Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 яну 2013 19:44

vaskonti написа:
PFK_Levski написа:
vaskonti написа:
PFK_Levski написа:
Да не става на въпрос за контролите с УФА , Симург и ....... Сервет ? Искаш да кажеш ,че мача е уреден ли ,какво ?

Не бе, питам просто :lol:
Щото за същия резултат на ЦСКА имаше доста намеци, та реших да питам дали и сега не ви минават подобни мисли през ума :mrgreen:

Едно е да играеш с Пилзен и да направиш 3:3 , друго е да го направиш със Симург ...... надявам се си ме разбрал .

Ако така ще си говорим - трето и четвърто е да те отнесе на нула втородивизионен швейцарски отбор... надявам се си ме разбрал! ;)

И пето и шесто е да направиш "престижно" равенство с отбор от Башкортостан (защото ако си мислиш, че "Уфа" е руски отбор, дълбоко се лъжеш). ;) Изобщо не се надявам, да ме разбереш, красноармейче, сине на полка... :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 30 яну 2013 19:45, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 яну 2013 19:44

vaskonti много си се объркал моето момче Аарау сме ги чували всички макар сега да са водачи в 2 лига докато тия самриг -струг ги чувам за първи път и заемат престижното 8 място във втора девизия

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2013 19:47

Levskar_90 написа:vaskonti гледай малко реално на нещата. Нормално е мотивацията да е по-голяма срещу класен отбор. Те и Олдъм в трета дивизия имаха 6 поредни загуби, но биха Ливърпул. Мисли малка като човек, а не цесекар 8-)

Ми нали точно това се опитвам да обясня и аз. Повод ми даде резултата ви от днес и оня ден , съпоставени с контролите на ЦСКА и намеците на не малко от вас...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2013 19:50

AN71 написа:vaskonti много си се объркал моето момче Аарау сме ги чували всички макар сега да са водачи в 2 лига докато тия самриг -струг ги чувам за първи път и заемат престижното 8 място във втора девизия

Не позна, втори са в Азебайджан, а вероятно дори ти си наясно какви пари се инвестират по тия места.
Но както и да е, това е друга тема.
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 30 яну 2013 19:51

vaskonti написа:
Levskar_90 написа:vaskonti гледай малко реално на нещата. Нормално е мотивацията да е по-голяма срещу класен отбор. Те и Олдъм в трета дивизия имаха 6 поредни загуби, но биха Ливърпул. Мисли малка като човек, а не цесекар 8-)

Ми нали точно това се опитвам да обясня и аз. Повод ми даде резултата ви от днес и оня ден , съпоставени с контролите на ЦСКА и намеците на не малко от вас...

Ти намекваше, че контролата ни е уредена. Щом сме падали от Арау нямало как да направим равен на Пилзен. Голяма логика наистина :roll:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 30 яну 2013 19:52

vaskonti написа:

Няма нужда да се съпоставят тези контролни мачове. Всеки си има различна подготовка, различни мачове... :)
CHELSEA

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2013 19:53

glarus_ds написа:
vaskonti написа:

Няма нужда да се съпоставят тези контролни мачове. Всеки си има различна подготовка, различни мачове... :)

Така е, аз всъщност съпостявах коментарите на няколко левскари в аналогична ситуация :)
[/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 яну 2013 19:59

Ще се борим за титлата, но не и тази година. :oops:

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 30 яну 2013 20:11

Липсата на класен атакуащ халф от тип Дарко Тасевски е очевидна, липсва и изненада по крилата - имаме нужда от класни крила от тип Жоазиньо и Зе Суареш. :!: С тази "селекция" сме заникъде напролет :!: Все пак да не забравяме, че Рамос, Старокин и новия Димов не играха днес, ате също могат да разнообразят атаките по фланговете... Центъра на защитата е станал дори още по-рехав, след като вече 2-ри мач започваме с 0:2 след 1-те 30 минути... :!: Не са добре нещата 8-)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 30 яну 2013 20:29

Добра проверка се получи срещу качествен съперник, на едно сравнително добро темпо. Именно от такива мачове има нужда Левски, тук реално се вижда кой какво може, пък и всеки от играчите може да си даде сметка какви са му възможностите. Отстъпваме сериозно физически не само на Виктория, въобще на отборите от този ранг, здрави, мощни, но в никакъв случай за сметка на бързината, като не говорим за линейна такава, а по скоро пъргавина, повратливост,реакция, движение по терена също. За конкретния мач - Левски е доста по назад с подготовката от съперника си, говорим кондиционно, а и сработка на линиите, видяхме че в титулярния състав имаше трима от новите, а и двойка Димов/Везалов не е имало мисля до сега. Генерални изводи не можем да си вадим все още, като единици - старите момчета ги знаем какво могат, за новите мога да кажа,, че Велев ми хареса. Имаше доста брак, но иначе много движение, добър контрол, не се криеше, отигра доста топки, играе добре и в двете фази, определено светъл лъч. Щеше да е супер да играе двойка с Бру в средата, уви Пелето ще играе, който ми се видя трагичен, но не виждам и алтернатива, освен пак да връщат Гаджев. В защита се търси партньор на Везалов, вижда се че той е най-адекватния ни защитник. Другите постове с малки изключения са ясни.

Върни се в “Архив”