Контрола-Левски:Металург Донeцк 01.07.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Контрола-Левски:Металург Донeцк 01.07.2012

Мнениеот tevez » 02 юли 2012 11:53

Сега гледах разширен репортаж в спортал(5 минути) от мача и в него бяха сложени три атаки на Металург и всички бяха голови.Къде с късмет къде с недоумението на играча в дадената ситуация се разминахме без гол.Трябва да се работи още много в дефанзивен план.В атака впечатление ми направиха Райков,Рамос,Марсиньо и донякъде Чаворски.Като за първа контрола е добре.
Чакаме следващата контрола,в която се надявам да може да използваме и нов нападател.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юли 2012 12:03

Как леко се отписват играчи при положени, че това им е първи мач и то контрола. На първо четене имаме нужда от двама нападатели единият тип Цветков по-лек, и от още един ЦЗ, но все пак нали искаме да се дава шанс и на юношите. Те имат нужда от обиграване и САМОЧУВСТВИЕ, няма как да го покажат още по време на първият мач, а и няма да е нормално. Другите писаха кой не им хареса, аз ще напиша кой ми хареса (от коментарът по радиото) - Иво Иванов (не заради гола), Йовов, Ивелино Иванов, Рамос, Марсиньо (заради гола), Райков, Яначков. Прави впечатление, че написаните от мен юноши играха като равни с батковците си.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 юли 2012 12:10

milen.hristov написа:Как леко се отписват играчи при положени, че това им е първи мач и то контрола. На първо четене имаме нужда от двама нападатели единият тип Цветков по-лек, и от още един ЦЗ, но все пак нали искаме да се дава шанс и на юношите. Те имат нужда от обиграване и САМОЧУВСТВИЕ, няма как да го покажат още по време на първият мач, а и няма да е нормално. Другите писаха кой не им хареса, аз ще напиша кой ми хареса (от коментарът по радиото) - Иво Иванов (не заради гола), Йовов, Ивелино Иванов, Рамос, Марсиньо (заради гола), Райков, Яначков. Прави впечатление, че написаните от мен юноши играха като равни с батковците си.

+1
Ще вземе да се окаже, че с тия юноши, не са ни толкова големи проблемите в атака и защита.

elninho20
Контакти:

Мнениеот elninho20 » 02 юли 2012 12:16

Здравейте, вчера гледах целия мач на Левски и според моето, бих казал субективно мнение, защото за да е обективно трябва още доста да образовам относно играта, но отбора не игра никак добре. Ако разделим мача на 2 полувремена нещата изглеждат малко по- положително.
Първото полувреме, макар и с доста по- млади и неопитни футболисти , беше по- добро от тактическа гледна точка за Левски . Играчите се стараеха да спазват тактическа дисциплина, да разиграват правилно, да пресират в собствената си половина, да изнасят топката постепенно, а не да я изритват безцелно напред, но всичко свърши дотук. Отбора имаше 1 или 2 максимум, голови положения . Играчите, лично според мен, не впечатлиха с нищо. Иво Иванов направи 3-4 много груби грешки при изнасянето на топката, Ели се справи добре, Старокин се опита на няколко пъти да разиграва с Опуко, но дотам, а Мюлдер игра може би най- добре от всички през първата част. Ивелино Иванов и Йовов се справиха добре, но според мен не се справяха в дефанзивен план, просто нямаха необходимия синхрон и при пресата стояха доста далеч от противниковите играчи. Опуко, се опитваше да се движи доста, влизаше в комбинации със съотборниците си , но бе пасивен в атакуващ план. Голямо впечатление ми направи,че и Опуко и Цветелин Тонев играха силно в дефанзивен план и доста пъти се дублираха при пресата с беговете. Базил де Карвальо нямаше шанс да покаже нищо, защото пак казвам, че играчите играха слабо в офанзивен план, а най- слабо игра според мен Вутов, дали имаше и 5 докосвания с топката ! Като за финал на първото полувреме, негативното беше, че след 35 минута отбора се разкъса тактически, но като за първи мач с толкова юноши се представиха добре.
Второто полувреме отбора заигра по- атакуващо, Марсиньо, Прохазка, Рамос и Чаворски доста поразчупиха играта, За мен лично головете бяха по- скоро шанс, а не някакви смислено изградени атаки! Според мен, макар и с доста условности- първи мач, много юноши, много нови, липсата на опитни играчи като Ангелов и Гаджев, и т.н Единственото положително нещо бе победата и старанието за тактическа дисциплина през по- голямата част от мача !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 юли 2012 12:21

milen.hristov написа:Как леко се отписват играчи при положени, че това им е първи мач и то контрола. На първо четене имаме нужда от двама нападатели единият тип Цветков по-лек, и от още един ЦЗ, но все пак нали искаме да се дава шанс и на юношите. Те имат нужда от обиграване и САМОЧУВСТВИЕ, няма как да го покажат още по време на първият мач, а и няма да е нормално. Другите писаха кой не им хареса, аз ще напиша кой ми хареса (от коментарът по радиото) - Иво Иванов (не заради гола), Йовов, Ивелино Иванов, Рамос, Марсиньо (заради гола), Райков, Яначков. Прави впечатление, че написаните от мен юноши играха като равни с батковците си.

Старокин също игра добре ;) Стига с тая омраза!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юли 2012 12:55

ralka_levskarka написа:

Рали, не бъркай старание и раздаване с качествена и добра игра. Този играч се старае много и активен, но КПД му е приблизително 0. Това, че някой се раздава на терена и изглежда не означава, че играе добре

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 юли 2012 12:59

milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:

Рали, не бъркай старание и раздаване с качествена и добра игра. Този играч се старае много и активен, но КПД му е приблизително 0. Това, че някой се раздава на терена и изглежда не означава, че играе добре

Но той наистина игра много добре и не съм единствената, която го мисли :P
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 02 юли 2012 15:31

gentlemanxxx написа:Тази година отново Лудогорец ще са фаворити и селекцията и всичко им е с класи над нас :!: :!:
- Цитата на поредния "разбирач" ме разби......

Като чета какво пишат около първата контрола повечето от присъстващите във форума...ми става чак неудобно. Абе момчета, бъдете наистина "левскари". Истинският Левскар обича и подкрепя отбора си безусловно, винаги и при всякакви ситуации. В момента в отбора е останал един истински Левскар - Христо Йовов. Вие го правите на нищо, а в момента той е единственият футболист в отбора, който знае какво е ЛЕВСКИ и какво означава ЛЕВСКИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ГО ОБИЧАТ! Вярно е,че и на мен ми е късал нервите, но Ицо е част от историята на този клуб и за съжаление на някои хора тук, негова емблема в момента. Видно е,че е позагубил доста от качествата си и затова няма да играе редовно,но разберете,че неговото присъствие в отбора на този етап е крайно необходимо. Няма кой друг да предаде на младите сини лъвове оня левскарски дух, който ни е носил много и много незабравими мигове през годините. Няма кой друг в тежък момент да те подкрепи и да ти напомни , че ЛЕВСКАР никога не се предава и се бори до край. Като чета някои писания тук,имам чувството,че повечето от вас не са на ясно с клубната си принадлежност. Да си "ЛЕВСКАР" е привилегия, а не право. Никога не го забравяйте.Що се отнася до мача и селекцията,все още е много рано да се правят крайни изводи. Няма да се опитвам да правя анализи около този мач. Доста от „разбирачите” тук вече го направиха.Факт е обаче ,че Металург е добър отбор в който играят много добри футболисти и Левски го надигра и победи. Като начало за загрявка аз съм доволен. Работа на треньора е да избистри титулярния състав, схемата и тактиката на отбора.Имам пълно доверие на Илиян Илиев и вярвам,че под негово ръководство ни очакват много и стойностни победи.
НАЙ- ХУБАВОТО В ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юли 2012 15:36

agrex написа:
gentlemanxxx написа:Тази година отново Лудогорец ще са фаворити и селекцията и всичко им е с класи над нас :!: :!:
- Цитата на поредния "разбирач" ме разби......

Като чета какво пишат около първата контрола повечето от присъстващите във форума...ми става чак неудобно. Абе момчета, бъдете наистина "левскари". Истинският Левскар обича и подкрепя отбора си безусловно, винаги и при всякакви ситуации. В момента в отбора е останал един истински Левскар - Христо Йовов. Вие го правите на нищо, а в момента той е единственият футболист в отбора, който знае какво е ЛЕВСКИ и какво означава ЛЕВСКИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ГО ОБИЧАТ! Вярно е,че и на мен ми е късал нервите, но Ицо е част от историята на този клуб и за съжаление на някои хора тук, негова емблема в момента. Видно е,че е позагубил доста от качествата си и затова няма да играе редовно,но разберете,че неговото присъствие в отбора на този етап е крайно необходимо. Няма кой друг да предаде на младите сини лъвове оня левскарски дух, който ни е носил много и много незабравими мигове през годините. Няма кой друг в тежък момент да те подкрепи и да ти напомни , че ЛЕВСКАР никога не се предава и се бори до край. Като чета някои писания тук,имам чувството,че повечето от вас не са на ясно с клубната си принадлежност. Да си "ЛЕВСКАР" е привилегия, а не право. Никога не го забравяйте.Що се отнася до мача и селекцията,все още е много рано да се правят крайни изводи. Няма да се опитвам да правя анализи около този мач. Доста от „разбирачите” тук вече го направиха.Факт е обаче ,че Металург е добър отбор в който играят много добри футболисти и Левски го надигра и победи. Като начало за загрявка аз съм доволен. Работа на треньора е да избистри титулярния състав, схемата и тактиката на отбора.Имам пълно доверие на Илиян Илиев и вярвам,че под негово ръководство ни очакват много и стойностни победи.
НАЙ- ХУБАВОТО В ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО !

Ами,Йовов да седи на пейката или в съблекалнята и да РАЗКАЗВА на другите какво е Левски.А на терена да излизат тези,дето го могат футбола!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 02 юли 2012 20:20

Много ми е кофти, когато някой се опита да направи оценка на отбора от един мач. Много рядко пиша тук, но днес не можех да чета и да не драсна някой ред. Гледах мача на сайта на спортал, не знам дали мога да го пиша тук, ако не го махнете. Отбора не надигра Металург, но пък тима от Донецк е все пак доста напред в подготовката. ЛЕВСКИ загатна, че има изпълнители и може да играе добре, не показаха нещо голямо, но е много добре за първи мач. Трябва да се отбележи, че за разлика от други години си вкарваме положенията. За отбелязване е, че не игра и Пелето, ако играе защитата ще е много по-стабилна, а ако го ползват с Владо в средата на терена имаме светъл лъч. Нека не се плюе то този или онзи, за Йовов каквото и да се каже е вече казано. Той разбра каква ще му е ролята и все пак реши да остане, така че стига сте го плюли, моля ви. Успех на отбора и САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”