Проблемът не е в града, а в публиката, която посещава волейболните мачове - предимно жени, деца и възрастни хора отишли там не за да подкрепят отбора от първата до последната минута, а защото например е модерно, или защото си падаме по Казийски или Жеков, или защото тренираме волейбол. За жалост футболните фенове не могат да си позволят цената на билетите, а и софийските агитки трудно се обединяват за подкрепа на национален отбор. Ако волейболната федерация направи експеримент и раздаде за следващите мачове 2000 билета на футболните агитки на Левски, ЦСКА, Ботев и Локомотив от Пловдив, то обстановката в залата ще е коренно различна и няма да има нужда от онзи дето се прави на диджей или на незнам какъв с лафове от рода на: "момчетата имат нужда от нас" и т.н. Достатъчно е 2000 да пеят неспирно и останалите 10 000 ще се увличат по тях и тогава за всеки гостуващ тим и за съдиите ще бъде като в ада. Ако не вярвате на написаното, то погледнете някое клипче от мрежата за феновете в Гърция и Сърбия по време на волейбол или баскетбол
Врели-некипели!
Ако го направят ще има само тях - тези 2000 човека. Погледни парцалките на тези т.нар. ултраси и ми кажи, че са бедни - като почнеш от фешън-гуменките и стигнеш до шапка, обеци и ала-бала.
Една от причините да няма хора на стадионите са именно комплексарчетата плачещи за внимание на стадиона.
И не ми се сравнявайте с Гърция или Сърбия. Там нещата стоят различно.
При нас нещата трябва да са като в Испания. Просто такъв тип хора сме. Нека да нямат"агитка" Валенсия, понеже целия им стадион е една голяма агитка.
Деленето на групички нашият случай е балканска пубертетска истЕрия. В Италия, например делението е на идеологическа основа. Тук какво деление да правим като всички са били под шапката на комунягите?
Изведнъж открихме, че е фешън да се мразим и започнахме да го правим - пострада футболът в столицата, пострада посещаемостта на стадионите, пострадаха хора, пострада мнението ми, че сме нормален и разсъдлив народ и у нас тъпаците са малцинството от хората.
Сърбите и гърците са фашисти! Не им се кефете! По-готини сме от тях! Типично българска черта - ниско национално самочувствие и непознаване на историята.
А относно Фестивалния комплекс във Варна... питайте по-възрастните, колко е трябвало да бъде залата и защо не е станало толкова, и заради кого.
И още нещо - аз пък искам да поздравя софиянци защото ходят и пълнят залата, когато трябва.
И на Германия-САЩ в друга държава да речем в Полша или във Франция нямаше никой да има в залата.
Иначе Теди Джорджо ми е неприятен. Тук наистина може би едно истеричасало лапе с мегафон ще е по-добре, отколкото заспал чичка отишъл да вземе някой лев за участие - понеже Джорджо, точно така звучи. Да не говорим, че е като развален грамофон и не е оригинален.
Жените и децата нямат място в залата - опааааа... Тука да не сме Анадола, мойте хора.
Лично според мен софийската публика се представи много добре, защото на няколко пъти напълни залата. Не ми е приятно да го напиша, но... евала на Боко, че направи "Армеец".