Blue1914 написа:sudromanista73 написа:Blue1914 написа:Аз като цяло съм доволен от работата на модераторите в такъв зверилник, какъвто е форум.гонг.бг![]()
ПС. Между другото точно във форума на БотевЪ се е налагала най-дивата цензура на несъгласните с жАлтата пропаганда и шизофрения, в която пиленцата си чуруликат.Не ги знам бултрасите какво повече искат, че да надигат чка такъв вой до небесата .
Защо ли не ме учудва,това твое абсурдно твърдение...
Всеки с проблемите си.![]()
В много подфоруми съм водил провокативен диалог- понякога, признавам си, малко или повече извън добрия тон, но във вашия процентът на изтритите ми постове е в пъти по-висок в сравнение с всички останали.Имате си повече от добра модераторска поддръжка. Просто няма как всичко във подфорума ви да е жълта идилия, след като всяка втора тема в него и всеки втори пост на вашите потребители във форума е някакво суперпревзето безумие.
![]()
Първо,да те светна че това не е проблем за мен,а просто констатация.И второ"суперпревзето безумие" е вашите две калъфки.които не може още да ги преглътнете,въпреки подпирането ви от всякъде и във всичко.Трето,като последно,мога да те посъветвам,че аз не влизам вече в форума ви,тъй като не съм съгласен с много от темите и нещата които пишете там.Така че щом не си доволен и ти постапи така.