ПФК Левски : Ростов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ПФК Левски : Ростов

Мнениеот tevez » 17 фев 2013 18:30

Илиев призна, че още не знае с каква защита ще играе

Ей това е най-лошото от всичко!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2013 18:31

tevez написа:

Що бе, то е все тая, всеки мач допускаме по 2 гола :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 фев 2013 19:12

tevez написа:

Най-лошото е ,че Илиев изобщо не знае как да играе Левски.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 фев 2013 19:29

Фактът, че във феновете на Левски, по-големият процент де, след тази контрола е останал горчив привкус, то няма какво повече да се добави за състоянието в което се намира отбора и дали са доволни от свършената до момента работа. ;)
То си и личи по-активността на писане в темата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 19:32

BadBoy написа:Фактът, че във феновете на Левски, по-големият процент де, след тази контрола е останал горчив привкус, то няма какво повече да се добави за състоянието в което се намира отбора и дали са доволни от свършената до момента работа. ;)

То отрицателните коментари от едни и същи хора не са спрели, дори, когато имаше и положителни неща, ама айде, така да е.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 17 фев 2013 19:41

Raoul_Duke написа:
PFK_Levski написа:Само 2-ма от титулярите на Ростов днеска са участвали срещу Ботев Пловдив .... значи днеска сме играли срещу титулярите , докато Ботев с резервите са направили 3:2

Пълни глупости! Второто си влезнаха титулярите, които не започнаха мача. А ние ги обърнахме точно тогава!

Както и да е, просто контрола. Вторият кръг ще видим кой каква я е свършил по време на подготовката.

Не че нещо ама във вашия мач с Ростов .... те са направили една единствена смяна ..... това го пиша по това което съм видял в гонг ( на живо ) където е коментиран вашия мач .

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 фев 2013 19:41

ralka_levskarka написа:
BadBoy написа:Фактът, че във феновете на Левски, по-големият процент де, след тази контрола е останал горчив привкус, то няма какво повече да се добави за състоянието в което се намира отбора и дали са доволни от свършената до момента работа. ;)

То отрицателните коментари от едни и същи хора не са спрели, дори, когато имаше и положителни неща, ама айде, така да е.

Извинявай ,ама то така на "ангро" да се говори е лесно.Дай пример за положителни неща?
Но не "отборът СЕ ОПИТВАШЕ" ДА ИГРАЕ...например. :lol:
Днес един отбор от ПЪРВА АНГЛИЙСК А лига игра 100 пъти по-добре от нас и то срещу настоящият европейске шампион.Селекцията с 1-2 изключения ни е боклук.
Боклуците от скаутското звено, начело с донев, който за 100 години не се научи поне да говори на правилен български ,са пълни нещастници.Да ти обясня ли защо или си знаеш?
Съжалявам ,че ти пиша но ...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 фев 2013 19:53

ralka_levskarka написа:

Ще ти кажа съвсем честно, че винаги съм гледал да бъда обективен човек, независимо за какво става дума. Колкото и да ми се иска(емоционално) да видя хубавите неща в този мач конкретно, те са наистина малко и незначими на фона на старите проблеми, които продължават да ни измъчват. Хубаво е, че се опитва да се държи топката, но е лошо, когато никаква идея не произлиза от това. Треньорът сто пъти им каза "натискай" или нещо подобно беше, за да пресират и да се изтеглят напред, но "оно рупа ли, рупа". Ние спечелихме много малко първи топки, имахме много малко положения, играчите ни се откриваха много рядко, за да получат и организират атака. Никой не се нагърби да организира атаката, да тръгне на пробив. Само пас, пас, пас. Когато имаше възможности даден играч да се обърне и да изостри атаката, той плахо връщаше топката назад, към друг негов съотборник. Смешно е, подават ти на границата на пеналта, а ти я връщаш силно назад, някъде зад центъра... Също така много от центриранията ни бяха безобразни. Като малък играех доста футбол и можех да уцеля човек от 10 и от 40 метра, без да имам проблем. Значи едно дете може да го направи, професионален играч не? Как пък едно центриране не попадна точно на главата на нападател?! А, извинявам се, едно имаше... Тези неща, които изброих са ФАКТИ! Може да си пуснем запис ако го намерим и минута по минута да го коментираме. Има технологии, скайп и разни такива, които не изискват пари за това. Аз тези факти съм ги видял и ги изказвам тук, като съм готов да споря и обсъждам.
Наистина много ми се иска да бях видял друго, мъка ми е на сърцето, но не мога да си "кривя душата" и да кажа, че този мач ми хареса с каквото и да било!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 фев 2013 20:12

[quote="konvoec"]............Треньорът сто пъти им каза "натискай" или нещо подобно беше, за да пресират и да се изтеглят напред, но "оно рупа ли, рупа".............

За да го направят, то треньорът трябва да им каже и КАК...
Натискай и аз и ти можем да викаме по тъча.
Искам да видя пак Левски да играе както при Витлачил, при Шпайдела..И тогава мога да умра спокоен. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 17 фев 2013 20:16

На Илиан му давам най-много 3-4 мача от първенството. А като нищо ще си замине и след първия кръг. Някои да не ме разберат погрешно. Искам Левски да побеждава и да стане шампион. Но с продукцията, която показват на терена, граничи с лудост.

Върни се в “Архив”