Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот шивача » 10 юли 2013 21:24

нарочно, за да ги заблудим и да атакуваме в точния момент, когато са уязвими. Това беше истинска война, в която дори и ти участва, като проста пешка :idea:

п.п. и спри да ме занимаваш, че извършвам преброяване на новите бизнесмени...тамън стигнах до 30.и нещо и наново :x
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 юли 2013 21:27

шивача написа:нарочно, за да ги заблудим и да атакуваме в точния момент, когато са уязвими. Това беше истинска война, в която дори и ти участва, като проста пешка :idea:

п.п. и спри да ме занимаваш, че извършвам преброяване на новите бизнесмени...тамън стигнах до 30.и нещо и наново :x

хахахахахахаха Ти си ебати пародията :lol: :lol: :lol: Искрено започна да ме забавляваш. Keep going.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 юли 2013 21:40

Мтарадуда, ние за разлика от вас доста усилия положихме да се почувстват нежелани боклуците .Гърнето накарая какво каза.Махаме се защото не ни искат феновете и нямаме възможност да издържаме клуба.Така ли е?

Аз не съм чул агент Тара да се е оплакал от публиката сигурно много обичате доносниците.А тия които не ги обичат ги бият наркопласьорите в сектор Б/ело/ и късат плакатите.Аре улево азиоидиот :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 юли 2013 21:47

onegavon написа:Мтарадуда, ние за разлика от вас доста усилия положихме да се почувстват нежелани боклуците .Гърнето накарая какво каза.Махаме се защото не ни искат феновете и нямаме възможност да издържаме клуба.Така ли е?

Аз не съм чул агент Тара да се е оплакал от публиката сигурно много обичате доносниците.А тия които не ги обичат ги бият наркопласьорите в сектор Б/ело/ и късат плакатите.Аре улево азиоидиот :mrgreen:

Как може да говориш на подобни хора за борба,чест и достойнство!??

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 юли 2013 21:53

Как бе ? Утре като ги треснат номадите пак ще ръкопляскат и ще скимтят "Левски обичаме те" те са си овце .При тях няма чувство за наранено достойнство и да ги шибат и да бият тия са докрай.Няма кой да се замисли защо така,кой е виновен.Дайте нещо да променим!Все им е едно! Овчедушие!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 10 юли 2013 22:07

terata написа:
onegavon написа:Как бе ? Утре като ги треснат номадите пак ще ръкопляскат и ще скимтят "Левски обичаме те" те са си овце .При тях няма чувство за наранено достойнство и да ги шибат и да бият тия са докрай.Няма кой да се замисли защо така,кой е виновен.Дайте нещо да променим!Все им е едно! Овчедушие!

Мхм нИ мое сме кат вас с такава "мащабна" промяна от Титан на Лупи. :mrgreen: Овчедушие? Не! Идиоти? Определено!

:mrgreen: поне сами си признават че са идиоти :lol:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 юли 2013 22:22

Вас наркоманите от София- Лапат не ви бият вече щото само ръкопляскате, а тия които не искат да ги управляват доносници и наркомани отдавна не ходят по мачове.И да вземете да разкарате дрогата от фенклубовете щото шефа на МВР-то се смени и ще трябва да отчете малко дейност ,като ви изтараши клубчетата.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 10 юли 2013 23:16

Честито и от мен,на всички изстрадали и милеещи ЦСКАри като мен!

След 64129386428346...некромантски теми в нашия форум в последния месец,май е време и ние да се усмихнем и помечтаем!
ТИТАНИТЕ са вече в небитието,и всякаква алтернатива е оптимистична за нас.Любимият ни отбор излиза от принудителна кома,и в най-скоро време,някой ще го усети болезнено!

Днес ще се "мумифицирам" с кеф... :mrgreen: НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 10 юли 2013 23:19

***cska*** написа:Честито и от мен,на всички изстрадали и милеещи ЦСКАри като мен!

След 64129386428346...некромантски теми в нашия форум в последния месец,май е време и ние да се усмихнем и помечтаем!
ТИТАНИТЕ са вече в небитието,и всякаква алтернатива е оптимистична за нас.Любимият ни отбор излиза от принудителна кома,и в най-скоро време,някой ще го усети болезнено!

Днес ще се "мумифицирам" с кеф... :mrgreen: НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!

Ей тва е коментар! НАЗДРАВЕ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 юли 2013 00:03

Браво, хубави новини днес! :) Само ЦСКА!!! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”