Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 юли 2012 13:48

Blagoy написа:....Капитане, точно пък във Варна са едни от най-красивите жени в България.

Да, по това време на годината - летовнички от цяла България + чужденки, тук напълно съм съгласен. ;)
[offtopic]Приятелю, не на мен тези. Бил съм във Варна 12345 пъти - и когато съм почивал на "Златните пясъци" или "Дружба", и по работа. Гръцкият корен на местните жени си личи от километър: трътлести, мустакати ...да не продължавам. :lol:[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 юли 2012 13:52

Captain Stottlemeyer написа:
fraport написа:....Абе човек стига си давал примери с часни инвестиции .Срам е за София да няма еди ''Софиянец дето да извади няколко милиона за зала,че трябва ние селяните да ви я строим . Искам държавна инвестиция в зала за 50 -60 000 милиона в Пловдив , Варна , Бургас , Русе .......както стана и в София ,която зала още дълго ще я плаща цяла България - 150 000 000 !!!!!!!! Колко малки дечица щяха да спасят с тези пари чакащи ред за животоспасяващи операции за по 50 000 . ХИЛЯДИ ДЕЦА !!!Ама не то шопа трябва зала да има. Ами Данчето Фандъкова от бюджето що не ви построи а ?? Знаеш ли колко е той 1 500 000 000 лева за София бюджет . На Пловдив е 180 000 000 - 8 пъти по малко !!!!

Недей да пишеш глупости, като не си наясно, за какво иде реч. При население 15-16% от общото население на България София създава около една трета от брутния вътрешен продукт на страната. Преди да седнеш да ми отговаряш, обаче, най-напред прочети, какво значи БВП, гларусче... :lol: Имай предвид и това, че както голяма част от произведеното в София се разпределя по други общини (иначе хората ще умрат от глад там), така и много българи (особено от Северозападна България) си изкарват хляба тук (пак по същата причина). ;)
П.П. Това за залеза, морето и лунната пътека, дето си го написал на друго място, направо кърти мивки.:lol: Разбирам розовите ти мечти и сънища, при положение, че във вашия град живеят едни от най-грозните жени в България. Нищо чудно, след като голяма част от варненци имат гръцки корени.... :mrgreen:

Капитане, ти нали беше родом от Пловдив :mrgreen:
Сега ...Ако София не беше затрила поминъка на много българи, надали те щяха да я напълнят.Тук някой спомена, че това е столицата.Да, столицата е.И в столицата се намират правителството и парламентът на България, които не правят почти нищо за развитието на другите региони, а само за София!Забрави ли времената, когато всеки софиянец можеше да работи в провинцията, но провианциалист да работи в София-само срещу гражданство, или на позиции, които не са привлекателни за "гражданите"(изключвам партийните и министерски назначения).Забрави ли, как получаваха и "столични", защото живеят и работят в столицата?Това централизиране не е започнало от вчера или оня ден, но т.н. демокрация съвсем ева мамата на всичко, което не е в София!
Забрави ли как София отне Рали "Златни пясъци" от Варна, защото маршрутът бил изчерпан.Странно, защо 24 часа на Льо Ман са си все в Льо Ман?Как не им се изчерпа пистата на тия.Както и на рали Монте Карло?Може би не си слушал воплите на Томислав, да бъдат направени ски съоражения на Витоша, за да може София да прилапа от Банско и стартовете за ЕК и СК по ски?!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юли 2012 13:57

Проблемът не е в града, а в публиката, която посещава волейболните мачове - предимно жени, деца и възрастни хора отишли там не за да подкрепят отбора от първата до последната минута, а защото например е модерно, или защото си падаме по Казийски или Жеков, или защото тренираме волейбол. За жалост футболните фенове не могат да си позволят цената на билетите, а и софийските агитки трудно се обединяват за подкрепа на национален отбор. Ако волейболната федерация направи експеримент и раздаде за следващите мачове 2000 билета на футболните агитки на Левски, ЦСКА, Ботев и Локомотив от Пловдив, то обстановката в залата ще е коренно различна и няма да има нужда от онзи дето се прави на диджей или на незнам какъв с лафове от рода на: "момчетата имат нужда от нас" и т.н. Достатъчно е 2000 да пеят неспирно и останалите 10 000 ще се увличат по тях и тогава за всеки гостуващ тим и за съдиите ще бъде като в ада. Ако не вярвате на написаното, то погледнете някое клипче от мрежата за феновете в Гърция и Сърбия по време на волейбол или баскетбол

