Христо Стоичков - старши треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Скандал Бодуров-Стоичков

Мнениеот PFC Litex » 26 апр 2012 16:44

Поредният журналистически опит за вкарване на напрежение в отбора с оглед факта, че един от софийските галеници има опасност да остане извън квотите за ЕКТ.
За съвсем друго нещо е наказан Бодура, но за какво точно не мисля, че трябва да се тиражира, а и хиените душат навсякъде.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 апр 2012 20:06

Пълни глупости са това и Бодуров не е казвал подобно нещо.
Той много добре знае, че ако го каже това всичко приключва за него, защото Стоичков не е човек, който ще си замълчи и ще остане без никакви действия.
Като добавим и Гриша Ганчев нещата стават сериозни, защото не за първи е карал играчи да се обръснал нула номер за наказание заради слаба игра или нещо подобно - Манолев и Ивелин Попов много добре ги знаят тези неща :lol:

Не се хващайте като шарани на първите два реда написани по поръчка или от злоба :)

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 26 апр 2012 21:11

danko_sot написа:Аз го харесвам още от времето когато в един мач на националите с Уелс го пуснаха десен бек и опази Гарет Бейл. За мен има място и в националния, дори ако се развие още защо да не бъде и титуляр там. Дано да го продадат в чужбина на по-добър отбор и да има късмет да се развие

На Бодура кариерата му в Литекс започна като десен защитник. Според мен може да играе еднакво добре като десен и като централен защитник. От един определен момент обаче треньорите в Литекс се заинатиха и го закотвиха в центъра. Странно защо спряха да го използват и като десен, дори в моменти, когато сме имали недостиг на футболисти на този пост. Та се наложи да се Любо Пенев да преквалифицира Страхил Попов, който по принцип е десен халф.
Каквито и да са разногласията на Бодура със Стоичков се надявам бързо да се оправят и бързо да влезе във формата си от миналия сезон, защото трудно може да се лишим от услугите на такъв качествен за българското първенство играч.
Измислиците на журналистите не си заслужават да ги коментирам.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 апр 2012 21:42

petar123 написа:В Бодуров има хляб, но час по скоро трябва да отиде да играе в чужбина, иначе тук ще се провали. Това се отнася и за останалите 5 футболиста в А група, които могат да спират топката :)

:lol:
евала точен коментар.

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 27 апр 2012 21:44

В сравнение с Милиев и Диамутен, Бодуров е направо Малдини :mrgreen: ...Тонев да не лапа мухите,да го взима. ;)

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Стоичков: Нашият президент не заслужава такова отношение

Мнениеот nikita33 » 13 май 2012 16:45

Наставникът на Литекс Христо Стоичков заяви след убедителната победа на "оранжевите" с 5:0 срещу Калиакра в Ловеч, че победата не е дошла лесно, независимо от категоричния резултат. Камата се надява успехът да е зарадвал боса на тима Гриша Ганчев.

"Само който не е играл футбол, може да смята, че победата макар и с 5:0, е постигната лесно. Доволен съм от момчетата, остават два кръга до края, ще видим какво ще стане. Ще се борим до край. Не е приятно това, което се случи през седмицата, но когато си слагаме медали отляво и дясно, явно това пречи. Мисля, че тази победа ще зарадва господин Ганчев и особено с това, че най-малките от школата започнаха да играят в първия отбор. Надявам се, че през следващите дни всичко ще се оправи, защото нашият президент не заслужава такова отношение спрямо някои други", сподели Стоичков.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

миле гърбавия

Re: Стоичков: Нашият президент не заслужава такова отношение

Мнениеот миле гърбавия » 13 май 2012 19:56

Треньор и президент-одухотворени личности!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 13 май 2012 22:10

гриша ганчев поне спонсорира силно спорта за разлика от много други престъпници богаташи те заслужават да са в затвора защото не са дали нищо за народа

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 май 2012 08:46

миле гърбавия написа:Треньор и президент-одухотворени личности!

:mrgreen: :mrgreen: Да!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 16 май 2012 17:09

''...Не заслужава такова отношение спрямо някои други...'' ;) :roll:

Върни се в “Архив”