Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот CSKA69 » 26 авг 2013 12:41

Много съм впечатлен от работата на Георги Иванов в Черно Море - това ще един от най-трудните за побеждаване отбори :idea: Вярно, че стила на игра е предимно на контраатака и не особено атрактивен, но играчите компенсират със себераздавене и колективност. Ако успее да придаде малко класа на тима с някое и друго ново попълнение, особено в атака, Гонзо спокойно може да класира тима дори в евротурнирите..

Колкото до Йоканович - с всеки изминал мач става все по-ясно, че този треньор не е за този отбор - човека има идеи, но няма как да ги приложи с тези футболисти.. Държа на своето мнение, че сърбинът няма да изкара до Коледа 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 авг 2013 12:47

фифи перото написа:Верно?
Такъв не е Левскар?
А Левскар ли е този, който си събува гащите пред публиката на Левски и си показва мазния дирник?
Левскар ли е този, който краде от клуба постоянно?
Левскар ли е този, който участва в проект финансиран от следствен по ддс измами?
Левскар ли е този, който в момента, в който не му "вървят" по свирката си " вдига шапката"?
Ти явно малко помниш, но за сметка на това -бързо забравяш.
Най-големи успехи били при раев?
Хахахахахахахахаха....левскарю...
Виж сега, не искам да влизам в конфлиткт с теб. Не може ли да оставиш Наско на мира? Не той ни е проблем в момента. Не съм сигурен, че си прав за това, че краде от Левски и не зная за проекта финансиран от следствен по ддс измами. Но и да е вярно последното, то не Наско е вършил измами с ддс. Не си е взимал шапката, а беше изгонен последния път. Бях на мача на който Сираков си свали гащите и признавам, че е вярно. Но тогава беше футболист, емоциите са дошли в повече, а и в този мач публиката не се държа коректно с него, а той не беше го заслужил. Но като футболист той се е отплатил многократно с важни голове и за Левски и за националния отбор. Аз смътно си спомням Гунди защото съм бил на около 4 години по време на трагичната му гибел. Но помня отбора вкарал пет гола на Барселона и отстранил преди това колоси като Аякс. Помня и поколението на Гиби, Наско, Мишо Вълчев, Цветков и пр. с треньор Шпайдела громили ЦСКА където ги хванат, та трябваше да бъдат разформировани от червените за да ги спрат. Помня и онзи отбор изиграл мачовете с Ренджърс и Вердер. И времената на Любко и Херо. Всички тези отбори на Левски бяха силни и имаха своите мигове на слава. Но в най-новата история успехите по времето на Мъри нямат аналог. Защото бяха постигнати по времето когато вече кранчето на Чьорни беше затворено, почти без пари и с неизвестни футболисти взети оттук и оттам. За това добронамерено те съветвам, дори да не харесваш Наско, насочи омразата си другаде. Наско е викнат тук от онзи който го натири преди да му оправя бакиите в които се е оплел днес. Но той така се е оплел, а и закъсня с връщането на Наско, че последния може и да не успее да помогне. Какво да направи? Да гони играчи с договори за много пари сега когато пари няма или да се мъчи да вземе нови без пари, ама да са добри? И в същото време да намери добър треньор способен да направи от нищо нещо при положение, че попадения като Мъри не се срещат всеки ден? Но можеш да зададеш някои въпроси на някои хора.

Например защо Батков да приемем, че той не харесва Наско, след като го уволни, не остави тогава на работа поне Стоилов?
Какво свършиха директорите Гонзо и Боримиров?
Какви бяха доведените от тях и Батков играчи и треньори?
Каква е ролята на Иво Тонев в Левски?
Той ли управлява парите? Кой дава тези пари? И, ако изобщо е имало такива пари, защо сега няма?
Какво стана с Газпром?

Има и още въпроси, но сега не мога да ги систематизирам.

А що се отнася до Наско, то той сега наистина може да си вземе шапката.
Въпроса е, какво правим после?

Е, остани си със здраве.....Левскарчееее
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 авг 2013 12:47

CSKA69 написа:Много съм впечатлен от работата на Георги Иванов в Черно Море - това ще един от най-трудните за побеждаване отбори :idea: Вярно, че стила на игра е предимно на контраатака и не особено атрактивен, но играчите компенсират със себераздавене и колективност. Ако успее да придаде малко класа на тима с някое и друго ново попълнение, особено в атака, Гонзо спокойно може да класира тима дори в евротурнирите..