Врели-некипели!
Ако го направят ще има само тях - тези 2000 човека. Погледни парцалките на тези т.нар. ултраси и ми кажи, че са бедни - като почнеш от фешън-гуменките и стигнеш до шапка, обеци и ала-бала.

Една от причините да няма хора на стадионите са именно комплексарчетата плачещи за внимание на стадиона.

И не ми се сравнявайте с Гърция или Сърбия. Там нещата стоят различно.

При нас нещата трябва да са като в Испания. Просто такъв тип хора сме. Нека да нямат"агитка" Валенсия, понеже целия им стадион е една голяма агитка.

Деленето на групички нашият случай е балканска пубертетска истЕрия. В Италия, например делението е на идеологическа основа. Тук какво деление да правим като всички са били под шапката на комунягите?

Изведнъж открихме, че е фешън да се мразим и започнахме да го правим - пострада футболът в столицата, пострада посещаемостта на стадионите, пострадаха хора, пострада мнението ми, че сме нормален и разсъдлив народ и у нас тъпаците са малцинството от хората.
Сърбите и гърците са фашисти! Не им се кефете! По-готини сме от тях! Типично българска черта - ниско национално самочувствие и непознаване на историята.

А относно Фестивалния комплекс във Варна... питайте по-възрастните, колко е трябвало да бъде залата и защо не е станало толкова, и заради кого. ;)

И още нещо - аз пък искам да поздравя софиянци защото ходят и пълнят залата, когато трябва.

И на Германия-САЩ в друга държава да речем в Полша или във Франция нямаше никой да има в залата.

Иначе Теди Джорджо ми е неприятен. Тук наистина може би едно истеричасало лапе с мегафон ще е по-добре, отколкото заспал чичка отишъл да вземе някой лев за участие - понеже Джорджо, точно така звучи. Да не говорим, че е като развален грамофон и не е оригинален.
Жените и децата нямат място в залата - опааааа... Тука да не сме Анадола, мойте хора.

Лично според мен софийската публика се представи много добре, защото на няколко пъти напълни залата. Не ми е приятно да го напиша, но... евала на Боко, че направи "Армеец".
Последна промяна от metodito на 07 юли 2012 14:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 14:03

Kашчей написа:
1982 написа:И Фрапорт, още нещо за залата - тази зала се самоизплаща вече и не е много далеч времето, когато ще заработи на печалба. И тогава тази печалба ще отива обратно в държавата, така че престани да мрънкаш за тия държавни пари. Те не само ще се избият, ами и ще почнат да генерират приходи за самата държава.

120 милиона лева се изплащат за година-две?Ти за канарчета ли ни вземаш?А през това време залата не генерира ли и разходи, или има само приходи?
Като говориш за приходи, тази държавна зала, към перото Големи данъкоплатци ли ще се води?Ако не е , към кого ще плаща данъци, ако не към община София?

Първо, моето момче, не съм написал година-две. Ти сам вкарваш този срок.
Второ, ти наясно ли си с календара на събитията в залата - концерти, волейбол, баскетбол, ММА и т.н., толкова много са. Наясно ли си кое колко приходи генерира, че ми спориш тук ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 14:11

Blagoy написа:
1982, наистина ли вярваш, че възвръщаемостта от инвестициите ще потече обратно към данъкоплатците?

