cska - maina написа:През новия сезон ще е твърд титулярРомите може да са всякакви, но се подкрепят.
Поне е играл в Шампионска Лига , ти това си го гледал само по телевизията бе, приятел..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska - maina написа:През новия сезон ще е твърд титулярРомите може да са всякакви, но се подкрепят.
ЕМИЛ написа::o![]()
![]()
и за този ли доживяхме да имаме фен-тема..........
![]()
![]()
![]()
не ми харесва неговата игра.Някак си е хаотична и се изолира често от играта на терена.
BLUE CHAMPIONS написа:Един от Левскарите играли в ШАМПИОНСКА ЛИГА! Вкарал също така и единствения гол за български отбор в лигата, какво повече да кажем
modor написа:BLUE CHAMPIONS написа:Един от Левскарите играли в ШАМПИОНСКА ЛИГА! Вкарал също така и единствения гол за български отбор в лигата, какво повече да кажем
На стари лаври ли ще го караме
modor написа:BLUE CHAMPIONS написа:Един от Левскарите играли в ШАМПИОНСКА ЛИГА! Вкарал също така и единствения гол за български отбор в лигата, какво повече да кажем
На стари лаври ли ще го караме
metodito написа:Поздравявам автора за темата. Мразалянковците наизлязоха.
Мариян е свестен футболист. Сигурен съм, че има хора, които предпочитат Сърмов пред него само защото Огнянов е циганин.
Браво на Ясен, че му гласува доверие и му вдъхна самочувствие, макар че когато Грийн бе в защитата Ясен трябваше да рискува с младок или да пуска Мариян.
Пожелавам му успех!
Според мен е полезен играч.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта