съм склонен да казвам на черното бяло и обратно,иначе щях да съм фен на ЛевскиГледах само второто полувреме и нямам нужда от мнението на коментатора,за да го сравнявам с това,което виждам.Отговори ми какво наказание се полага в тоя случай,без твоите трактовки!
Разбори не правя, изказвам мнение. Твоята обективност тук е точно толкова обективна, колкото тази на визираните от теб фенове във вашия форум. Аз ти обясних, че има играч който има възможност да догони откъсващият се нападател, това е разликата в цветовете на картона. Така че, вместо да ръсиш ум къде и кой да разсъждава, вземи та позагърби малко тая омраза към нас и помисли малко и ти, че си голям човек и пишеш сравнително хубави коментари.
Разбира се че ако играч се откъсва сам срещу вратаря, то той получава цвят на идеята ви. За пример ще дам Старокин в мача срещу Лудогорец, зеления оставаше сам срещу Илиев, имаше задържане

Днес Дъстли с голямата си крачка можеше да догони изпуснатия от Станчев нападател, можеше и да не успее. Затова казах 50/50. Следователно не си прав да въртиш и сучеш така, както ти изнася на теб, и в този момент се убеждавам, че наистина си толкова обективен, колкото ония наши фенове.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Отвратен съм от нещастниците в синьо! Не заслужават да получат една стотинка за тоя позор на който ни подлагат. А другото Стефан Стоянов си го е казал....
mistreated написа:TristaNNN написа:mistreated, не ми чети коментара така, както дявола чете Евангелието. Ако ще кажеш нещо-добре дошъл си, ако ще се заяждаш - не ти прави чест и отиваш в графата "мишоци". Много точно отбелязах, че Димов има потенциал, което само по себе си говори за вероятност. Това е предположение, не е дума.
Мишок никога не съм бил, никога не съм се крил и винаги съм отстоявал позицията си. Коментарът ми е по повод на твърденията ви допреди 2 седмици (че някои и сега продължават), че имате най-добрите играчи в България, като единици.
Е майка му стара, как не се намери един треньор от толкова много, дето да може да им каже какво да правят тия "най-добри" играчи бе?
Не ти ли се струва смешно да я повтаряте по сто пъти тая глупост с тия "най-добри играчи"?
А относно дразненето - нали не мислиш, че вие ни дразните по-малко, когато нашите се осерат? Това е нещо напълно нормално, иначе за какво е тоя форум.
Майка му стара, факта, че двама или петима от нашите повтарят, че имаме най-добрите играчи (а то май е само един), не значи че всички други са на това мнение!! Интересно как извличаш едно мнение от сто, или един пасаж от цяло мнение, за да си правиш твоите заключения...
TristaNNN написа:Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.За разлика от няколко сини "фена" пиша много рядко във вашия форум,стараейки се да бъда обективен.По принцип не съм склонен да казвам на черното бяло и обратно,иначе щях да съм фен на ЛевскиГледах само второто полувреме и нямам нужда от мнението на коментатора,за да го сравнявам с това,което виждам.Отговори ми какво наказание се полага в тоя случай,без твоите трактовки!
Разбори не правя, изказвам мнение. Твоята обективност тук е точно толкова обективна, колкото тази на визираните от теб фенове във вашия форум. Аз ти обясних, че има играч който има възможност да догони откъсващият се нападател, това е разликата в цветовете на картона. Така че, вместо да ръсиш ум къде и кой да разсъждава, вземи та позагърби малко тая омраза към нас и помисли малко и ти, че си голям човек и пишеш сравнително хубави коментари.
Разбира се че ако играч се откъсва сам срещу вратаря, то той получава цвят на идеята ви. За пример ще дам Старокин в мача срещу Лудогорец, зеления оставаше сам срещу Илиев, имаше задържанечервен картон.
Днес Дъстли с голямата си крачка можеше да догони изпуснатия от Станчев нападател, можеше и да не успее. Затова казах 50/50. Следователно не си прав да въртиш и сучеш така, както ти изнася на теб, и в този момент се убеждавам, че наистина си толкова обективен, колкото ония наши фенове.
Аз не суча така,както ми изнася.Реално погледната съдията можеше да реагира по два начина:
1.Вижда пресилено падане на нападателя.Свири фаул и дава картон за симулация,както е по правилника.
2.Решава,че има нарушение срещу нападателя.Свири фаул и пак използва правилника.А правилника е категоричен.При нарушение срещу играч,оставащ сам срещу вратаря се свири нарушение и извършителя се наказва с червен картон.
В случая съдията отсъди като Пилат Понтийски.Не бих коментирал негово решение,ако бе преценил ситуациите така,както съм ти ги изложил в двата случая.С пълно право можеше и да не отсъди тия нарушения,защото паданията бяха малко пресилени,но той взе някакво средно решение,което не говори добре за нивото му като арбитър.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.