Поредният журналистически опит за вкарване на напрежение в отбора с оглед факта, че един от софийските галеници има опасност да остане извън квотите за ЕКТ.
За съвсем друго нещо е наказан Бодура, но за какво точно не мисля, че трябва да се тиражира, а и хиените душат навсякъде.
Христо Стоичков - старши треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Скандал Бодуров-Стоичков
Пълни глупости са това и Бодуров не е казвал подобно нещо.
Той много добре знае, че ако го каже това всичко приключва за него, защото Стоичков не е човек, който ще си замълчи и ще остане без никакви действия.
Като добавим и Гриша Ганчев нещата стават сериозни, защото не за първи е карал играчи да се обръснал нула номер за наказание заради слаба игра или нещо подобно - Манолев и Ивелин Попов много добре ги знаят тези неща
Не се хващайте като шарани на първите два реда написани по поръчка или от злоба
Той много добре знае, че ако го каже това всичко приключва за него, защото Стоичков не е човек, който ще си замълчи и ще остане без никакви действия.
Като добавим и Гриша Ганчев нещата стават сериозни, защото не за първи е карал играчи да се обръснал нула номер за наказание заради слаба игра или нещо подобно - Манолев и Ивелин Попов много добре ги знаят тези неща

Не се хващайте като шарани на първите два реда написани по поръчка или от злоба

danko_sot написа:Аз го харесвам още от времето когато в един мач на националите с Уелс го пуснаха десен бек и опази Гарет Бейл. За мен има място и в националния, дори ако се развие още защо да не бъде и титуляр там. Дано да го продадат в чужбина на по-добър отбор и да има късмет да се развие
На Бодура кариерата му в Литекс започна като десен защитник. Според мен може да играе еднакво добре като десен и като централен защитник. От един определен момент обаче треньорите в Литекс се заинатиха и го закотвиха в центъра. Странно защо спряха да го използват и като десен, дори в моменти, когато сме имали недостиг на футболисти на този пост. Та се наложи да се Любо Пенев да преквалифицира Страхил Попов, който по принцип е десен халф.
Каквито и да са разногласията на Бодура със Стоичков се надявам бързо да се оправят и бързо да влезе във формата си от миналия сезон, защото трудно може да се лишим от услугите на такъв качествен за българското първенство играч.
Измислиците на журналистите не си заслужават да ги коментирам.
[center]
[/center]

petar123 написа:В Бодуров има хляб, но час по скоро трябва да отиде да играе в чужбина, иначе тук ще се провали. Това се отнася и за останалите 5 футболиста в А група, които могат да спират топката

евала точен коментар.
-
В сравнение с Милиев и Диамутен, Бодуров е направо Малдини
...Тонев да не лапа мухите,да го взима. 

Стоичков: Нашият президент не заслужава такова отношение
Наставникът на Литекс Христо Стоичков заяви след убедителната победа на "оранжевите" с 5:0 срещу Калиакра в Ловеч, че победата не е дошла лесно, независимо от категоричния резултат. Камата се надява успехът да е зарадвал боса на тима Гриша Ганчев.
"Само който не е играл футбол, може да смята, че победата макар и с 5:0, е постигната лесно. Доволен съм от момчетата, остават два кръга до края, ще видим какво ще стане. Ще се борим до край. Не е приятно това, което се случи през седмицата, но когато си слагаме медали отляво и дясно, явно това пречи. Мисля, че тази победа ще зарадва господин Ганчев и особено с това, че най-малките от школата започнаха да играят в първия отбор. Надявам се, че през следващите дни всичко ще се оправи, защото нашият президент не заслужава такова отношение спрямо някои други", сподели Стоичков.
"Само който не е играл футбол, може да смята, че победата макар и с 5:0, е постигната лесно. Доволен съм от момчетата, остават два кръга до края, ще видим какво ще стане. Ще се борим до край. Не е приятно това, което се случи през седмицата, но когато си слагаме медали отляво и дясно, явно това пречи. Мисля, че тази победа ще зарадва господин Ганчев и особено с това, че най-малките от школата започнаха да играят в първия отбор. Надявам се, че през следващите дни всичко ще се оправи, защото нашият президент не заслужава такова отношение спрямо някои други", сподели Стоичков.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
-
Re: Стоичков: Нашият президент не заслужава такова отношение
Треньор и президент-одухотворени личности!
гриша ганчев поне спонсорира силно спорта за разлика от много други престъпници богаташи те заслужават да са в затвора защото не са дали нищо за народа
миле гърбавия написа:Треньор и президент-одухотворени личности!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
''...Не заслужава такова отношение спрямо някои други...''