СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ

Мнениеот RedeviL » 08 юли 2012 20:54

Viktor4o_Rs написа:Очаквам масово публиката да е за САЩ :lol: :lol: :lol: А и на мен винаги ми е харесвала играта и на футболистите, и на волейболистите им, така че и по принцип бих бил за тях срещу 3-ти отбор.

и аз съм за тях. ;) :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юли 2012 21:20

Страхотна атмосфера правят поляците. Веднага се вижда разликата. Все още на волейболно ниво изоставаме драстично в подкрепата по трибуните. Дали не е време да влязат футболните агитки :?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 08 юли 2012 22:50

Какви са тия чекове, където раздават за по 10 $, според Сашо Йовков. Уникално просто момче е. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 юли 2012 23:10

vasko1 написа:Какви са тия чекове, където раздават за по 10 $, според Сашо Йовков. Уникално просто момче е. :lol: :lol: :lol:

Толкова е тъппппппппп...МОЛЯ СЕ да го сменят за Олимпиадата.
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юли 2012 00:56

Според Сашо Йовков блокировача на Полша е получил чек за 10 долара :lol: Ще ме умори този човек...
Гледах тъжно награждаването, но това изказване ми оправи настроението. :lol:
Няма да споменавам, че на всеки 3 минути бърка резултата в мача. :lol:

Иначе Полша смачка САЩ. Голяма класа са.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юли 2012 01:05

Световната Лига приключи! България за пръв път бе домакин! Страхотно изживяване за мен! Успях да посетя всички мачове (без тези в четвъртък) и както се казва "начесах си крастата". Световният волейболен елит в София... пред очите ми... просто сбъдната мечта :) Остава разочарованието от това, че България не успя да стигне до медалите :oops: Страхотна атмосфера в залата.... мачът с Германия беше уникален! Драма, атмосфера и много емоции.... казах го и онзи ден: такива моменти трябва да се изживеят, те не се купуват, не се заменят! :) После загубата от САЩ бе неприятна... да не говорим за загубения мач от Полша! Трябва да признаем, че Полша са много силни в момента.... добре сработен нахъсан отбор! Снощи имахме своите шансове.... но посрещането за пореден път ни закопа! Уникално лошо посрещане от всички в тима.... по едно време си мислех, че аз ще посрещам по-хубаво :oops: И съдиите много ни порязаха, обаче :oops: :evil: БЕЗОБРАЗНИ отсъждания вчера! :evil: Днес хубав мач с Полша.... и отново си изпуснахме шансовете! Така и не разбрах защо Найден извади Владо Николов .... виждаше се, че играта му върви.... защо като едно нещо е като хората ти гледаш да го развалиш ?! Не знам свежест ли търсеше, мощ в атака ли търсеше с включването на Соколов, но това бе грешна стратегия! Да не говорим, че вчера започна с Ники Николов и Йосифов... А силата на Ники е в атака, а не толкова в блока. Струваше ми се, че по-доброto решение бeше да започне с Тодоров и Йосифов, но той си знае. :oops: Та днес изпуснахме мача в четвъртия гейм и после им подарихме петия.... казвам подарихме, защото сбъркахме сигурно 5 сервиса, а в тай брека всяка една точка е изключително ценна! Честито да им е на поляците... бяха най-добри на финалите :oops: Жалко за нас... наистина жалко.... дано все пак тези мачове са поучителни за целия отбор! Вярвам, че бъдещето е пред отбора! В близко бъдеще ще постигнем и медал от Лигата! :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юли 2012 01:07

ehh написа:Дали не е време да влязат футболните агитки :?

Вчера на мача с поляците това си говорехме с един приятел... да дадат по 2 500 билета на агитките на ЛЕВСКИ, ЦСКА, Ботев Пд и Локо Пд (без да обиждам другите агитки) и тази зала буквално ще се тресе от викове! Уникално ще е, защото всички ще е с една цел... подкрепа за БЪЛГАРИЯ! :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юли 2012 01:30

ehh написа:Дали не е време да влязат футболните агитки :?

Да, време е! Ако на мачовете ходят левскари, цскари, локомотивци (Пд), ботевисти, фенове на Нефтохимик, фенове на Берое атмосферата в залата ще е уникална и една от най-добрите в Европа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юли 2012 10:01

Логичен завършек на лигата ...

Предварително се очакваше, че другата група ( не нашата ) ... Е по-силната.
И вчера това се доказа с победите на Куба и Полша над Нас и САЩ.

Поляците определено бяха най-силният отбор.
Аз това го твърдях още след като надделяха над Бразилия ...
Но мисля, че те просто надхвърлиха очакванията ! Превъзходството им на Нас ( като се абстрахираме от съдийските подараци ) ... И над Щатите снощи, беше смразяващо !!
Дали обаче не си изтреляха всички "патрони" ... ? :roll:
Световният Волейболен Елит вече ги видя какво могат ...
Така че, вероятно на Олимпиадата въобще няма да им е толкова лесно.
Предстои да видим ...

Иначе Нашите направиха приличен турнир.
Невиждам въобще, за какво бихме могли да ги упрекнем !?
Според мен, в голяма част от мачовете играхме с пряко сили ...
На предела !
И само тия стари - психологически моменти ни попречиха да вземем медал.
За съжеление трябва да се отбележи, че Цецо Соколов не бе на ниво във финалната фаза ...
Той направи феноменални мачове и неща в предварителната група, но явно финалите му дойдоха в повече.
Жалко, защото си мисля, че ако той бе играл на ниво ( така, както нагледно ни е показвал че може ) ... Щяхме да имаме шансове дори за финал !

Но както посочих по-нагоре- Не бива да обвиняваме момчетата ...
Не-напразно няколко човека посочихме преди началото на финалите, че влизането в 4-ката ще е сериозен успех за България на този етап ... И с оглед на ненормалната ситуация, която продължава вече 2 месеца в българският волейбол.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2012 14:04

Поляците спечелиха, но според мен все още са далеч от Русия и Бразилия. Очаквам в групата на Олимпиадата Италия да си ги отупа по "default", дето се вика, и на 1/4 финалите да срещнат отново САЩ или Сърбия (а може би България :) ).
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”