Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00

Мнениеот mistreated » 01 дек 2013 21:55

sin4ec написа:
BadBoy написа:Нещо сериозно си в грешка, но щом си мислиш, че съм фен на Ловеч продължавай да го правиш, това е твое право.
Зная, че някой факти болят, но отборът ти сам си е виновен.
Ето толкова за мнението ми и привързаност към Ловеч levski/viewtopic.php?p=5396615#p5396615
Искаш ли да се обзаложим, че ако "Сухия" остане треньор на Левски до края на сезона, то отборът ти ще завърши последен в първата седмица?

Аз сам съм казал, че ние сме си виновни, не знам кои факти болят. Напролет Левски е с нов треньор. А оттук нататък имаме мач с Лц, Цска и последните отбори. Даже и със Сухия няма да сме 7-ми, ще загубиш.

Ама да не докарате някой пак, като Йоканович... И като имате мачове с Лудогорец и ЦСКА да ги броим за ваши победи ли или какво?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 дек 2013 22:41

mistreated написа:
Ама да не докарате някой пак, като Йоканович... И като имате мачове с Лудогорец и ЦСКА да ги броим за ваши победи ли или какво?

Както искате ги бройте. Две загуби ги бройте, да сте спокойни. Е, и?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 01 дек 2013 22:44

Cooler написа:Срещу отбори, които се кефят и смятат че футбола е борбЪ, няма как да вземеш нещо, освен ако не играеш като тях. И ФК Борец(стара загора) и Тича, не играят нищо друго освен един КЕЧ, те игра нямат, кюскане пък квото стане. Левски не играе така, може да няма никакъв стил, но и борбъ не практикува. Като прибавим и нивата, която наричат терен се получава загуба за всички отбори, които се опитаха да играят нещо различно от кеч срещу тях - Лудогорец, червените, Левски, и Ботев не биха. Затова инж. Гонзо му пожелавам дълги години да се стои на Тича, пък и без него се някак ще се оправим.

Аве смешко,жалък си както беше жалък и Левски срещу Черно море.Нищо не разбираш от футбол,затова коментирай фигурно пързаляне.Аман от паляци като теб,дето всичко и всички са им виновни,а не виждат че техния отбор играе ГАНКИНОТО!!!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 дек 2013 23:17

Stahlgewitter написа:
BadBoy написа:Няма се оплаквате от треньора, щото ви доведоха Петев на крака, но част от хард феновете не го искат, а той понеже не я разбира тази продължава да мачка в Кипър, днес отбора му е победил с 3:0.

Стига сте рИвали за тоя.Не е в Левски няма и да бъде.

И други няма да бъдат. Не е фатално. По-важното кои треньори и футболисти ще бъдат. Ако се запази тенденцията - все некадърници. С редки изключения, за които е валиден статусът "стават". Ръководство, ръководители... Стил.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 дек 2013 00:28

Пуснете обява за треньор-стриптизьор,може оРгиналът Радо прашката да Фанете.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 02 дек 2013 09:34

W84me написа:
donDiego написа:Четейки коментарите от последните страници, оставам с впечатлението, че Морето са играли много грубо, а не беше така, дори Пелето трябваше да вземе директен червен за опасно влизане, дузпа не се свири за Морето, греда удрят...ма те много груби тез бе, да си позволяват да играят така срещу вас, вие сте Левски бе ей, какво си позволяват онези 8-)

С червения картон за Сашо Емилов през първото полувреме мача свършваше! Тоя дебелак дори не разбра какво е станало там...

ти наред ли си бе , как имаш наглостта да ревеш от съдията , бихме си ви по всички показатели въпреки съдията !!!
ex Popeye

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 02 дек 2013 10:30

Черно море си играха тяхната игра, но те са основни "виновници" за победата над Левски. Замислете се за мача с ЦСКА /3-0/?! Просто 1:1 същите грешки и безумни промени от страна на треньора Здравков. На първо място - грешки в центъра на защитата, вместо Димов и Перес, пуска Пелето - който единствен може да мине с топката 20 метра и да подава напред. Неговата роля е на дефанзивен халф, срещу Любимец или Гоце Делчев може да е ЦЗ. Следващата грешка на Здравков - абсолютно 1:1, като в мача с ЦСКА - вади контузен /Бру!/ и почва с още 4-5 вътрешни промени до края на мача, всичко отива по дяволите. Дори да е имал план за провеждане на мача, дори да е имал и резервен план "Б" и подготовката на играчите и отбора за мача да е била подчинена на тактичаските му указания, то с направените вътрешни промени всичко се опорочава и играчите на терена играят на собствен ход, каквото могат и както го усещат. Така се губи колективния дух, идеята отбора да търси с общи усилия да спечели. Хаоса в играта на Левски бе пълен, безсилието в атака - очевадно. Съвсем друга тема е защо още се дава шанс на яловия Генков в атака. Според мен е заради дружбата му с наместника на ГЕРБ в Левски, г-н Иво Тонев - строителя в "оставка".
Все пак Левски, дори в този абсурден вид и състав можеше да се представи далеч по-добре, да не кажа достойно. Но пък какво ли му е наред този клуб в който собственик, ръководство, треньори и играчи са абсолютно НЕ НА МЯСТОТО СИ и последното, което ги вълнува е футбол! В клуба се говори за връзки, за пари, за спонсори, за политика, за далавери, за проценти, за връзкари, за качулки, за юбилей, за легенди, за скандали, за врагове...изобщо за всичко, но не и за футбол!
Голямо постижение ще е Левски да се класира за ЕКТ, но дори това да се случи, то няма да има смисъл, защото в такава среда и при такива условия просто ще отпаднем отново безславно. Докато Тодор Батков, Тонев и слугите им са обсебили клуба - не ни чака нищо добро. Апотеоза на цялата им гротеска ще са "празненствата по случай 100 годишнината" на Левски. Точно в този период, втората половина на месец май 2014 г. очаквам ПУБЛИКАТА на Левски да вземе нещата в свои ръце и да измете шайката на ГЕРБ и Бай Ганьо от клуба завинаги. Идват избори и ГЕРБ си правят грешно сметката, че на гърба на Левски ще си правят реклама и ще трупат точки пред гласоподаватели в цялата страна. Цирка ще бъде разпуснат точно между 15 и 24 май 2014 г. ... или ще продължим по пътя на Славия и Локо Сф. :oops: Все пак аз вярвам, че сред нас е останало малко достойнство и няма да позволим на мръсниците да продължават да си разиграват коня и далаверите за сметка на футболния Левски - отбора на народа! Да, на народа, не на петолъчките, не на измислените селски герои и т.н. В България, в София - това все още означава нещо...

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 02 дек 2013 14:35

Искам да попитам левскарите нещо. Днес прочетох из сайтовете, че Орлин Старокин бил новият лидер на отбора. Наистина ли е така?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 дек 2013 16:57

ti4a70 написа:Искам да попитам левскарите нещо. Днес прочетох из сайтовете, че Орлин Старокин бил новият лидер на отбора. Наистина ли е така?

Смешно, нали :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2013 17:06

ti4a70 написа:Искам да попитам левскарите нещо. Днес прочетох из сайтовете, че Орлин Старокин бил новият лидер на отбора. Наистина ли е така?

Наистина ли е така?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”