Ами немалка част - да, ще потече към държавата. Друга част ще се прибира от организаторите на събитията. Така е по-цял свят, нищо по-различно няма да направим. Не знам защо спорите, такива зали са доказали своята полза, иначе нямаше да се строят така усилено по целия свят в последните 20-ина години.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 07 юли 2012 14:12

И да спорете и да не спорите, факт е, че публиката в Арена Армеец е жалка и смешна :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 юли 2012 14:14

Въобще няма да си правя труда да чета 36 страници провинциални комплекси! 8-)

http://www.palaceofvarna.com/congressHall.aspx?lang=bg - Капацитета на култовата зала във Варна, която извън най-важните мачове остава полупразна!

Естествено че има резлика между атмосферата от 6000 души в зала за 4500, с трибуни съвсем близо до терена и атмосферата в зала Армеец, където младите и активни фенове са на 40 метра от игрището!

За театралната публика- ако стотиците момчетата и момичетата от най-далечните тераси ги закарат във Варна (много от тях попринцип ходеха), залата там ЩЕ СЕ СРУТИ :!: Всичко друго са врели-некипели!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 юли 2012 15:05

1982 написа:
Blagoy написа:
1982, наистина ли вярваш, че възвръщаемостта от инвестициите ще потече обратно към данъкоплатците?

Ами немалка част - да, ще потече към държавата. Друга част ще се прибира от организаторите на събитията. Така е по-цял свят, нищо по-различно няма да направим. Не знам защо спорите, такива зали са доказали своята полза, иначе нямаше да се строят така усилено по целия свят в последните 20-ина години.

Човече, забравяш, че живеем в страната на абсурдите! Държава, в която се приемат лобистки закони в полза на олигарсите. Държава, в която политиците и "бизнесмените" заграбват всяка една апетитна частица за собствена облага. Та, същото е и с Арена Армеец. От приходите от събития ще се облажат такива като Данчо Лазарофф, Боко и сие, а не аз и ти, нали се сещаш?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 15:15

Аз се сещам, ама какво да направим, дай да нямаме голяма и хубава зала, понеже нЕкой ще се нагуши покрай нея ?! То ако не е тая зала, ще вдигнат 58-и МОЛ и пак ще лапнат нещо покрай него. А това поне и ние ще го ползваме.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 юли 2012 16:04

1982 написа:
Kашчей написа:
1982 написа:И Фрапорт, още нещо за залата - тази зала се самоизплаща вече и не е много далеч времето, когато ще заработи на печалба. И тогава тази печалба ще отива обратно в държавата, така че престани да мрънкаш за тия държавни пари. Те не само ще се избият, ами и ще почнат да генерират приходи за самата държава.

120 милиона лева се изплащат за година-две?Ти за канарчета ли ни вземаш?А през това време залата не генерира ли и разходи, или има само приходи?
Като говориш за приходи, тази държавна зала, към перото Големи данъкоплатци ли ще се води?Ако не е , към кого ще плаща данъци, ако не към община София?

Първо, моето момче, не съм написал година-две. Ти сам вкарваш този срок.
Второ, ти наясно ли си с календара на събитията в залата - концерти, волейбол, баскетбол, ММА и т.н., толкова много са. Наясно ли си кое колко приходи генерира, че ми спориш тук ??!

тази зала се самоизплаща вече и не е много далеч времето, когато ще заработи на печалба
Това е написано от теб, нали..моето момче?!Какво означава не е далеко времето?За мен това са две, максимум 3 години.Залата всяка вечер ли е пълна?Ако не е така, то разходите и са за всеки ден, а тя е пълна.. да кажем два пъти седмично, ако се разхвърлят събитията за цялата година.Тук колега спомена, че имало безплатни билети за публиката-не, не са безплатни, някой ги е платил.Дали са жителите на София, които не се вълнуват от спорт изобщо, или цяла България е без значение.Това не е частна зала, а държавна и разходите и се поемат от държавата, а не от ЗК "Армеец"!

Държава, в която официално петролна рафинерия е на загуба да говори, че спортна зала ще е на печалба..айде, не на мен тия!

Върни се в “Архив”