Колкото до Йоканович - с всеки изминал мач става все по-ясно, че този треньор не е за този отбор - човека има идеи, но няма как да ги приложи с тези футболисти.. Държа на своето мнение, че сърбинът няма да изкара до Коледа 8-)

За Йоканович не знам, ама защо па реши, че Черно море имат шанс за Европа :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 авг 2013 13:00

ShooterMan написа:Какви 2-3:0 бе звездобройци?Дупе да ви е яко на безидейния и слаб отбор дето го имате.Отсега подковавайте съдиите,че не ви ли дадат дузпа,не изгонят ли някой от нашите ПОСМЪРТНО няма да вкарате гол :idea:

Еееей батка, ама много познаваш!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 26 авг 2013 13:04

Точно при Чьорни Сираков имаше най-голямата власт и съм обеден, че тогава спечели повече пари, отколкото за кариерата му, като футболист. Ако гледаш Левски от повече години ще си спомниш, колко неуместни трансфера направи Наско. Взимаха се играчи безогледно и то за сериозни суми, а след няма и година изчезваха. Мендоса, Гаучо, Милованович и Тиберканини не допринесоха с нищо за израстването на отбора, а за нарастването на нечия банкова сметка. Защо Сираков избяга в Славия, отговора е прост и ясен - Лафчис нямаше пари, а СИК исипа златен дъжд в Овча Купел. Изобщо Наско, както и доста други началници на клубове от прехода се нагушиха с пари. Тогава обаче имаше, а сега не е така! След изгонването на четиримата чужденци стана ясно и за децата, че Батков свършва парите. Помощ няма отникъде, дори Бойко Борисов се прикри и на Герена ще стягат коланите. Въпроса е, че силен футбол се прави с пари и този факт се доказва всеки ден. Затова българските отбори не могат да се мерят дори с такива от Чехия, Полша и Гърция, да не говориме за Русия и Турция. А само допреди някакви си 20 години ги биехме за добър ден. За мача с Ч.Море няма, какво да се каже - абсолютно посредствена среща. Варненци са си същите дървари от миналите сезони, но разликата е, че Левски е по-слаб дори от миналата година. Защо стана така никой не знае! Вместо заради изпуснатата титла отбора да се надгради с още по-добри играчи, той тръгна надолу. Чакаха се някакви ефимерни парични потоци от Газпром, но те изчезнаха с ГЕРБ и сега Батков се чуди, какво да прави - стадион ли да строи, заплати ли да плаща, трансфери ли да търси или 100 годишнина да празнува. Явно е виждал в бъдещето и затова е искал да премести празниците през 2011, зада си спести сегашното унижение.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 авг 2013 13:22

СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:Верно?
Такъв не е Левскар?
А Левскар ли е този, който си събува гащите пред публиката на Левски и си показва мазния дирник?
Левскар ли е този, който краде от клуба постоянно?
Левскар ли е този, който участва в проект финансиран от следствен по ддс измами?
Левскар ли е този, който в момента, в който не му "вървят" по свирката си " вдига шапката"?
Ти явно малко помниш, но за сметка на това -бързо забравяш.
Най-големи успехи били при раев?
Хахахахахахахахаха....левскарю...
Виж сега, не искам да влизам в конфлиткт с теб. Не може ли да оставиш Наско на мира? Не той ни е проблем в момента. Не съм сигурен, че си прав за това, че краде от Левски и не зная за проекта финансиран от следствен по ддс измами. Но и да е вярно последното, то не Наско е вършил измами с ддс. Не си е взимал шапката, а беше изгонен последния път. Бях на мача на който Сираков си свали гащите и признавам, че е вярно. Но тогава беше футболист, емоциите са дошли в повече, а и в този мач публиката не се държа коректно с него, а той не беше го заслужил. Но като футболист той се е отплатил многократно с важни голове и за Левски и за националния отбор. Аз смътно си спомням Гунди защото съм бил на около 4 години по време на трагичната му гибел. Но помня отбора вкарал пет гола на Барселона и отстранил преди това колоси като Аякс. Помня и поколението на Гиби, Наско, Мишо Вълчев, Цветков и пр. с треньор Шпайдела громили ЦСКА където ги хванат, та трябваше да бъдат разформировани от червените за да ги спрат. Помня и онзи отбор изиграл мачовете с Ренджърс и Вердер. И времената на Любко и Херо. Всички тези отбори на Левски бяха силни и имаха своите мигове на слава. Но в най-новата история успехите по времето на Мъри нямат аналог. Защото бяха постигнати по времето когато вече кранчето на Чьорни беше затворено, почти без пари и с неизвестни футболисти взети оттук и оттам. За това добронамерено те съветвам, дори да не харесваш Наско, насочи омразата си другаде. Наско е викнат тук от онзи който го натири преди да му оправя бакиите в които се е оплел днес. Но той така се е оплел, а и закъсня с връщането на Наско, че последния може и да не успее да помогне. Какво да направи? Да гони играчи с договори за много пари сега когато пари няма или да се мъчи да вземе нови без пари, ама да са добри? И в същото време да намери добър треньор способен да направи от нищо нещо при положение, че попадения като Мъри не се срещат всеки ден? Но можеш да зададеш някои въпроси на някои хора.

Например защо Батков да приемем, че той не харесва Наско, след като го уволни, не остави тогава на работа поне Стоилов?
Какво свършиха директорите Гонзо и Боримиров?
Какви бяха доведените от тях и Батков играчи и треньори?
Каква е ролята на Иво Тонев в Левски?
Той ли управлява парите? Кой дава тези пари? И, ако изобщо е имало такива пари, защо сега няма?
Какво стана с Газпром?

Има и още въпроси, но сега не мога да ги систематизирам.

А що се отнася до Наско, то той сега наистина може да си вземе шапката.
Въпроса е, какво правим после?

Е, остани си със здраве.....Левскарчееее

Аз също не искам да влизам в конфликт с теб , или с който и да е от Левски!
С една дума-проектът е партията на жена му , в която той членува.
Комисионните и невзимането на що годе читави футболисти-свободни агенти, поради факта ,че са...българи.
С Наско до тук.Аз не го мразя.По принцип не мразя-това е саморазрушително.
Дойде с големи приказки.Сега бие отбой.
да давам ли пример други отбори , как намират добри футболисти без трансферна сума?
За Батков, каквото и да се каже все ще е късно или малко.
Поведението му може да се обрисува с една едничка дума-адвокат.
Логореята го гони постоянно, но на практика нищо не разбира нито от футбол, нито от мениджмънт .
Доверява се на хора, които го лъжат, само защото винаги иска да мине по "тънката лайсна" ;)

Гонзо и Боримиров?
Ами ето това свършиха-да докарат отбора до тук.
Иво Тонев е подставено лице , на едни хора, които даваха едни пари.
И тук стигаме до "къде е заровено кучето".
Всички в купом, които в момента са "директори " , чакаха Газпром.
Парите му , по-точно.
И хората на Тонев, и Батков и Наско затова се върна.
Борбата е и друга-промяна на собственоста при малки размери на вложения в началото.
Само дето не се случи и май няма да се случи това с Газпром.
И ето -всичко се срива.
Така че, в момента и с Наско и без него-все едно.
Но не харесвам хора, които не са принципни.
Преди време в бук пише едно, а сега-друго.
Е, ще дойдат и по-добри дни, може би, но няма да е скоро.
С този мач гонзо показа как един велик клуб може да бъде сринат до нивото на посредствен отбор , като морето.
Доста неща мога да коментирам, но няма смисъл.

Каквото и да става:

САМО ЛЕВСКИ!

[offtopic]по-малък си от мен с десетина години. ;)[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 авг 2013 13:33

Parmalat написа:
honda написа:
Parmalat написа:Антонио Вутов да го духнеш ще падне.Имам чувството ,че се храни с хляб и вода.
Изображение
Ето един 17 годишен негов връстник Изображение

Него го продадоха за 4 милиона евро.

Като цяло към 16 години един футболист трябва да почне да трупа маса постепенно.Ако толкова хилав като Вутов едно по сериозно влизане може да приключи футболната му кариера преждевременно.

Занимавал ли си се професионално с някакъв спорт , че пишеш подобни глупости. Трупането на мускулна маса е строго индивидуално, но едва ли има лекар в света ,който би препоръчал трупането на мускулна маса преди да е приключил растежа на организма. При Вутов растежа определено не е приключил . Докато организма се развива трябва много да се внимава с натоварванията. Мога да ти изброя безброй случаи на спортисти ,които на 16-17 години имаха телосложения на завършени мъже- болшинството от тях приключиха кариерите си преждевременно поради контузии или пък на 25 години вече имаха проблеми с наднорменно тегло и бързината вече никаква я нямаше.Много показателен пример е Валери Божинов- на 16-17 той вече имаше почти изградено телосложение ,на 25 вече на практика беше приключил с големия футбол, за справка-когато беше на 18 години за него бяха броени 13 млн евро.

