п.п. и спри да ме занимаваш, че извършвам преброяване на новите бизнесмени...тамън стигнах до 30.и нещо и наново

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:нарочно, за да ги заблудим и да атакуваме в точния момент, когато са уязвими. Това беше истинска война, в която дори и ти участва, като проста пешка
п.п. и спри да ме занимаваш, че извършвам преброяване на новите бизнесмени...тамън стигнах до 30.и нещо и наново
onegavon написа:Мтарадуда, ние за разлика от вас доста усилия положихме да се почувстват нежелани боклуците .Гърнето накарая какво каза.Махаме се защото не ни искат феновете и нямаме възможност да издържаме клуба.Така ли е?
Аз не съм чул агент Тара да се е оплакал от публиката сигурно много обичате доносниците.А тия които не ги обичат ги бият наркопласьорите в сектор Б/ело/ и късат плакатите.Аре улево азиоидиот
terata написа:onegavon написа:Как бе ? Утре като ги треснат номадите пак ще ръкопляскат и ще скимтят "Левски обичаме те" те са си овце .При тях няма чувство за наранено достойнство и да ги шибат и да бият тия са докрай.Няма кой да се замисли защо така,кой е виновен.Дайте нещо да променим!Все им е едно! Овчедушие!
Мхм нИ мое сме кат вас с такава "мащабна" промяна от Титан на Лупи.Овчедушие? Не! Идиоти? Определено!
***cska*** написа:Честито и от мен,на всички изстрадали и милеещи ЦСКАри като мен!
След 64129386428346...некромантски теми в нашия форум в последния месец,май е време и ние да се усмихнем и помечтаем!
ТИТАНИТЕ са вече в небитието,и всякаква алтернатива е оптимистична за нас.Любимият ни отбор излиза от принудителна кома,и в най-скоро време,някой ще го усети болезнено!
Днес ще се "мумифицирам" с кеф...НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта