1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стойчо директивата се завърна !
Стойчо ако мисли така да се обяснява цял полусезон да се маха още сега

- Red Warrior
- Контакти:
Re: 1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.
Пак претенции от някои хора значи... Отбор на 2 дни, със селекция от нищото, без физическа и тактическа подготовка. Тази година е оздравителна, така че нямайте големи очаквания. Добрите новини са:
- ЦСКА го има!
-10 000 на стадиона (реални, а не журналистическа измислица)
- Стойчо Младенов отново начело на ЦСКА
Радвам се, че бях снощи на стадиона и приканвам всички фенове да продължим да ходим на всички мачове. Това е единственият начин ЦСКА да го има!
- ЦСКА го има!
-10 000 на стадиона (реални, а не журналистическа измислица)
- Стойчо Младенов отново начело на ЦСКА
Радвам се, че бях снощи на стадиона и приканвам всички фенове да продължим да ходим на всички мачове. Това е единственият начин ЦСКА да го има!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
От 1 до 6 пиша на нашия отбор за мача снощи конкретно 4. Нормална ситуация. Можем много повече и със всеки изминал мач ще ставаме по-добри.
Браво на момчетата, за старанието и положените усилия.
Браво на момчетата, за старанието и положените усилия.
Red_Girl написа:eddie написа:Бадема халфче, Абушев да си седи в дясно, Марсиньо да се пробва напред.. Вальо Илиев влезе ли в игра, Менди сяда на пейката.
Meнди ми хареса.
Не знам за Менди, обаче Апата беше трагичен.. Много тромав, много грешки! Особено през второто полувреме, когато подари една топка в центъра на терена и предизвика опасна контра-атака с числено предимство на футболистите на Локо, която за наша радост беше пропиляна по елементарен начин.
petko.h.markov написа:Който какво иска да си говори-Бадема си е футболист отвсякъде.Публиката беше чудесна.
Няма спор! Като че ли обаче наистина беше малко изолиран в центъра на атаката при положение, че след напускането на Саша (който записа гол и асистенция за новия си отбор Апоел) и Анисе имаме сериозни проблеми в средата на терена!
Последна промяна от RedeviL на 21 юли 2013 11:51, променено общо 1 път.
- Red_Girl
- Контакти:
RedeviL написа:Red_Girl написа:eddie написа:Бадема халфче, Абушев да си седи в дясно, Марсиньо да се пробва напред.. Вальо Илиев влезе ли в игра, Менди сяда на пейката.
Meнди ми хареса.
Не знам за Менди, обаче Апата беше трагичен.. Много тромав, много грешки (особено през второто полувреме, когато подари една топка в центъра на терена и предизвика опасна контра-атака с числено предимство на футболистите на Локо, която за наша радост беше пропиляна по елементарен начин.
Оо да, Попов на няколко пъти направи глупави грешки и аз също се сетих за тази ситуация в центъра. Даже си реших, че тва ше си е гол за Локото.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Какво мислите за Милисавлевич? Определено ми се понрави с играта си! Добро придвижване по терена със стабилни отигравания!
- Red_Girl
- Контакти:
RedeviL написа:Какво мислите за Милиславлевич? Определено ми се понрави с играта си! Добро придвижване по терена със стабилни отигравания!
Този да, ама другия Кировски( мисля беше) изобщо не знам за какво го пуснаха. Изобщо не ми хареса..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Хора с претенции да замълчат, ЦСКА ме изненада много в този мач. Очаквах Локо с тези играчи да са по стойностния отбор, но истината се оказа друга, късмета ги покри, както и страничния КАУН при положението на Марси. След мача играчите на Локо вдигаха ръце все едно са спечелили мача, това само говори по себе си колко трудно им беше. Много ми хареса Неманя страхотен и завършен играч, браво и на Карата , остава само да кривне леко в дясно и да им цели скобите !
Менди е танк и веднъж се размина много яко с топката , та мисля, че Лазаров го отнесе
Менди е танк и веднъж се размина много яко с топката , та мисля, че Лазаров го отнесе

Менди е Терминатор! Остава Гай да се върне и смело заявявам, че вражески играч няма да мине зад гърба на защитата ни. 

Какви 10000? Колко са големи сектор В (празен в крайщата си) и сектор А (без седалки) + 500 от Пловдив? Да не говорим, че не пяхте доволно много време...
Не знам кой ви е тартор, но ако е Роско животното 

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник