Sardukar написа:Най-силното им оръжие ще е климата на идното световно, но повечето им играчи няма да се намират в същата форма (най-вече физически).
Защо нема а са у същата форма (най-вече физически)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Най-силното им оръжие ще е климата на идното световно, но повечето им играчи няма да се намират в същата форма (най-вече физически).
Groucho написа:Sardukar написа:Най-силното им оръжие ще е климата на идното световно, но повечето им играчи няма да се намират в същата форма (най-вече физически).
Защо нема а са у същата форма (най-вече физически)
Los Che написа:Бразилия не е губила у дома от 1975 година.
THE G.A.M.E написа:Los Che написа:Бразилия не е губила у дома от 1975 година.
В каква надпревара е това ?![]()
Щото съм почти на 100 % сигурен, че имат загуби в квалификациите за Световните ...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Sardukar написа:До колкото знам първенството им не е в същата фаза, която се намират европейскитеФутболисти като Неймар и Паулиньо идват в Европа и няма да имат същата свежест в играта си. Проблемите на Хълк могат да се задълбочат в Русия и формата му да падне (още). Луис Густаво има нов треньор и не се знае колко време ще играе. Доста бразилци са в това положение, в клубните си отбори. Марсело също беше отпочинал. Поне така си мисля аз де
![]()
Groucho написа:Sardukar написа:До колкото знам първенството им не е в същата фаза, която се намират европейскитеФутболисти като Неймар и Паулиньо идват в Европа и няма да имат същата свежест в играта си. Проблемите на Хълк могат да се задълбочат в Русия и формата му да падне (още). Луис Густаво има нов треньор и не се знае колко време ще играе. Доста бразилци са в това положение, в клубните си отбори. Марсело също беше отпочинал. Поне така си мисля аз де
![]()
Tц, не е достатъчно![]()
Повечето основни титуляри в техния национален отбор и сега си играят в Европа.
Няма да има особена разлика между физическатa форма, която показаха на КК и тази, която ще покажат на Световното.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта