ПФК Левски : Импулс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ПФК Левски : Импулс

Мнениеот ralka_levskarka » 15 фев 2013 17:42

седемнамалко написа:В тоя форум май не е останъл и един нормален човек, жалко... След по-малко от 48 часа Левски има нова контрола, и отново: СЛЕД ДВА ДНИ ЛЕВСКИ ИМА ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ, и трети път: В НЕДЕЛЯ (СЛЕД ДВА ДНИ) ИГРАЕМ НОВ МАЧ! Вдянахте ли? Ама защо играели тия, ама що няма смени, ама много сме зле... Какво точно очаквахте от тези две контроли, едни и същи единайсет да играят без смяна два мача за 48 часа през подготвителен период? И после защо през най-тежкия месец март (откъм терени, липса на игрови ритъм и тежка програма) имаме 8 контузени? Сериозно, тотално съм зарочарован от нивото на привъържениците на Левски, имах ви за по-интелигентни, жалко.

+1914 :!: :!: :!:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 15 фев 2013 17:48

Въпреки голямото НИЩО в контролите имат шанс да покажат, че ще излезе нещо като отбор от тях в официалните мачове.

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 15 фев 2013 17:50

Има някой играчи,които съвсем не са за Левски и е хубаво,че Илиян Илиев ги вижда кои са! Смятам че след този мач много от тях ще усетят че не стават за Левски ... някои отдавна си ги знаем други скоро дойдоха и тези неможачи е хубаво по-скоро да си отидат че са като бацили в отбора ни! Само се моля да ги вижда всичките,че това живуркане не може да продължава! За мен тези хора трябва да палят мотора : Милиев,Старокин,Даниел Димов, Илиян Йорданов, Милен Василев,а Йовов да не влиза освен ако не водим с 3 или повече гола и да се намери нормален не казвам много добър а нормален десен бек за резерва на Дъстли ... жалко че замениха Башлиев за Пламен Димов ... никой не може да ме убеди че направихме добра сделка!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 15 фев 2013 17:55

PFC Litex написа:Поне едно нещо си изясните, че тези дето почнаха титуляри и за резерви не става.
Престъпно е срещу отбор от подобен ранг те да имат по-чистите голови положения.

Ти си откачил ! Нито са имали по-чисти положения , нито нищо ! Да не говорим ,че рядко пипаха топка . Няма да говоря ,за това че не играха титулярите ..... аз съм доволен от Михелич много този мач - това е ! Ти вместо да ми отговаряш и да се излагаш още повече , по-добре свърши някаква полезна работа ! Гледай твоя си отбор , докато можеш ,че след някоя друга година може и да не съществува !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 фев 2013 17:57

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев говори след равенството 1:1 срещу арменския Импулс. Треньорът обясни, че не бива да има напрежение от този резултат и добави, че в последната контрола на „сините“ на кипърска земя ще бъде изчистен титулярния състав на тима за началото на шампионата.

„Не съм доволен, че не победихме. Останалото е, че имаше напрежение ние не го пораждаме. Този период ще бъде изживян“, започна Илиев.

„В контролите е важно да се побеждава за самочувствие футболистите. Те самите не са доволни от резултата, по изражението им го познах. Не бива обаче тези резултати да оказват влияние върху тях преди началото на шампионата. Не сме от хората, които критикуват, не бива да вкарваме напрежение, защото ще стане по-лошо за тях. Искаме да видим не това, което видяхме днес. Искаме да владеем топката. В контролите е важно да държиш топката, да я чувстваш да атакуваш. Ако не грешим сега, няма как в официалните мачове да направим това, което искаме“, продължи специалистът.

Що се отнася до това, че по време на подготовката специалистът изпробва няколко различни двойки централни защитници, Илиев обясни: „Има някои идеи. Имаме още една контрола и тези, които играят тогава, ще започнат мача на 3 март срещу Черноморец“.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 фев 2013 18:02

PFK_Levski написа:
PFC Litex написа:Поне едно нещо си изясните, че тези дето почнаха титуляри и за резерви не става.

Ти си откачил ! Нито са имали по-чисти положения , нито нищо ! Да не говорим ,че рядко пипаха топка .

Явно Стефан Стоянов не разбира от футбол, тъй като това са негови думи, а той е гледал мача на живо, за положенията говоря.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 фев 2013 18:06

PFC Litex написа:
PFK_Levski написа:

Ти си откачил ! Нито са имали по-чисти положения , нито нищо ! Да не говорим ,че рядко пипаха топка .

Явно Стефан Стоянов не разбира от футбол, тъй като това са негови думи, а той е гледал мача на живо, за положенията говоря.

Ами явно да. Не ми се търси, но мисля, че второто полувреме имаха един удар в очертанията на вратата.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 15 фев 2013 18:08

PFC Litex написа:
PFK_Levski написа:

Явно !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 фев 2013 18:10

ralka_levskarka написа:Ами явно да. Не ми се търси, но мисля, че второто полувреме имаха един удар в очертанията на вратата.

Ралке, къде визирам БРОЙ положения?
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 фев 2013 18:13

PFC Litex написа:
ralka_levskarka написа:Ами явно да. Не ми се търси, но мисля, че второто полувреме имаха един удар в очертанията на вратата.

Ралке, къде визирам БРОЙ положения?

Брой не, но чисти положения означава много положения, а след гола имаха 2 или 3, това ли са му многото чисти положения на Стефан, не знам.

Върни се в “Архив”