Труден терен - труден мач.
Като добавим и трудният съперник, за който определено да се опъне на Левски бе цел #1 ( румънещите продължават да изпитват комплекси към всичко българско ) ... Гледайки показаната игра на моменти, и резултатът който се получи, то спокойно можем да бъдем доволни.
П.п.
Тия Пандури са поне 2 класи над Сараево !
Така че ...
Контрола: Левски - Пандури 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Контрола: Левски - Пандури 1:0 FT
фифи перото написа:Чета тук и ми стана доста любопитно...Някой от вас ,които така надменно коментирате ,ходил ли е в Малта?
И за Кипър така се смеехме,но...
Честно казано, направо срам ме хваща. Сравнява се Сараево с Дъндолък, въпреки че в другата тема им писахме резултатите от последните години. Явно сме пропуснали някой
http://gong.bg/view_article.php?article_id=17263
Ние кога ще победим в Белгия и отстраним белгийци се чудя. Иначе отваряме усти, мислим, че трябва да бием с 80% и нямаме никакъв респект. А когато хората дойдат тук и почнат да играят се чудим защо, а то щото не сме прочели и гледали достатъчно. Не казвам, че Сараево е същия отбор от 2007, но пък не е и чак толкова отдавна и това не е нито Дъндолък, нито Баку, нито Калмар дори, а досат по-сериозен клуб. Пиша клуб, защото това е по-важно в ЕКТ от отбор (не им познавам сегашния отбор, а едва ли някой от тук сигурните в лекия успех го познава). Та, искам да кажа, че когато ние отпадахме от Тампере, Сараево отстраняваше Генк. После отстрани и Търнава и Хелзингобрг и Йоребро (еквиваленти Калмар и АИК). Това са резулатите на дават отбора от последните 5 години, не ас от преди 30. Пак питам защо да ги бием с 80%, по каква логика.
Ей го последния и той си няма представа от Сараево, обаче Пандури са две класи над тях.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Тази статия е от 2007
върви в техният форум и им пусни някоя наша от 2006 па дано се наплашат 

Не, чакам да ми покажеш такава за Дъндолк, Баку или там, които и да са други куци коне, с които сравнявате Сараево. И пак ти казавм, че ен ти говоря за страх, а за елементарна преценка на качествата - нашите и на противника и за очакванията, с които трябва да се подхожда към подобни двубои.
- ralka_levskarka
- Контакти:
drvasko98 написа:Не, чакам да ми покажеш такава за Дъндолк, Баку или там, които и да са други куци коне, с които сравнявате Сараево. И пак ти казавм, че ен ти говоря за страх, а за елементарна преценка на качествата - нашите и на противника и за очакванията, с които трябва да се подхожда към подобни двубои.
Вижда се, че в момента са слаби. Илиан каза, че няма да има никакво подценяване, пък дано успее да им го набие в главата на нашите футболисти. Не аз играя на терена, така че си зависи от тях, ако ги подценят и се направят на герои ще си носят кръста! От нас е само подкрепата.
- blue avalanche
- Контакти:
drvasko98 написа:фифи перото написа:Чета тук и ми стана доста любопитно...Някой от вас ,които така надменно коментирате ,ходил ли е в Малта?
И за Кипър така се смеехме,но...
Честно казано, направо срам ме хваща. Сравнява се Сараево с Дъндолък, въпреки че в другата тема им писахме резултатите от последните години. Явно сме пропуснали някой
http://gong.bg/view_article.php?article_id=17263
Ние кога ще победим в Белгия и отстраним белгийци се чудя. Иначе отваряме усти, мислим, че трябва да бием с 80% и нямаме никакъв респект. А когато хората дойдат тук и почнат да играят се чудим защо, а то щото не сме прочели и гледали достатъчно. Не казвам, че Сараево е същия отбор от 2007, но пък не е и чак толкова отдавна и това не е нито Дъндолък, нито Баку, нито Калмар дори, а досат по-сериозен клуб. Пиша клуб, защото това е по-важно в ЕКТ от отбор (не им познавам сегашния отбор, а едва ли някой от тук сигурните в лекия успех го познава). Та, искам да кажа, че когато ние отпадахме от Тампере, Сараево отстраняваше Генк. После отстрани и Търнава и Хелзингобрг и Йоребро (еквиваленти Калмар и АИК). Това са резулатите на дават отбора от последните 5 години, не ас от преди 30. Пак питам защо да ги бием с 80%, по каква логика.
