Sisi 1914 написа:Не съм много доволна от играта, която показахме, но точките са важни!
Сиси голем образ си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Не съм много доволна от играта, която показахме, но точките са важни!
BEROE_StZ написа:Есента Иво Ганчев клекна на Илиев в Стара Загора, днес както ви казах пак ще имате рамо от реферчето. Рабира се не ви свири дузпа (ако трябваше няма съмнение, че щеше да го направи) Но Мулдер ви го опази Ангелов от картони, а Ил.Йорданов и той беше за втори жълт. Гледайте записи от ситуациите. Вчера ви го написах за рефера и се сърдеше една девойка....Хайде сложете си един път ръката на сърцето и признайте съдийската подкрепа.
А Караджата омаза всичко. Но Карвальо премина през цялата защита преди удара към вратата...
tevez написа:Честита победа. Не мога да коментирам играта, защото не съм гледал мача.
Какво иска тоя Хубчев? За какво е казал, че нямало да им позволят да вземат нещо от тоя мач?
Гочето1913 написа:За съжаление май се оказах прав, от това което гледах - приятелски мач! Май "другите начини, които може да се използват максимално" действат!
ralka_levskarka написа:4. ЧМ - Гонзо щял да легне - после пяха някакви песни, някакви простотии, смятай![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта