Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 юли 2012 12:23

fraport написа:обратното, нямам нищо против ОТБОРА НА ЧЕРНО МОРЕ. Но за град с вашите размери и за фенската маса която притежава ЧМ, просто сте трагедия!

А вие за агитката на Левски може да пишете каквото си искате, но за едно няма как да пишете. Разликата между агитката на Левски и Черно Море като атмосфера, заряд, подкрепа и качество е на светлинни години за момента!

Стига с тези агитки бе .Аз пари да ми даваш няма да стъпя там . А това за атиката на Спартак си е чиста проба заяждане. То и агитката на ЦСКА е много по голяма от тази на Левски .[/quote]

Никакво заяждане не е. Момчетата дори във В група на селските мачове и на ОТБОРА КОЙТО САМИ СЪЗДАДОХА си правеха шоуто, правиха много по-добра атмосфера от вас. Освен това се борят с едно турско мекере за своя отбор. А аз много добре си спомням вие какво представлявахте във Б група преди години така, че няма заяждане.Същото се отнася и за Нефтохимик, единият отбор във В група има агитка 5 пъти по-голяма от тази на отбора в А група![/quote]
И какво представлявахме в Б група я кажи . Аз съм ходил по мачове 96,97,98 когато бяхме в Б група . На мачове са ходили по 5000-6000 души .Интересно ми е Левски ако изпадне в Бгрупа по колко ще ходят :) :)[/quote]

Като си спомняш 96, 97, 98 я ми кажи колко хора ходеха на мачове на Левски тогава а?

Щото на националният стадион тогава на мач под 10 000 не падаше публиката, а на много от мачовете имаше и над 15 000!!! И сега ще кажеш ли, че лъжа за това?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юли 2012 12:23

Идиоти, Дели! Пълно е с идиоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юли 2012 12:25

fraport написа:Аз току що се прибрах от София . И за разлика от теб , който е съчетал почивка във Варна за да гледа 2 мача през живота си на националния отбор Аз мога да дойде във всеки един момент .Работата ми е такава . Но нали ти казвам ,какво да видя ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ . НЯМА ДУХ , НЯМА ВОЛЕЙБОЛНО НАСТРОЕНИЕ .НЯМА ВОЛЕЙБОЛНА ПУБЛИКА ,ТЯ СЕ ИЗГРАЖДА С ГОДИНИ , А НЕ С ЕДНА ЗАЛА ПОСТРОЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

Не си избрал подходящия съперник за дрязги, пак ти казвам... Аз съм от Силистра и повярвай ми почивката във Варна, съчетана с волейбол е практикувана от голяма част от така наречената "варненска" публика!!! За едно единствено нещо си прав - волейболната публика се изгражда с години и не е нормално да очакваш за по-малко от година в София всички да придобият по-различно усещане за волейбол... НО ИМА ВРЕМЕ - ще се изгради волейболна публика и в София в следващите години, защото скоро Варна няма да бъде домакин ;)
Последна промяна от ros на 07 юли 2012 12:26, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 12:26

Ейй Левскар я виж това на 100 души агитка ли ти мяза
http://vbox7.com/play:mddbf5b92d - 15 000 варненци пътували 2 часа до Бургас за мач .Това на Левски кога се е случвало в друг град 15 000 левскари да се събират

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 07 юли 2012 12:28

Абе какво се връзвате на някакви смешни селяндури и комплексари. София е 2млн. град за хубаво или за лошо е избран след освобождението за столица, този град е бил най-значимият на балканите и преди 2000 години. А във Варна ходеха и пълнеха залата лятото българи от цялата страна, които почиваха на черноморието, не случайно през другите сезони когато волейболистите играеха на мачовете имаше максимум 1500 човека ;)
Последна промяна от Taz на 07 юли 2012 12:28, променено общо 1 път.

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 07 юли 2012 12:28

ros написа:
fraport написа:Аз току що се прибрах от София . И за разлика от теб , който е съчетал почивка във Варна за да гледа 2 мача през живота си на националния отбор Аз мога да дойде във всеки един момент .Работата ми е такава . Но нали ти казвам ,какво да видя ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ . НЯМА ДУХ , НЯМА ВОЛЕЙБОЛНО НАСТРОЕНИЕ .НЯМА ВОЛЕЙБОЛНА ПУБЛИКА ,ТЯ СЕ ИЗГРАЖДА С ГОДИНИ , А НЕ С ЕДНА ЗАЛА ПОСТРОЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

Не си избрал подходящия съперник за дрязги, пак ти казвам... Аз съм от Силистра и повярвай ми почивката във Варна, съчетана с волейбол е практикувана от голяма част от така наречената "варненска" публика!!! За едно единствено нещо си прав - волейболната публика се изгражда с години и не е нормално да очакваш за по-малко от година в София всички да придобият по-различно усещане за волейбол... НО ИМА ВРЕМЕ - ще се изгради волейболна публика и в София в следващите години, защото скоро Варна няма да бъде домакин ;)

И защо да не бъде Варна скоро домакин?

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 07 юли 2012 12:30

Taz написа:Абе какво се връзвате на някакви смешни селяндури и комплексари. София е 2млн. град за хубаво или за лошо е избран след освобождението за столица, този град е бил най-значимият на балканите и преди 2000 години. А във Варна ходеха и пълнеха залата лятото българи от цялата страна, които почиваха на черноморието, не случайно през другите сезони когато волейболистите играеха на мачовете имаше максимум 1500 човека ;)

Кои са тези сезони,националните отбори играят квалификации и св лига периода май-септември,после всеки от къде е по клубовете.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 12:32

ros написа:

От Силистра ...и ти ли се Софиянец вече . И наричаш тези от Силистра селяни . :) Личи си ,че не си идвал на мач във Варна .Сега слушай ще ти кажа едно нещо ,което като не си Варна няма как да го знаеш . Мачовете на националният отбор за кфалификациите за сжетожната лига се играят ж периода 20 май - 15-20 юни . Не бах чувал наплив от българи за почивка през месец Май . Българина почиива Юли и Август ,когато мачове във Варна е нямало никога !!!! Тезата ти увисва жестоко приятел . През май и началото на Юни във Варна има няколко объркани Германски пенсионери -ТОВА СА ТУРИСТИТЕ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 12:34

И Фрапорт, още нещо за залата - тази зала се самоизплаща вече и не е много далеч времето, когато ще заработи на печалба. И тогава тази печалба ще отива обратно в държавата, така че престани да мрънкаш за тия държавни пари. Те не само ще се избият, ами и ще почнат да генерират приходи за самата държава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 юли 2012 12:36

fraport написа:Ейй Левскар я виж това на 100 души агитка ли ти мяза
http://vbox7.com/play:mddbf5b92d - 15 000 варненци пътували 2 часа до Бургас за мач .Това на Левски кога се е случвало в друг град 15 000 левскари да се събират

Точно 100 човека ви е истинската агитката и не се прави на интересен, не си? А що не покажеш колко бяхте със Щутгарт или в София на финала с розовите преди години а? А това за 15 000 човека от Варна на мач в Бургас недей го казва на някой да не ти се смее. Повече от 8000-10 000 не сте били. А и Бургас е сравнително близо до Варна. То по-същата логика мога да се заяждам, че бяхте 1000 човека със Щутгарт нали така? Ама не го правя, колкото толкова!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”