Ей го последния и той си няма представа от Сараево, обаче Пандури са две класи над тях.
Аз,пък,гледам,че някои се на...ха от страх пред Сараево!
Аз,пък,се чудя дали Сараево са влизали в групите на ШЛ?
Аз,пък,се чудя дали Сараево са играли в групите на ЛЕ?
Аз,пък,се чудя дали Сараево са побеждавали(и отстранявали) италианци в Италия?
ПП.Междувпрочем,във въпросния мат'риял пише,че Сараево ИЗНЕНАДВАЩО са победили Генк.А тук,някои:"От страв са нас...ав!"
Проницателен си, наистина. То е най-лесно да се пише колко сме велики и как всички ще отнесем (и като ни се разминат желанията с реалността да правим трагедии) и обратно, ако ни се падне някой качествен отбор как нямаме шансове, ама аз се мъча да гледам отвъд първичните впечатления и съм сигурен, че ни чакат много тежки мачове, в които ще трябва да се доближим до възможностите си, а не виждам засега да сме готови да го направим. така както преди две години бях сигурен, че имаме всички шансове да отстраним двата шведски отбора, а после и да минем групата си в ЛЕ.
И пак ще напиша, че повече уважение към противниците ни не е излишно. Особено когато имат някакво постижение, с каквото не можем да се похвалим. Пък нека като ги бием да кажем, че сме победили сериозен отбор, а не като паднем да твърдим, че сме паднали от слабаци.
И пак ще напиша, че повече уважение към противниците ни не е излишно. Особено когато имат някакво постижение, с каквото не можем да се похвалим. Пък нека като ги бием да кажем, че сме победили сериозен отбор, а не като паднем да твърдим, че сме паднали от слабаци.
- blue avalanche
- Контакти:
drvasko98 написа:Проницателен си, наистина. То е най-лесно да се пише колко сме велики и как всички ще отнесем (и като ни се разминат желанията с реалността да правим трагедии) и обратно, ако ни се падне някой качествен отбор как нямаме шансове, ама аз се мъча да гледам отвъд първичните впечатления и съм сигурен, че ни чакат много тежки мачове, в които ще трябва да се доближим до възможностите си, а не виждам засега да сме готови да го направим. така както преди две години бях сигурен, че имаме всички шансове да отстраним двата шведски отбора, а после и да минем групата си в ЛЕ.
А ти,като ги гледа срещу Хибс,да не би да играят извънземен футбол?
Те могат ли да се похвалят с нашите постижения?
Никой не е казал,че ще ги бием с 10-0!
Да не би да казваш,че трябва да паркираме самолета пред вратата,защото Сараево са били Генк преди 100г.?

Аз може да искам да играем с 10 защитника и вратар или 10 нападателя и вратар, това няма никакво значение. Ще играем както реши треньорския щаб! Само казвам, че противникът е не чак толкова далеч от нас по класа, колкото се представя тук и че ни чака труден мач, пък ако успеем рано да вкараме и си го направим по-лесен и го решим преди реванша, още по-добре. Просто не ми харесват освиркванията по време на мача (каквито имаше срещу БАТЕ, Жилина), ако не върви играта, които допълнително наливат олово в краката, щото си мислим, че имаме насреща някакви слабаци (като Хулия да речем). Спирам тук да пиша по този въпрос, че стана излишно дълго.
- delqnski47
- Контакти:
Re: Контрола: Левски - Пандури 19:30 /10.07.12г/
milen.hristov написа:Делянски, малко са тези които мислят в перспектива
Това е жалко и няма кой да им отвори очите!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.