Кой иска да е модератор и защо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Re: Кой иска да е модератор и защо?

Мнениеот sudromanista73 » 13 юни 2013 10:20

Blue1914 написа:
sudromanista73 написа:
Blue1914 написа:Аз като цяло съм доволен от работата на модераторите в такъв зверилник, какъвто е форум.гонг.бг ;)

ПС. Между другото точно във форума на БотевЪ се е налагала най-дивата цензура на несъгласните с жАлтата пропаганда и шизофрения, в която пиленцата си чуруликат. :mrgreen: Не ги знам бултрасите какво повече искат, че да надигат чка такъв вой до небесата . :roll:

Защо ли не ме учудва,това твое абсурдно твърдение...

Всеки с проблемите си. :mrgreen:

В много подфоруми съм водил провокативен диалог- понякога, признавам си, малко или повече извън добрия тон, но във вашия процентът на изтритите ми постове е в пъти по-висок в сравнение с всички останали. ;) Имате си повече от добра модераторска поддръжка. Просто няма как всичко във подфорума ви да е жълта идилия, след като всяка втора тема в него и всеки втори пост на вашите потребители във форума е някакво суперпревзето безумие. :oops: ;)

Първо,да те светна че това не е проблем за мен,а просто констатация.И второ"суперпревзето безумие" е вашите две калъфки.които не може още да ги преглътнете,въпреки подпирането ви от всякъде и във всичко.Трето,като последно,мога да те посъветвам,че аз не влизам вече в форума ви,тъй като не съм съгласен с много от темите и нещата които пишете там.Така че щом не си доволен и ти постапи така.
Последна промяна от sudromanista73 на 13 юни 2013 10:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 13 юни 2013 10:21

Модераторите са си добре,просто понякога не може да се смогне на адската простотия,която се излива в различни теми.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 юни 2013 10:22

Модераторите са си добре ....трудно им е особено в последните дни,с всичките теми за ЦСКА и т.н,в които говеда,чорби и ред други обиди са през мнение :mrgreen:
Аз проблем с модовете нямам,тъй като не съм нито от ЦСКА ,нито от ЛЕВСКИ и тези думи не ги използвам,а само гледам сеир в темите :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 13 юни 2013 10:47

Аз искам само за да банна сандето :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 13 юни 2013 10:53

В крайна сметка тук сме за да коментираме новини около спорта,а не да се псуваме и натоварваме взаимно.Модераторите са хора като всички останали и едва ли ще разкарат някой,който си пишел спокойно по темата.Мен лично понякога ме дразни намесата на личните пристрастия на модовете във форума.Затриват се теми,които не се харесват лично на него,а са с голям потенциал за дебати.Може спокойно на един определен период от време да се прави нещо като анкета за мнението относно модераторите.На всякъде има мандатност,а тук сме като "Бай Тошо".

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 13 юни 2013 10:53

Аз искам да съм модератор, за да влея най-накрая дисциплина в този форум и всеки да получава заслуженото си. Искам да съм модератор, за да спра практиката един потребител да пише от няколко ника и сам да се възхвалява и отговаря, за да провокира останалите потребители. Искам да съм модератор, за да спра заливащите ни теми с комунизъм и расистки обиди. Искам да съм модератор, за да науча потребителите как се изписват имената на отбори и футболисти.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 юни 2013 10:59

ralimavridov написа:В крайна сметка тук сме за да коментираме новини около спорта,а не да се псуваме и натоварваме взаимно.Модераторите са хора като всички останали и едва ли ще разкарат някой,който си пишел спокойно по темата.Мен лично понякога ме дразни намесата на личните пристрастия на модовете във форума.Затриват се теми,които не се харесват лично на него,а са с голям потенциал за дебати.Може спокойно на един определен период от време да се прави нещо като анкета за мнението относно модераторите.На всякъде има мандатност,а тук сме като "Бай Тошо".

Имаш ли предвид конкретно някоя такава тема?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 13 юни 2013 11:02

Простичко казано, някой хора си пишат к'вото им падне и никакви санкций , а други и за най-малкото дори и незабелижимо изпускане на думичка има БАНАНЧЕ - двоен аршин ..
Никога не бих станал , админ - защото съм мъжкар :) Комплексите си не бих избивал в един ФОРУМ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 13 юни 2013 11:08

vaskonti написа:
ralimavridov написа:В крайна сметка тук сме за да коментираме новини около спорта,а не да се псуваме и натоварваме взаимно.Модераторите са хора като всички останали и едва ли ще разкарат някой,който си пишел спокойно по темата.Мен лично понякога ме дразни намесата на личните пристрастия на модовете във форума.Затриват се теми,които не се харесват лично на него,а са с голям потенциал за дебати.Може спокойно на един определен период от време да се прави нещо като анкета за мнението относно модераторите.На всякъде има мандатност,а тук сме като "Бай Тошо".

Имаш ли предвид конкретно някоя такава тема?

Конкретно не,но съм ставал свидетел на добри теми,които заради лошо заглавие или някаква дребна грешка са заключвани.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 13 юни 2013 11:12

Така наречените модератори са напълно излишни.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Архив”