Колкото до Йоканович - с всеки изминал мач става все по-ясно, че този треньор не е за този отбор - човека има идеи, но няма как да ги приложи с тези футболисти.. Държа на своето мнение, че сърбинът няма да изкара до Коледа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Виж сега, не искам да влизам в конфлиткт с теб. Не може ли да оставиш Наско на мира? Не той ни е проблем в момента. Не съм сигурен, че си прав за това, че краде от Левски и не зная за проекта финансиран от следствен по ддс измами. Но и да е вярно последното, то не Наско е вършил измами с ддс. Не си е взимал шапката, а беше изгонен последния път. Бях на мача на който Сираков си свали гащите и признавам, че е вярно. Но тогава беше футболист, емоциите са дошли в повече, а и в този мач публиката не се държа коректно с него, а той не беше го заслужил. Но като футболист той се е отплатил многократно с важни голове и за Левски и за националния отбор. Аз смътно си спомням Гунди защото съм бил на около 4 години по време на трагичната му гибел. Но помня отбора вкарал пет гола на Барселона и отстранил преди това колоси като Аякс. Помня и поколението на Гиби, Наско, Мишо Вълчев, Цветков и пр. с треньор Шпайдела громили ЦСКА където ги хванат, та трябваше да бъдат разформировани от червените за да ги спрат. Помня и онзи отбор изиграл мачовете с Ренджърс и Вердер. И времената на Любко и Херо. Всички тези отбори на Левски бяха силни и имаха своите мигове на слава. Но в най-новата история успехите по времето на Мъри нямат аналог. Защото бяха постигнати по времето когато вече кранчето на Чьорни беше затворено, почти без пари и с неизвестни футболисти взети оттук и оттам. За това добронамерено те съветвам, дори да не харесваш Наско, насочи омразата си другаде. Наско е викнат тук от онзи който го натири преди да му оправя бакиите в които се е оплел днес. Но той така се е оплел, а и закъсня с връщането на Наско, че последния може и да не успее да помогне. Какво да направи? Да гони играчи с договори за много пари сега когато пари няма или да се мъчи да вземе нови без пари, ама да са добри? И в същото време да намери добър треньор способен да направи от нищо нещо при положение, че попадения като Мъри не се срещат всеки ден? Но можеш да зададеш някои въпроси на някои хора.фифи перото написа:Верно?
Такъв не е Левскар?
А Левскар ли е този, който си събува гащите пред публиката на Левски и си показва мазния дирник?
Левскар ли е този, който краде от клуба постоянно?
Левскар ли е този, който участва в проект финансиран от следствен по ддс измами?
Левскар ли е този, който в момента, в който не му "вървят" по свирката си " вдига шапката"?
Ти явно малко помниш, но за сметка на това -бързо забравяш.
Най-големи успехи били при раев?
Хахахахахахахахаха....левскарю...
CSKA69 написа:Много съм впечатлен от работата на Георги Иванов в Черно Море - това ще един от най-трудните за побеждаване отбориВярно, че стила на игра е предимно на контраатака и не особено атрактивен, но играчите компенсират със себераздавене и колективност. Ако успее да придаде малко класа на тима с някое и друго ново попълнение, особено в атака, Гонзо спокойно може да класира тима дори в евротурнирите..
Колкото до Йоканович - с всеки изминал мач става все по-ясно, че този треньор не е за този отбор - човека има идеи, но няма как да ги приложи с тези футболисти.. Държа на своето мнение, че сърбинът няма да изкара до Коледа
ShooterMan написа:Какви 2-3:0 бе звездобройци?Дупе да ви е яко на безидейния и слаб отбор дето го имате.Отсега подковавайте съдиите,че не ви ли дадат дузпа,не изгонят ли някой от нашите ПОСМЪРТНО няма да вкарате гол
СВОБОДЕН написа:Виж сега, не искам да влизам в конфлиткт с теб. Не може ли да оставиш Наско на мира? Не той ни е проблем в момента. Не съм сигурен, че си прав за това, че краде от Левски и не зная за проекта финансиран от следствен по ддс измами. Но и да е вярно последното, то не Наско е вършил измами с ддс. Не си е взимал шапката, а беше изгонен последния път. Бях на мача на който Сираков си свали гащите и признавам, че е вярно. Но тогава беше футболист, емоциите са дошли в повече, а и в този мач публиката не се държа коректно с него, а той не беше го заслужил. Но като футболист той се е отплатил многократно с важни голове и за Левски и за националния отбор. Аз смътно си спомням Гунди защото съм бил на около 4 години по време на трагичната му гибел. Но помня отбора вкарал пет гола на Барселона и отстранил преди това колоси като Аякс. Помня и поколението на Гиби, Наско, Мишо Вълчев, Цветков и пр. с треньор Шпайдела громили ЦСКА където ги хванат, та трябваше да бъдат разформировани от червените за да ги спрат. Помня и онзи отбор изиграл мачовете с Ренджърс и Вердер. И времената на Любко и Херо. Всички тези отбори на Левски бяха силни и имаха своите мигове на слава. Но в най-новата история успехите по времето на Мъри нямат аналог. Защото бяха постигнати по времето когато вече кранчето на Чьорни беше затворено, почти без пари и с неизвестни футболисти взети оттук и оттам. За това добронамерено те съветвам, дори да не харесваш Наско, насочи омразата си другаде. Наско е викнат тук от онзи който го натири преди да му оправя бакиите в които се е оплел днес. Но той така се е оплел, а и закъсня с връщането на Наско, че последния може и да не успее да помогне. Какво да направи? Да гони играчи с договори за много пари сега когато пари няма или да се мъчи да вземе нови без пари, ама да са добри? И в същото време да намери добър треньор способен да направи от нищо нещо при положение, че попадения като Мъри не се срещат всеки ден? Но можеш да зададеш някои въпроси на някои хора.фифи перото написа:Верно?
Такъв не е Левскар?
А Левскар ли е този, който си събува гащите пред публиката на Левски и си показва мазния дирник?
Левскар ли е този, който краде от клуба постоянно?
Левскар ли е този, който участва в проект финансиран от следствен по ддс измами?
Левскар ли е този, който в момента, в който не му "вървят" по свирката си " вдига шапката"?
Ти явно малко помниш, но за сметка на това -бързо забравяш.
Най-големи успехи били при раев?
Хахахахахахахахаха....левскарю...
Например защо Батков да приемем, че той не харесва Наско, след като го уволни, не остави тогава на работа поне Стоилов?
Какво свършиха директорите Гонзо и Боримиров?
Какви бяха доведените от тях и Батков играчи и треньори?
Каква е ролята на Иво Тонев в Левски?
Той ли управлява парите? Кой дава тези пари? И, ако изобщо е имало такива пари, защо сега няма?
Какво стана с Газпром?
Има и още въпроси, но сега не мога да ги систематизирам.
А що се отнася до Наско, то той сега наистина може да си вземе шапката.
Въпроса е, какво правим после?
Е, остани си със здраве.....Левскарчееее
Parmalat написа:honda написа:Parmalat написа:Антонио Вутов да го духнеш ще падне.Имам чувството ,че се храни с хляб и вода.
Ето един 17 годишен негов връстник
Него го продадоха за 4 милиона евро.
Като цяло към 16 години един футболист трябва да почне да трупа маса постепенно.Ако толкова хилав като Вутов едно по сериозно влизане може да приключи футболната му кариера преждевременно.
Занимавал ли си се професионално с някакъв спорт , че пишеш подобни глупости. Трупането на мускулна маса е строго индивидуално, но едва ли има лекар в света ,който би препоръчал трупането на мускулна маса преди да е приключил растежа на организма. При Вутов растежа определено не е приключил . Докато организма се развива трябва много да се внимава с натоварванията. Мога да ти изброя безброй случаи на спортисти ,които на 16-17 години имаха телосложения на завършени мъже- болшинството от тях приключиха кариерите си преждевременно поради контузии или пък на 25 години вече имаха проблеми с наднорменно тегло и бързината вече никаква я нямаше.Много показателен пример е Валери Божинов- на 16-17 той вече имаше почти изградено телосложение ,на 25 вече на практика беше приключил с големия футбол, за справка-когато беше на 18 години за него бяха броени 13 млн евро.
Tренирал съм футбол.Нашият треньор ни казваше, че трябва от 16 години да се трупа,защото в днешно време футбол без физика не се играе.Виж юношите връстници на Вутов как са в Европа
4akala написа:Пламен Илиев е крайно време да го сложат на пейката,защото този сезон загубихме доста мачове заради негови грешки.И срещу Иртиш,Ботев,Локото и вчера срещу Черно море му вкараха много леки голове.Доста юноши си тръгнаха от Левски след първата издънка под рамката на вратата,а Пл.Илиев вече доста мачове ни провали и миналия и този сезон и постоянно му дават нов и нов шанс за изява,докога?!?Левски винаги е имал добри вратари,ако и Мишо не става да взимат нов защото ми писна при всяко едно центриране,корнер или далечен удар да треперим.
А аз не съм. В Черно море Гонзо прави това което правеше и в Левски. Учи отбора да играе антифутбол. Те гледат не да спечелят, а да не загубят, пък с малко късмет може и да стане нещо повече. Но в Левски това не върви защото публиката е доста взискателна и макар да сме в криза последните години и целите ни да са доста занижени, този футбол тук нямаше как да се хареса. Виж, за Черно Море може. Това е отбор с традиции, но в момента оставен на самотек от собствениците си. И Гонзо за тях е идеален. Дори и като гост, а да не говорим какво ще бъде на картофената нива наречена стадион "Тича". Кръв ще се лее. Черно Море има няколко добри футболисти за нашето първенство като Божилов, Илиев и Райков, а останалите са биткаджии. С тази амалгама Гонзо не само ще изпълни целта минимум да не изпадне, но вероятно ще съумее да стигне и до златната среда. Но искрено съчувствам на феновете на Черно море и на всички онези които ще имат нещастието да гледат мачове на този отбор. Що за футбола ще бъде това Боже Господи? Жива мъка!CSKA69 написа:Много съм впечатлен от работата на Георги Иванов в Черно Море
фифи перото написа:Иво Тонев е подставено лице , на едни хора, които даваха едни пари.
И тук стигаме до "къде е заровено кучето".
Всички в купом, които в момента са "директори " , чакаха Газпром.
Парите му , по-точно.
И хората на Тонев, и Батков и Наско затова се върна.
Борбата е и друга-промяна на собственоста при малки размери на вложения в началото.
Само дето не се случи и май няма да се случи това с Газпром.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта