съвсем съвсем официалno казваме добре дошъл на Сашо в НБА!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс и Сакраменто Кингс
ReBorn1982 написа:Много ми е интересно как подкрепяш "100%-ово" 2 отбора съперници, даже са и в една дивизия ??! .... като играят един срещу друг, например, как ще подкрепяш и двата тима ..... "100%-ово" ?!?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ReBorn1982 написа:100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс и Сакраменто Кингс
Много ми е интересно как подкрепяш "100%-ово" 2 отбора съперници, даже са и в една дивизия ??! .... като играят един срещу друг, например, как ще подкрепяш и двата тима ..... "100%-ово" ?!?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ReBorn1982 написа:Е, и аз не го разбирам, но те поне са от различни страни. Тук говорим за 2 отбора от едно първенство, които са преки съперници всеки сезон ..... все едно да си фен на Ювентус и Наполи.![]()
На мен ми е интересно Еми-то да сподели като играят ГСУ и СК, за кого ще е наистина .....
ReBorn1982 написа:Е, и аз не го разбирам, но те поне са от различни страни. Тук говорим за 2 отбора от едно първенство, които са преки съперници всеки сезон ..... все едно да си фен на Ювентус и Наполи.![]()
На мен ми е интересно Еми-то да сподели като играят ГСУ и СК, за кого ще е наистина .....
Drunken_Master написа:Видинския Коби няма да пропусне да ме ръчне на тая тема...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта