Раковски-Левски - контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Раковски-Левски - контрола

Мнениеот ralka_levskarka » 10 окт 2012 22:03

kreedz написа:
flo написа:Аз предлагам да направим БОЙКОТ :!: :!: :!: :!:
След този резил не знам, къде да се скрия от срамотите на нашите футболистти!Преди малко се връщам от вън ,защото си изгорих всички шалове и абонаментанта карта.Илиан Илиев моментално да се маха ,ама моментално, не искам да гледам някакви вносно чужденци искам юноши.Преди мача с цдна искам оставки минимум 3 на Тонев ,Донев и Илиев.ВЪН ******та ви.
Също и тоя некадърник Гонзо и той да се маха, развали ни отбора.

нЕма да им стъпя :!: :!: :!: :!:

И се наричаш фен?

Пича яко те филмира :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2012 22:08

flo се ебава,бе, кво се спичате?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 10 окт 2012 22:18

ralka_levskarka написа:
kreedz написа:
flo написа:Аз предлагам да направим БОЙКОТ :!: :!: :!: :!:
След този резил не знам, къде да се скрия от срамотите на нашите футболистти!Преди малко се връщам от вън ,защото си изгорих всички шалове и абонаментанта карта.Илиан Илиев моментално да се маха ,ама моментално, не искам да гледам някакви вносно чужденци искам юноши.Преди мача с цдна искам оставки минимум 3 на Тонев ,Донев и Илиев.ВЪН ******та ви.
Също и тоя некадърник Гонзо и той да се маха, развали ни отбора.

нЕма да им стъпя :!: :!: :!: :!:

И се наричаш фен?

Пича яко те филмира :lol: :lol:

Е може ся,не знам хахааха.Ама жалкото е,че наистина има фенове,които са на това мнение...;x
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 10 окт 2012 22:33

topchaki написа:
rsk написа:Вие сте срамни бе. Ебати мрънкачите. Голяма работа, че сме паднали в някаква контрола...

Ти гледа ли поне 20-30 минути от мача че приказваш.Такава мъка наблюдавам 2-3 години вече.Като че ли всички се мразят,като че ли всички не са се учили да спират топка,като че ли никога не са учили какво е пас,като че ли никой не ги е учил на комбинативност атакуване на противник и т.н .Хаос...пълен хаос.

Или като че ли, някой пак е играл тото.............. :idea: :idea: :idea: :evil: Кой ли ще да е той? :lol: И какви сме ние, някакви фенчета измислени! Контролите ,,нямали значение". Еми не ги играйте тогава, бе! :twisted:

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 10 окт 2012 23:12

Играта ни е безидеина от няколко години,това не е от сега.Някои спомня ли си мач които да сме взели без нерви,без да сме треперили до края,и редовното като отбележим за няколко минути да дадем на противника да ни накаже.Това според мен е от трениорите които искат да се учат на нашия гръб в изминалите няколко години.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 окт 2012 23:13

topchaki написа:Играта ни е безидеина от няколко години,това не е от сега.Някои спомня ли си мач които да сме взели без нерви,без да сме треперили до края,и редовното като отбележим за няколко минути да дадем на противника да ни накаже.Това според мен е от трениорите които искат да се учат на нашия гръб в изминалите няколко години.

С Черно Море тази година :lol: :lol:

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 10 окт 2012 23:17

ralka_levskarka написа:
topchaki написа:Играта ни е безидеина от няколко години,това не е от сега.Някои спомня ли си мач които да сме взели без нерви,без да сме треперили до края,и редовното като отбележим за няколко минути да дадем на противника да ни накаже.Това според мен е от трениорите които искат да се учат на нашия гръб в изминалите няколко години.

Да представи си до къде сме я докарали?

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 10 окт 2012 23:25

Като че ли всички гледат игрални филми само ние феновете дето си даваме парите и нервте гледаме анимационни !

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 окт 2012 10:17

ralka_levskarka написа:

И срещу Черно море нищо не играхме. Тогава единственото хубаво нещо беше резултата. Но те тази година са доста слаби, смениха треньора си и вероятно ще се борят да не изпаднат, та за това този мач не е мерило. Играем като миналата година, но за разлика от тогава печелим повечето мачове за първенство. Това все пак е нещо. Критикувал съм треньора Илиев и ще продължа да го правя, но генерално му давам кредит на доверие до края на първенството. Но за резултата от неговата работа ще съдя не от класирането и евентуална титла което не е задължително, а от играта. През втория полусезон ще трябва да се забележат положителни неща в играта ни. Ако ги няма, то и от работата на Илиев няма да има полза. С тази игра може и да бием в първенството, при определени обстоятелства да спечелим и титлата, но в Европа нямаме шанс и срещу посредствени отбори от ранга на Сараево.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 окт 2012 15:00

topchaki написа:
ralka_levskarka написа:

Да представи си до къде сме я докарали?

Попита за мач без нерви и ти отговорих, ама не може да ви се угоди!

Върни се в “Архив”