Tренирал съм футбол.Нашият треньор ни казваше, че трябва от 16 години да се трупа,защото в днешно време футбол без физика не се играе.Виж юношите връстници на Вутов как са в Европа

Изображение

Нямам преки впечатления от Вутов,тъй като почти не играе,но като го гледам е абсолютно крехко детенце и не знам какви са тия ваши вопли и критики към треньорите ,че не го пускали титуляр.Две здрави влизания и момчето ще умре от страх,а не знам какво ще прави с/у някое отявлено ренде,което ще го убие само с поглед.Тука ми показвате някакви снимки на негови връстници ,но аз си спомням на 17г. какво представляваше и как играеше Гибона.На един международен турнир по случай 1300г. България,той буквално попиля защитите на отбори като Аустрия(Виена) -(ако не се лъжа те бяха,бихте ги 4:1,а Гибона вкара 2 гола )и Спортинг( Лисабон),така че Вутов е много далече от мъжкия футбол,поне за сега.Най- много да го смачкате, с големите си очаквания от него.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 26 авг 2013 13:41

4akala написа:Пламен Илиев е крайно време да го сложат на пейката,защото този сезон загубихме доста мачове заради негови грешки.И срещу Иртиш,Ботев,Локото и вчера срещу Черно море му вкараха много леки голове.Доста юноши си тръгнаха от Левски след първата издънка под рамката на вратата,а Пл.Илиев вече доста мачове ни провали и миналия и този сезон и постоянно му дават нов и нов шанс за изява,докога?!?Левски винаги е имал добри вратари,ако и Мишо не става да взимат нов защото ми писна при всяко едно центриране,корнер или далечен удар да треперим.

Не съм адвокат на Пл.Илиев и не искам да го оправдавам за грешките,които прави.Специално за гола на Райков обаче вината според мен не е изцяло негова.Топката влезе в мрежата в ъгъла,който трябваше да покрие стената.А сега познайте от 100 пъти през главата на кого мина топката без футболиста от стената да реагира изобщо ?????????

На позналите - честито.За другите,които не са видели или не искат да видят - футболиста от стената е.................повлеканата Гаджев!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 авг 2013 14:12

CSKA69 написа:Много съм впечатлен от работата на Георги Иванов в Черно Море
А аз не съм. В Черно море Гонзо прави това което правеше и в Левски. Учи отбора да играе антифутбол. Те гледат не да спечелят, а да не загубят, пък с малко късмет може и да стане нещо повече. Но в Левски това не върви защото публиката е доста взискателна и макар да сме в криза последните години и целите ни да са доста занижени, този футбол тук нямаше как да се хареса. Виж, за Черно Море може. Това е отбор с традиции, но в момента оставен на самотек от собствениците си. И Гонзо за тях е идеален. Дори и като гост, а да не говорим какво ще бъде на картофената нива наречена стадион "Тича". Кръв ще се лее. Черно Море има няколко добри футболисти за нашето първенство като Божилов, Илиев и Райков, а останалите са биткаджии. С тази амалгама Гонзо не само ще изпълни целта минимум да не изпадне, но вероятно ще съумее да стигне и до златната среда. Но искрено съчувствам на феновете на Черно море и на всички онези които ще имат нещастието да гледат мачове на този отбор. Що за футбола ще бъде това Боже Господи? Жива мъка!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 авг 2013 14:17

фифи перото написа:Иво Тонев е подставено лице , на едни хора, които даваха едни пари.
И тук стигаме до "къде е заровено кучето".
Всички в купом, които в момента са "директори " , чакаха Газпром.
Парите му , по-точно.
И хората на Тонев, и Батков и Наско затова се върна.
Борбата е и друга-промяна на собственоста при малки размери на вложения в началото.
Само дето не се случи и май няма да се случи това с Газпром.

Тук съм съгласен, няма да се случи това с Газпром. Поне на 95 % към днешна дата, че и повече. Най-вероятно ще бъде за добро. Но все пак един въпрос който си задавам най-вече на себе си. Какво наистина правим след това? В смисъл, да няма да има такива пари, но въпреки това Левски да си е Левски и в българските мащаби да бъде там където му е мястото. А то е на върха.

Върни се в “Архив”