Защо пратиха румънците без жребий в група H , a Дортмунд в група D?
някой разбра ли?
Група D: Реал Мадрид, Манчестър Сити, Аякс, Борусия Дортмунд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Група D: Реал Мадрид, Манчестър Сити, Аякс, Борусия Дортмунд
най тежката група, дори и Аякс ще вземе точки, но като цяло Реал и Манчестър Сити са ми фаворитите от тази група и заедно с Барса за самата купа
- MainEventer
- Контакти:
Супер група. На Реал ще им се съберат доста тежки мачове, а не мисля, че имат дълга резервна скамейка. Не виждам кой може да замени някой от титулярите при контузия или ротация.
Ухааа супер група 

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
MainEventer написа:Супер група. На Реал ще им се съберат доста тежки мачове, а не мисля, че имат дълга резервна скамейка. Не виждам кой може да замени някой от титулярите при контузия или ротация.
Имаме си чудесна резервна скамейка с много талантливи играчи като Бензема/Игуаин, Каехон, Мората, а вече и Модрич, Коентрао и т.н. А и според мен точно в мачовете срещу подобни силни съперници ще показва играта, на която наистина е способен и да се надяваме, че ще ни радва с резултатите, които постига. Спред мен Реал ще са първи и може би Борусия втори, а Сити ще продължат в ЛЕ.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
А на бас, че тая година Сити ще мине групата на смъртта в сравнение с миналия сезон (Байерн, Наполи, Сити, Виляреал). 

Тази глупа ще вземе главата на Реал но не знам в кой турнир ШЛ или Ла Лига
Ад! Най-тежката група ни се падна! Но съм оптимист, че ще излезем като първи отбор от нея!
Следващата година предлагам да ни слагат отначало в една група с Аякс и да спестят едно теглене... то се е видяло, че си вървим в комплект с тях 

UNBEATABLE написа:Готино започва жребия...
Реал Мадрид
Манчестър Сити
Аякс (отново)
Борусия Дортмунд
Супер здрава група за нашият отбор, дано се представи страхотно ! HALA MADRID!!!!!
Като гледам формата на Вашия отбор си мисля че третото място в групата ще е успех.
- Levskar_90
Добре дошли в Манчестър. Ще Ви чака тежък мач на Етихад 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА