Левски - ЧЕРНО МОРЕ За КБ,02.12.,15:45 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: Левски - ЧЕРНО МОРЕ За КБ,02.12.,15:45 ч.

Мнениеот Батстанчо » 02 дек 2012 23:00

Головете са по фланговете, следователно и Сашо и Детелин нищо не са играли или не е така?!?
Не гледах мача , а само репортажа от Спортала.
Как се представиха опорните халфове???
При положение, че сме касирали 4 гола предполагам не идеално?!?
Какво куца в преливането на фазите атака-защита?
1 Крилата не помагат/днес сме играли с 1 такова или/?
2 Вътрешните халфове са далеч от протвниците с топка в краката???
3 Бековете играят много близо до централните???
4 Централните нямат синхрон или са бавни???
5 Позициониране както на вътрешните халфове, така и на централинте защитници???
6 Нападателите/боже мой имаме ли такива/ не посрещат противника в неговата половина и не подминават зад центъра???
Какво мислите за падението от най-добрата до най-лошата отбрана в Бг само за няколко месеца???
Има толкова интересни ситуации и въпроси за коментиране!!!
Въпреки, че съм далече от дома и отбора ме боли много за сегашното ни състояние!!! :evil:
Дали треньора си е задал същите въпроси като мен за днешния мач или преди него и дали има някаква идея за разрешаването на 2-та ни най-големи проблема допускането на много голове и неспособността да бележим по какъвто и да е начин/дори и с корем да е мамка му , ама гол да е/!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 дек 2012 23:08

Абе човек футбола е много проста игра.
Истината е че всичките ни футболисти до един Без Капитана ни са много слаби.Не са за топ 4
Като прибавим липсата на мотивация и на трениор работата става такава..

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 02 дек 2012 23:18

Всъщност май си прав, но защо миналата година с почти същите футболисти допускахме много по-малко голове, да не говорим по-миналата!!!Това ме тревожи!!!По-скоро ме гложди!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2012 06:42

Батстанчо написа:Головете са по фланговете, следователно и Сашо и Детелин нищо не са играли или не е така?!?
Не гледах мача , а само репортажа от Спортала.
Как се представиха опорните халфове???
При положение, че сме касирали 4 гола предполагам не идеално?!?
Какво куца в преливането на фазите атака-защита?
1 Крилата не помагат/днес сме играли с 1 такова или/?
2 Вътрешните халфове са далеч от протвниците с топка в краката???
3 Бековете играят много близо до централните???
4 Централните нямат синхрон или са бавни???
5 Позициониране както на вътрешните халфове, така и на централинте защитници???
6 Нападателите/боже мой имаме ли такива/ не посрещат противника в неговата половина и не подминават зад центъра???
Какво мислите за падението от най-добрата до най-лошата отбрана в Бг само за няколко месеца???
Има толкова интересни ситуации и въпроси за коментиране!!!
Въпреки, че съм далече от дома и отбора ме боли много за сегашното ни състояние!!! :evil:
Дали треньора си е задал същите въпроси като мен за днешния мач или преди него и дали има някаква идея за разрешаването на 2-та ни най-големи проблема допускането на много голове и неспособността да бележим по какъвто и да е начин/дори и с корем да е мамка му , ама гол да е/!!!

1.С.Александров се стара,доколкото може,но МНОГО силен натиск от Йорданов+Пинто.Никой не му помагаше.Всъщност,какъв точно го игра Симеонов?Някой разбра ли?Същото от другата страна-Мюлдер+Рамос.И се пропукаха...
Правилно си забелязал-никаква помощ от "крилата".Или "крилото"...
При нас беше точно обратното-Пинто :arrow: Йорданов :arrow: Пинто и Рамос :arrow: Мюлдер :arrow: Рамос
2.Централните бяха горе-долу добре.Само дето Колев през първите 10 мин. се опита да ритне всички играчи на Левски.По един път.Без вратаря... :lol: Но когато през целия мач трябва да покриваш фланговете-няма как да стане!
3.Д.Атанасов в дефанзивен план-забрави!
Манолов-страшно много нарушения през целия мач.Ако това може да мине за дефанзивна работа...
4.Този път играхме с точни и бързи подавания(по-малко дрибъл).Вашите деф.халфове нямаха отговор на това.Изглеждаха тромави на този фон.Те са добри при отнемане на топката 1 на 1.Но такива ситуации почти нямаше.
И понеже се питаш:
от Батстанчо на 02 Дек 2012 23:18
Всъщност май си прав, но защо миналата година с почти същите футболисти допускахме много по-малко голове, да не говорим по-миналата!!!Това ме тревожи!!!По-скоро ме гложди!!!

Същите футболисти,след един сезон,вече не са..."същите". ;) То ние не сме "същите" след една година...Това в кръга на шегата.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 дек 2012 10:09

Батстанчо написа:Всъщност май си прав, но защо миналата година с почти същите футболисти допускахме много по-малко голове, да не говорим по-миналата!!!Това ме тревожи!!!По-скоро ме гложди!!!

Какво да ти кажа, ходил съм на 90% от домакинските ни мачове. Няма такава мъка ... само срещу ЦСКА имаше нещо на което можеше да се каже футбол. Останалото повече ми прилича на детско мачле пред блока. Пред вратата сме абсолютно безсилни .. Вчера гледам Божилов получава топката в наказателното поле и човека почва с трикове "ала Меси". Накрая излъгва само себе си. Нашите голове стават предимно от мелета или шутове от далеч. Нещата за които пишеш в горния пост се видяха само в мача с ЦСКА. Берое, Локо Сф, Струмска Слава и Миньор ги бихме с изключителна доза късмет. Те горките бяха по зле и от нас.

В заключение ще кажа, че Черно Море имаше своите шансове вчера. Просто не можем да си вкараме положенията. Срещу отбори от Топ 4 обикновенно имаш 2-3 положения на мач. Ако ги вкараш оставаш в интригата за крайния резултат.

Без да те обезкуражавам, ама във Враца няма да ни се размине. Ако стигнем до равен ще е чудо. Домакинството на Левски също ще е трудно. Можем да го докараме само до равен, ако сините са ваканционно настроени.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 дек 2012 13:04

Кви шансове сме имали?Слезте на земята.Удар с глава от корнер и нещо средно между удар и центриране....т.е. ситуации създадени НЕ с футбол.Напълно ясно се видя за пореден ЕН-ти път,че имаме УЖАСЯВАЩО слаб отбор!!!Като в този СМЕШЕН отбор дори липсата на 17 годишния ни вратар се оказва фатална.Пламен Колев беше изключително неадекватен и с 100% вина за първия ЕЛЕМЕНТАРЕН гол,който пусна!Гола с глава също бешне изцяло негов-ни напред,ни назад,прехвърлят го като на тренировка.Смешни бекове,като гениалната проява на Зафето да не пусне дясно крило,колкото и зле да е Капитанов доведе до това,че Сашко стана луд.Искам да отбележа и най-слабия на терена - Симеонов!Този беше трагичен,топка не пипна,на човек не попречи,пълен статист,през средата правеха КАКВОТО си поискат.А Божилов?Къде са тези,които пишеха колко добре играел?Пълно Д-Ъ-Р-В-О!!!Опропасти и 3-те ни добри атаки....Резултата е напълно реален,а Черно Море е отбор за Б група.Играем като селски отбор,манталитет на селски отбор,играчи-селяндури,треньор-цървулчо,шефове-цървули....да изпадаме викам аз по служебен път,стига срам на връх 100 годишнината!!!Казах на мача с Радомир - НЕЩАСТНИЦИ,ОТПАДНЕТЕ ОТ РАДОМИР ТАМ С ДУЗПИ,0:1....НЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ,ЗАЩОТО ЩЕ ВИ УНИЖАТ И РАЗГРОМЯТ,А ПОКРАЙ ВАС И КЛУБА ЗА СМЯХ СТАВА!!!Няма разбиране по този въпрос!Тези боклуци нашите играчи,не боклуци,а БОКЛУЦИ не разбират ли,че НЕ ГИ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ В НАШИЯ ОТБОР!!!КОГА ЩЕ СИ ХОДИТЕ ВЕ ЕЙ БОКЛУЦИ НАЧЕЛО СЪС ЗАФЕТО???КОГА???СРАМ НЯМАТЕ ЛИ ВЕ МЪРШИ???
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 дек 2012 13:18

И още нещо....
Малшанс,играли добре до не знам си коя минута....тези приказчици не минават!Раздробяват ни с 4:0 и изобщо няма какво да говорим друго освен за поредния си резил този сезон!Изобщо не играхме добре и резултата е показателен и ЗАСЛУЖЕН,като можеше и трябваше и да е дори много по-голям.Не за друго,а заради безочието на всякакви боклуци имаще НАГЛОСТТА да обичат екипа на Черно Море и да се наричат негови играчи или треньори.Много мазно щеше да се измъкне некъдрното ни треньорчИ...1:0 или 2:0...малшанс,ама на -4:0 и ни малшанс,ни бутонки,ни съдия,ни пу*ка майна,ни к*р,нищо не може да преиначи резултата и свършената от него работа.Въпроса е защо не си подава оставката след като го видяхме какъв е смешник?И тука някой заговори за Генов...вижте резултатите на Локо Пд и пак говорете за Генов.Резултатите говорят сами...Генов е добър треньор,а нашите играчи са БОКЛУЦИ и затова Черно Море падаше наред и продължава да пада наред при 3-ти пореден треньор!Играчите са едни и същи,обвиняваха се треньорите.Прическата това,Прическата онова,тренирал ги зле-контузвали са се,държал се настрани-странен бил,Генов бил мишка,Зафето мишка....а тези ПУ*КИ какви са?Вечно треньорите....АВЕ КОГА ЩЕ СИ ХОДИТЕ ВЕ БОКЛУЦИ?ВЪВ ВЕЛИК КЛУБ ИГРАЕТЕ,ОСТАВЯТЕ ДА ВИ РАЗНАСЯТ КАТО ПАРЦАЛИ И ДА ВИ СЛАГАТ 4-КИ???ВЪН!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 дек 2012 13:32

Последна добавка относно треньора.Славия,също отбор в криза махна Кушев и назначи Вуцов!Добър,лош,но ТРЕНЬОР!!!И биха Ботев Пд с 3:0....ние махнахме един физкултурник,слагаме на негово място треньор на детски формации,даскал по физическо и получаваме 2-рата си поредна 4-ка.Зафе,как правиш разгрявката?С народна топка и отвори Гальо порти ли???Това е,без треньор 4-ките ще се редят.Убеден съм,че Сухия и Ботев Вр вече ни точат ножа,без Жоро Илиев останалите плужеци ще загубят там,а като махнем и Китанов - може да бъдат и разгромени.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 дек 2012 16:25

Време ти беше да слезеш на земята при простосмъртните

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 дек 2012 16:55

wolf написа:Време ти беше да слезеш на земята при простосмъртните

+1. Само докато пише за СЪР-а, да каже че той ги докара тези Убавци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Архив”