santiliana написа:според мен, след като се присъедини новия халф, Станислав ще изпадне от титулярния състав. Титуляри в средата, мисля, ще са Велев, Гаджев и новия.От дясно- Рамос, от ляво- Василев или Йорданов...Отпред още не съм се убедил в качествата на Силва. Карък ли е това неговото, че трудно вкарва...или липса на умения, знае ли човек?! Но явно Гонзо (играча) и Гарра-та са ни вдигнали летвата за топ нападател на Левски и затова може би нещо все не ни допада в другите...

А най-вероятно ще има и едно крилце, поне така се говори! И май ще е от най-голямата страна в света с обратни на нас сезони! Демек страна при която ако е лято както сега, при нас си е зима!
За не разбралите коя е тая държава:
[offtopic]Ето ви още подсказки: Най-голямата и населена страна в Южното полукълбо! И 5 по-територия и население в света!
Ако още не можете да се сетите коя е тая страна, сте по-зле дори и от Черната Златка!

[/offtopic]
Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!