ralka_levskarka написа:kambata написа:Слабо...с тази игра максимум да отстраним Сараево и 3-4 място в първенството.
Бе ти много ни даваш
Е то след феноменалните изяви на Панчаревоспор и мен ме хваща страх за тройката!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:kambata написа:Слабо...с тази игра максимум да отстраним Сараево и 3-4 място в първенството.
Бе ти много ни даваш
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Бе ти много ни даваш
ehh написа:Форумът ни ври и кипи, все едно сме играли мач от евротурнирите или поне редовен мач в първенството. Явно бая сме зажаднели за родната ни продукция
Levskar_90 написа:ralka_levskarka написа:kambata написа:Слабо...с тази игра максимум да отстраним Сараево и 3-4 място в първенството.
Бе ти много ни даваш
Човека има мозък, за разлика от теб
Levskar_90 написа:Човека има мозък, за разлика от теб
blue avalanche написа:ehh написа:Просто Йовов не трябва да го приемаме толкова насериозно. Защото пък има моменти, когато прави такива неща, с които измъква отбора.
А след гола си Карвальо отправи вижим жест, хвърляне на ръкавицата, към новия ни (надявам се) нападател
Последните "моменти" на Йовов преди колко години бяха?
milen.hristov написа:blue avalanche написа:ehh написа:Просто Йовов не трябва да го приемаме толкова насериозно. Защото пък има моменти, когато прави такива неща, с които измъква отбора.
А след гола си Карвальо отправи вижим жест, хвърляне на ръкавицата, към новия ни (надявам се) нападател
Последните "моменти" на Йовов преди колко години бяха?
Левски е в Европа благодарение на Йовов и грешките в края на Черноморец
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта