04.08.12 - ЛЕВСКИ - Пирин Гоце Делчев /Приятелски мач/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: 04.08.12 - ЛЕВСКИ - Пирин Гоце Делчев /Приятелски мач/

Мнениеот kambata » 04 авг 2012 19:46

Абе Гоце Делчев са безумно зле, 5 класи под Сараео и Мура. Не се заблуждавайте, първенството ни е пълно с жалки формации.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 04 авг 2012 19:46

TristaNNN написа:
lazio1997 написа:
Kris_men2000 написа:Ще го дават ли по някоя телевизия имате ли информация.ако има пишете моя или дайте адрес.

Ще го дават на стадиона! :twisted:

Защо нападаш така момчето, не забравяй че не всеки може да отиде на стадиона, не е само до желание - понякога има деца, семейство, работа, болни баби и т.н.

Не го нападам...пуснах тънка шегичка, но остана неразбрана...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 авг 2012 19:48

Рали, в момента на умряло куче- нож вадим. Ще ги видим другата седмица и оттам нататък. Все ми се струва, че Илиан няма да устиска до края на септември...Дано да се бъркам.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2012 19:49

santiliana написа:Рали, в момента на умряло куче- нож вадим. Ще ги видим другата седмица и оттам нататък. Все ми се струва, че Илиан няма да устиска до края на септември...Дано да се бъркам.

Знам, бе, знам. То човек не може да се израдва вече, като хората. Ясно ми е, че Пирин не са гранд, ама все пак.. добре е и за самите футболисти. (само да не хвръкнат в облаците).
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 авг 2012 19:50

ralka_levskarka написа:
santiliana написа:Рали, в момента на умряло куче- нож вадим. Ще ги видим другата седмица и оттам нататък. Все ми се струва, че Илиан няма да устиска до края на септември...Дано да се бъркам.

Знам, бе, знам. То човек не може да се израдва вече, като хората. Ясно ми е, че Пирин не са гранд, ама все пак.. добре е и за самите футболисти. (само да не хвръкнат в облаците).

в облаците- едва ли...
Но до Студентски град- със сигурност ;)
и направил небето синьо!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 04 авг 2012 19:51

Аз съм на мнение, че си заминава още след мача с Ботев, но да видим...
ralka_levskarka написа:

Как звучи само - да хвръкнеш в облаците след победа над Пирин Гоце Делчев :lol: :lol: Ако и тва стане не знам...не, че ще се учудя де :mrgreen:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 авг 2012 19:51

обаче секБтор и гугутата на владко сладък все пак са си навили на ината за прослувутото Л все едно никога не сме игра ли без него.
За много интересни и футболни работи явно са си говорили на срещата. Божееееее аман от смешните ултраси, по добре по-тихи трибуни и по-малко публика но без ултраси по стадионите
Левски цъфнал и вързал, и явно в емблемата е бил проблемът.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 авг 2012 19:55

Тва е предимството на контролите със слаби съперници,поне да си вдигнат малко самочувствието...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2012 19:57

Абе точно убедителните победи седмица преди началото на първенството не са лошо нещо.
Проблемът е играта, но явно срещу подобен тип отбори, проблемите продължават да са до 1-вият гол. :roll:

Ще ги видим срещу Черноморец ...
Надявам се бургазлии да си повярват и да не стоят само в защита.
Защото нашите при затворил се отбор, просто са повече от безидейни.
То просто няма такава дума която да опише безпомощноста ни при така играещи отбори ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 авг 2012 19:57

milen.hristov написа:обаче секБтор и гугутата на владко сладък все пак са си навили на ината за прослувутото Л все едно никога не сме игра ли без него.
За много интересни и футболни работи явно са си говорили на срещата. Божееееее аман от смешните ултраси, по добре по-тихи трибуни и по-малко публика но без ултраси по стадионите
Левски цъфнал и вързал, и явно в емблемата е бил проблемът.

нали?!?
То, не че сега е по-хубав изгледа- синьо квадратче с бяло "Л", нямащо нищо общо с онова отпреди няколко години...Но както казваш- това явно се оказва най-неотложния проблем на Клуба за разрешаване...
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”