Левски - Любимец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Любимец
Аз не виждам защо е всичкия този негативизъм. В този мач треньора пусна резервната двойка централни защитници, Вутов и Цонев, както и Блажевич и Макриев. т.е даде се шанс на тези играещи по-малко и се спестиха сили на определни хора за мача в събота. С този нетрадиционен състав мисля, че все пак взехме мача леко без напрежение което ни беше нужно в този момент. Ясно е, че отборът не е в топ форма, но пък да се оплакваме от победи с разлика е малко прекалено. Нека подкрепим момчетата, преди мача с Лудогорец, няма смисъл да излизат с увиснали носове в събота.
Doktorut написа:Аз не виждам защо е всичкия този негативизъм. В този мач треньора пусна резервната двойка централни защитници, Вутов и Цонев, както и Блажевич и Макриев. т.е даде се шанс на тези играещи по-малко и се спестиха сили на определни хора за мача в събота. С този нетрадиционен състав мисля, че все пак взехме мача леко без напрежение което ни беше нужно в този момент. Ясно е, че отборът не е в топ форма, но пък да се оплакваме от победи с разлика е малко прекалено. Нека подкрепим момчетата, преди мача с Лудогорец, няма смисъл да излизат с увиснали носове в събота.
Личи си, че ни си гледал/ходил на мача.Това определено е най-трагичния ни отбор в цялата история.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Единственото хубаво нещо беше победата, в смисъл взехме трите точки.
Преди автогола имах чуството че в безсилието си сините на терена ще сътворят някаква глупост и после Любимец ще се прибере отзад и край.. толкова не виждах как ще стане работата в този мач. Добре, че е Славчо, макар че ми стана малко жал за него като се просна отчаяно на терена.
Така като гледам.. за мача с Лудогорец мога да кажа само едно хубаво нещо: разградчани имат мач с Динамо, който ще опитат да спечелят. Макар че миналия път предстоящия им евромач не ни помогна особено..
Преди автогола имах чуството че в безсилието си сините на терена ще сътворят някаква глупост и после Любимец ще се прибере отзад и край.. толкова не виждах как ще стане работата в този мач. Добре, че е Славчо, макар че ми стана малко жал за него като се просна отчаяно на терена.
Така като гледам.. за мача с Лудогорец мога да кажа само едно хубаво нещо: разградчани имат мач с Динамо, който ще опитат да спечелят. Макар че миналия път предстоящия им евромач не ни помогна особено..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
molteni написа:Doktorut написа:Аз не виждам защо е всичкия този негативизъм. В този мач треньора пусна резервната двойка централни защитници, Вутов и Цонев, както и Блажевич и Макриев. т.е даде се шанс на тези играещи по-малко и се спестиха сили на определни хора за мача в събота. С този нетрадиционен състав мисля, че все пак взехме мача леко без напрежение което ни беше нужно в този момент. Ясно е, че отборът не е в топ форма, но пък да се оплакваме от победи с разлика е малко прекалено. Нека подкрепим момчетата, преди мача с Лудогорец, няма смисъл да излизат с увиснали носове в събота.
Личи си, че ни си гледал/ходил на мача.Това определено е най-трагичния ни отбор в цялата история.
Напротив, гледах го от началото до края и си мисля, че отборът положи точно толкова услилия колкото да вземе мача. Тони Здравков със сигурност опита да спести сили за събота. Убеден съм , че и на ключови играчи като Родригес и Гаджев е дал инструкции да не се хвърлят много след първия гол. Аз лично за нито една минута не съм се съмнявал, че ще бием днес и то с разлика.Че играта е слаба и не отива на клуб като ЛЕВСКИ е факт, но трябва ли да сринем отбора психически натяквайки им , че са некадърници и като резултат на 20-тата мин в събота да падаме с 3 гола.
- mistreated
- Контакти:
Централният защитник на Левски - Йордан Милиев отчете, че все по-добре започва да се стикова с испанеца Алехандро Перес в сърцето на синята отбрана.
"Доволен съм от победата, но не се получи качествен мач. С Перес си партнираме все по-добре. От самото начало се опитахме да пресираме Любимец и затова се стигна до опасни контраатаки. Има и такива мачове, в които не ти върви", коментира Милиев.

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Централният защитник на Левски - Йордан Милиев отчете, че все по-добре започва да се стикова с испанеца Алехандро Перес в сърцето на синята отбрана.
"Доволен съм от победата, но не се получи качествен мач. С Перес си партнираме все по-добре. От самото начало се опитахме да пресираме Любимец и затова се стигна до опасни контраатаки. Има и такива мачове, в които не ти върви", коментира Милиев.
![]()
![]()
тополев е стълб в отбраната

- batmanlevski
- Контакти:
жалко ,че не пуснаха Дремков-Генков и Мардиев-Макриев и те щяха да вкарат по някой гол
, Гара,Гара къде си да видиш какви смешни нападатели имаме

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Нашите са избирани с конкурс по-некадърност! Кой от кой по-голям престъпник!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Сигурно защото е бил делничен ден.... Къде бяха истинските левскари?! Левски се подкрепя до края... Тва за мен не са никакви левскари, само извинения си намират. Все пак как може да се изпусне връщането в игра на нашия любимец - Милиев?! Сега ако пусне няколко лесни голчета, да знаете, че е поради липса на самочувствие. Той Топчо говори за самочувствието, сякаш им е малко на тия нещастници. Но какво да очакваме от Топчо, всеки играч треньор стана. Сякаш за да се излага.... Човек трябва да преценява собствените си възможности, ситуацията и т.н. и след това да предприема някакви стъпки. Дори да иска да помогне, когато е тъп и неграмотен, няма да стане. Поне тъпотата му да достигаше до там, че да осъзнае колко струва и да се разкара...
Честно казано, по-обиден се чувствам на всичките ни "легенди", отишли да правят дудуци на мустака и Тонев, отколкото на каквито и да е други фактори като играчите, бфс и всякакви такива. Играчите са некадърници, не всички, голяма част от тях. Освен това не им пука, ама никак. Те не са виновни, че са в отбора, виновни са тия, които ги докараха. А най-виновен е мустака. Ако Топчо и Мариян Христов имат малко мозък(както и Сухия, разбира се), много бързо да изчезват от отбора и да не се занимава никой от тях, докато не се махне Борат, както и докато не се усъвършенстват в тая професия. Майната им на всичките, които минаха през Левски, за да се учат! Не ми пука колко и каква радост са носили. Сега носят само негативи всичките и дори като им го кажат, ще си вирнат нослетата, вместо да се замислят. Като Йовов последните два сезона. Като играеше, излизахме с човек по-малко. Адски неадекватен. И няма да вземе да изгледа някой записа, да си направи самооценка и да се махне, стои си! Вчера тия имаха шанс да ни го забодат, дори тия... Това повече не се издържа... АА и да излизаме ние с насрани гащи срещу чорбарите?!? Е това за сигурно 20 години гледане на футбол, аз не бях го виждал. Е от това ме беше и най-много срам... Ама кво от тва, нали тия дето не са на стадиона в момента, не са левскари, защото се подкрепя до край(или поне докато не кажат гугуууу)...
Честно казано, по-обиден се чувствам на всичките ни "легенди", отишли да правят дудуци на мустака и Тонев, отколкото на каквито и да е други фактори като играчите, бфс и всякакви такива. Играчите са некадърници, не всички, голяма част от тях. Освен това не им пука, ама никак. Те не са виновни, че са в отбора, виновни са тия, които ги докараха. А най-виновен е мустака. Ако Топчо и Мариян Христов имат малко мозък(както и Сухия, разбира се), много бързо да изчезват от отбора и да не се занимава никой от тях, докато не се махне Борат, както и докато не се усъвършенстват в тая професия. Майната им на всичките, които минаха през Левски, за да се учат! Не ми пука колко и каква радост са носили. Сега носят само негативи всичките и дори като им го кажат, ще си вирнат нослетата, вместо да се замислят. Като Йовов последните два сезона. Като играеше, излизахме с човек по-малко. Адски неадекватен. И няма да вземе да изгледа някой записа, да си направи самооценка и да се махне, стои си! Вчера тия имаха шанс да ни го забодат, дори тия... Това повече не се издържа... АА и да излизаме ние с насрани гащи срещу чорбарите?!? Е това за сигурно 20 години гледане на футбол, аз не бях го виждал. Е от това ме беше и най-много срам... Ама кво от тва, нали тия дето не са на стадиона в момента, не са левскари, защото се подкрепя до край(или поне докато не кажат гугуууу)...
Малко гледах от мача - последния половин час, може би. Но Таско да го е страх да даде дузпа на диняджийте на "Герена" при 2-0 за Левски
Това никога не е било. Мен ще ме е срам ако ЦСКА играят така, това е ужас просто. Противника играе с централни нападатели като централни защитници, вие берете ядове в атака