Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа
Ти не беше ли от Овча купел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа
BRF написа:Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа
Ти не беше ли от Овча купел?
Teo написа:BRF написа:Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа
Ти не беше ли от Овча купел?
И какво искаш да кажеш с товаквартална основа - футболен клуб
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Докато има фенове като Тео няма как футболът ни да прогресира.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:haha написа:Докато има фенове като Тео няма как футболът ни да прогресира.
Тео е виновен за всички беди във футбола
Vincenzo написа:CTAHKO написа:haha написа:Докато има фенове като Тео няма как футболът ни да прогресира.
Тео е виновен за всички беди във футбола
Тео, извини се !Извини се на българските избиратели !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта