Viktor4o_Rs написа:В България не може да избухне гражданска война, защото всички сме селяни
Факт!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:В България не може да избухне гражданска война, защото всички сме селяни
Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа
zuekaa написа:Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа
Колега , аз си имам отбор и той е БЕРОЕ никкога не съм ходил на мачове на Левски или на Цска и няма да ида . Всяка година ходя на минимум 20 мача на БЕРОЕ , а ти ???.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
zuekaa написа:Не мога да разбера едно нещо, до кога феновете на Левски и Цска ще хулят всички други фенове ОТ ТАКА наречената провинция с думата "СЕЛЯНИ" , ами господа , ако не са тези фенове от "ПРОВИНЦИЯТА " няма да сте повече от 400 човека на собствените си стадиони и не повече от 100 човека на гостуване и не мога да разбера как самите фенове от "ПРОВИНЦИЯТА " разрешават да ги обиждат по този начин не стига , че отивате да ги подкрепяте да са повече , ами и ви обиждат , НЕ ГО РАЗБИРАМ ТОВА
zuekaa написа:Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа
Колега , аз си имам отбор и той е БЕРОЕ никкога не съм ходил на мачове на Левски или на Цска и няма да ида . Всяка година ходя на минимум 20 мача на БЕРОЕ , а ти ???.
СМЕШНИКbotev1921 написа:България ще изчезне точно защото всички се делят по знайни и незнайни показатели. Кои по-точно са граждани, че не разбрах? Наистина сме векове назад щом селянин може да е обида. Ако не са селяните, няма да има граждани, а в днешно време селяни няма, защото селата отдавна пустеят! Колкото до тези паразити по малките градове, които са от Левски и ЦСКА - това са само комплексирани и безработни лица, които търсят някаква принадлежност към по-голяма група, за да са пълноценни в жалкия си животец!
dodo7271 написа:Ето, например, феновете на Ботев Пд са "селяни", защото след мачовете с ЦСКА и Лудогорец си мълчат, въпреки че отборът им буквално си беше свалил гащите и отделно съдиите жестоко ги порязаха.
botev1921 написа:България ще изчезне точно защото всички се делят по знайни и незнайни показатели. Кои по-точно са граждани, че не разбрах? Наистина сме векове назад щом селянин може да е обида. Ако не са селяните, няма да има граждани, а в днешно време селяни няма, защото селата отдавна пустеят! Колкото до тези паразити по малките градове, които са от Левски и ЦСКА - това са само комплексирани и безработни лица, които търсят някаква принадлежност към по-голяма група, за да са пълноценни в жалкия си животец!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта