Контрола: Левски - Пандури 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Контрола: Левски - Пандури 19:30 /10.07.12г/

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2012 21:35

daniel875 написа:Много са нервни играчите, а това не ми харесва. Този жълт и след това червен картон беше в резултат на изблик на нерви.

Може,пък,да са го ритнали 20 пъти.Ти откъде знаеш?Той да не е от желязо?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 юли 2012 21:36

Честита победа на всички! Да си пожелаем сполучлив сезон и по - малко картони за простотии!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2012 21:37

Хубавото е,че Карвальо започна да вкарва редовно.Така(в подготовката) навремето започна и Дембеле...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 юли 2012 21:38

evgenimilenov написа:
daniel875 написа:Ти да не би да видя за какво са го изгонили ?

Не съм видял, но ми писна това копиране на "Барселона". Техният стил нито е нещо особено, нито нищо. Ако съдията не подкрепя съответният отбор, шансът за успех е НУЛЕВ.

За какви барселони ми говориш ? :shock:[/quote]

А бе май го обърка с Калво :lol: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 юли 2012 21:38

и най-важното- другия четвъртък там- на свещения храм...където друго място и другаде- няма...Да им покажем на босненци "бугарин ка гняви"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 10 юли 2012 21:40

Като цяло слаб мач и за двата отбора,но победа си е победа ;) Само на мен ли ми се струва,че Гаджев от половин година нищо не играе и му трябва заместник :!: От новите попълнения за мен най-добър е Марсиньо,ако и новият нападател се окаже добър,ще се заформи яко нападение.

way
Контакти:

Мнениеот way » 10 юли 2012 21:42

Като цяло си струваше подготовка според мен изводите са че в защита сме като светкавица ,а в нападение стабилни :)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 10 юли 2012 21:44

Нервни бяха играчите, защото този съдия даде 20 несъществуващи фала в полза на румънците... То всяко пипане и айде, все едно Саша Симонович. Иначе, не стоим лошо на терена, правим комбинации, но нищо особено. С тази игра ще бъдем на средно ниво и толкова. Не виждам живец, скорост в играта. Най-ужасно впечатление ми прави връщането на топката назад. Това направо ми лази бавно и продължително по нервите. Надявам се, че не Илиев им е казал да връщат назад, при възможност за добра контра... Сякаш така им е казано да разиграват, с идеята, че при възможност може да се организира бърза атака. Те обаче сякаш нямат усет кога да подадат бързо напред и кога да върнат. В мача по-рано, младите правеха същото. Много бавно, много мудно. Как ще го играем не ми се изясни, бързо ли, с владеене ли, с преса ли, на контри ли, с центрирания ли, с извеждащи ли?! Вземаме таран, който трябва да му я подадат точно на крак или за глава. Еми, извинете, но освен Рамос, не виждам някой да я центрира особено добре тая топка. Марсиньо подава добре и дотук. Райков поне да се научи да центрира, че едно от десет му е точно... Все пак не са сработени играчите, надявам се да имат необходимите качества и да им трябва време, защото иначе сме го закършили. Иначе, на първо време тази игра ще ни стигне, колкото да елеминираме Сараево, но нататък не знам...

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 юли 2012 21:51

Здрав мач се получи, на първо четене се вижда, че Илиан Илиев набляга на две неща - пресата когато топката е в противника и бързата игра в атака. При първото отбора се движи добре, но в 80% от ситуациите се извършва фаул, централните защитници излизат високо да срещат, играем близко до хората, но не сме особено ефективни в отнемането на топката. При второто определено ще се разчита много на Марсиньо, той е футболист, който умее да печели терен и се създават на моменти добри ситуации. Ако се изчистят нещата в тези две насоки, отборът би трябвало да изглежда доста по-добре от последните два-три сезона. По отношение на състава, мисля че има доста широчина, изборът е голям, особено в нападение, разполагаме с вариативни играчи и това което искаше Илиан е налице - а именно 14-15 футболисти основна група. Отново, ако имаме някакви проблеми, те ще бъдат в центъра на защитата или в двойката опорни халфове. Лошо впечатление ми направи физическата подготовка, второто полувреме определено се умориха и веднага се сетих за първия мач от пролетта между Лудогорец и Берое, когато по същия начин старозагорци се опитваха да пресират по целия терен и стояха добре до 60та мин, след това 3-0 за Лудогорец.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Контрола: Левски - Пандури 1:0 FT

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2012 22:05

Ами,нормално е нещата да се развиват по-бавно!Нормално е формата да се планира така,че да сме в топ след няколко кръга.Няма отбор,който да е готов на 100% още в подготовката!Нали не очаквате играчите да си изплюят дробовете заради някакви си пандури?А,ако някой се контузи?После ще има рев и сополи!

Върни се в “Архив”