Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2013 20:17

santiliana написа:според мен, след като се присъедини новия халф, Станислав ще изпадне от титулярния състав. Титуляри в средата, мисля, ще са Велев, Гаджев и новия.

Според "Гонг" тоя Михелич е "плеймейкър". :?
Ако е така, това означава, че Гаджев и "Пелето" отново ще се мъчат пред отбраната ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 06 фев 2013 20:22

Ами каквото и да си говорим Локо Москва са си класа и победата срещу тях лично мен ме радва! Какво от това, че са играли без някои титуляри. Много добро впечатление ми направи състава, на който е заложил Илиян Илиев - на терена и в двете полувремена излизат 8 българи и 3 чужденци (Карвальо влиза смяна на Жоао Карлос). Отдавана си мисля, че това ни е цаката - най-доброто от България и 3-4 наистина качествени чужденци.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 06 фев 2013 20:23

THE G.A.M.E написа:
santiliana написа:според мен, след като се присъедини новия халф, Станислав ще изпадне от титулярния състав. Титуляри в средата, мисля, ще са Велев, Гаджев и новия.

Според "Гонг" тоя Михелич е "плеймейкър". :?
Ако е така, това означава, че Гаджев и "Пелето" отново ще се мъчат пред отбраната ... :roll:

Михелич е вътрешен халф, може да играе и напред, и малко по-назад, идеално ще пасне вместо Пелето според мен :) дано не е вместо някой друг, като Велев :( който много ми допадна днес.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 фев 2013 20:24

santiliana написа:според мен, след като се присъедини новия халф, Станислав ще изпадне от титулярния състав. Титуляри в средата, мисля, ще са Велев, Гаджев и новия.От дясно- Рамос, от ляво- Василев или Йорданов...Отпред още не съм се убедил в качествата на Силва. Карък ли е това неговото, че трудно вкарва...или липса на умения, знае ли човек?! Но явно Гонзо (играча) и Гарра-та са ни вдигнали летвата за топ нападател на Левски и затова може би нещо все не ни допада в другите... ;)

А най-вероятно ще има и едно крилце, поне така се говори! И май ще е от най-голямата страна в света с обратни на нас сезони! Демек страна при която ако е лято както сега, при нас си е зима!

За не разбралите коя е тая държава:
[offtopic]Ето ви още подсказки: Най-голямата и населена страна в Южното полукълбо! И 5 по-територия и население в света!

Ако още не можете да се сетите коя е тая страна, сте по-зле дори и от Черната Златка! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 фев 2013 20:26

а кой ще пази според вас напролет :) :) :) :)
Аз съм за Мишо малко по ме кефи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 06 фев 2013 20:28

zlatan написа:а кой ще пази според вас напролет :) :) :) :)

+1
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 фев 2013 20:28

Аз съм раздвоена. Честно казано и двамата са добри :) Може единия за първенството, а другия за купата. Мача в Ловеч ще е тежък. Може би Илиан ще заложи на Пламен Илиев там, ще видим :?
Image

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 фев 2013 20:30

peliforewer написа:Чета и Ви се чудя ,защо въобще спорите за тези контролни срещи.Гледах почти всичко което може да се гледа от тези срещи до сега и най–отговорно мога да Ви кажа че тези срещи нямат нищо общо с истинските мачове.Играчите се щадят за да не получат някоя неприятна контузия,съставите се въртят и въобще пълна пародия.За това Ви призовавам да гледате и се забавлявате на тези контролни срещи и чакаите месец март когато ще се види истината.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 06 фев 2013 20:30

Който и да е .... 2-та са добри ... по-добре Илиев , че да го продадат и след това да си бъде Мишо Иванов - отново най-добрите български вратари са левскари ! ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 фев 2013 20:31

peliforewer написа:
peliforewer написа:Чета и Ви се чудя ,защо въобще спорите за тези контролни срещи.Гледах почти всичко което може да се гледа от тези срещи до сега и най–отговорно мога да Ви кажа че тези срещи нямат нищо общо с истинските мачове.Играчите се щадят за да не получат някоя неприятна контузия,съставите се въртят и въобще пълна пародия.За това Ви призовавам да гледате и се забавлявате на тези контролни срещи и чакаите месец март когато ще се види истината.

Честно ли? :shock:
Image

Върни се в “Архив”