subzero написа:bobonikolov написа:И що?? Цял месец слушаме за синьото БФС,ама едва ли някой от вас е ходил за Валидол. А на ден по 6 теми колко сте невинни.Чак ви повярваха.
Защото 90% от нещата които си изписал са глупости.За това.Витлеемски звезди не знам си какво още.Вместо да гледате реално на нещата вие си правите оглушки.БФС направиха гафове със случаите "Присо" и "Допинг".За тези гафове сега си платиха,като наложените от тях наказания бяха отменени.Разбирам,че още ти и другите фенове на Черноморец сте афектирани заради Анисе.Ама да говорите глупости за богопомазани,витлеемски звезди и още не знам си какво не говори добре за вас.Някой ден ако същото,което се случи на Присо се случи в Пловдив и на вашите цветнокожи състезатели ама 1 към 1 ще разбереш защо е бил всичкия тоя "рев".
Айде сега ти погледни от другата страна.Ако бяха играли срещу вас допингирани футболисти,ако показваха средни пръсти на вашите фенове? Сега е "рев",когато сте виновни,а тогава не знам какво щеше да е. Айде представи си,че Черноморец са играли с допинг с/у вас.....Р.Василев щеше да е 24 часа по телевизиите и по пресата и щеше да има не 200,а 200 000 декларации и обръщения.[/quote]
Да те питам първо нещо.Ти видял ли си я цялата ситуация с Присо.Ама говоря за наистна цялата-фала,който прави Даксон,после удара на Даксон в лицето на Присо и т.н.?Ако си я гледал би трябвало да видиш кое точно предизвиква реакцията на Присо-а това са маймунските изблици на публиката на Локо ПД.Едва тогава Присо не си сдържа нервите и показва средния пръст.Ей това не мога да го проумея-защо,когато всичко се вижда на записи и положението е кристално ясно ти и фенове на други отбори се опитвате да кажете на бялото черно и обратно?Защо бе хора?Обяснете ми защо подкрепяте просташките действия на футболисти като Даксон,просташките изрази на фен клубове и агитки,а не сте на страната на пострадалия футболист?Привърженици на простотията ли сте или какво?Защото ако не сте сега ти и феновете на Левски примерно и на другите отбори щяхте да защитите футболиста на ЦСКА,който даже не е направил нищо и за червения картон.А после се чудим защо държавата ни е на това ниво.Та ние едни на други си вредим и не искаме правдата да излезе на яве само и само на Вуте да му е зле.Ама много точно са го казали хората и това за казана в Ада.
За допинга разпоредбите на УАДА са ясни.Ясна е и практиката на Спортния арбитраж в Лозана.Три месеца за това вещество е напълно нормално.Тук пак част от вината е и на БФС,защото ако това наказание бъде наложено през месец декември в Англия примерно там футболистите ще изпуснат до сега 15 мача.Ама БФС прави тия простотии в България да се почива по 3 месеца.Само,че заради това УАДА и УЕФА няма да си променят наказанията.Биха го направили само ако това вещество започне да се ползва системно.Милион пъти аз,Васконти и други фенове на ЦСКА сме заявявали-когато отбора е виновен-да има наказания.Справедливи наказания,но да има и равноправие.Всеки да си плаща според заслугите.