fraport написа:обратното, нямам нищо против ОТБОРА НА ЧЕРНО МОРЕ. Но за град с вашите размери и за фенската маса която притежава ЧМ, просто сте трагедия!
А вие за агитката на Левски може да пишете каквото си искате, но за едно няма как да пишете. Разликата между агитката на Левски и Черно Море като атмосфера, заряд, подкрепа и качество е на светлинни години за момента!
Стига с тези агитки бе .Аз пари да ми даваш няма да стъпя там . А това за атиката на Спартак си е чиста проба заяждане. То и агитката на ЦСКА е много по голяма от тази на Левски .[/quote]
Никакво заяждане не е. Момчетата дори във В група на селските мачове и на ОТБОРА КОЙТО САМИ СЪЗДАДОХА си правеха шоуто, правиха много по-добра атмосфера от вас. Освен това се борят с едно турско мекере за своя отбор. А аз много добре си спомням вие какво представлявахте във Б група преди години така, че няма заяждане.Същото се отнася и за Нефтохимик, единият отбор във В група има агитка 5 пъти по-голяма от тази на отбора в А група![/quote]
И какво представлявахме в Б група я кажи . Аз съм ходил по мачове 96,97,98 когато бяхме в Б група . На мачове са ходили по 5000-6000 души .Интересно ми е Левски ако изпадне в Бгрупа по колко ще ходят

Като си спомняш 96, 97, 98 я ми кажи колко хора ходеха на мачове на Левски тогава а?
Щото на националният стадион тогава на мач под 10 000 не падаше публиката, а на много от мачовете имаше и над 15 000!!! И сега ще кажеш ли, че лъжа за това?