Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 00:46

http://levski.bg/video_id.php?video=61
Ето за това клипче ти говорех аз. За тази засада, която не е маркирана :)
CHELSEA

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 мар 2013 00:47

но тук пише съвсем друго нещо и това си е манипулация http://levski.bg/news_id.php?news=172912

Не знаем на каква кауза е служел помощник рефера, но в последните минути на срещата прави три последователни, грешни отсъждания в полза на Литекс.

Ситуацията от първата снимка е в 85-тата минута :lol:
Синьото ръководство я дава като част от атаката за гола, която атака е в продълженията, респект.
Добре, че се случи всички това, тъй като сега трябваше да дават обяснение за вялата и слаба игра, а така всичко мина между шамарите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 00:58

На мен не ми пука какво ще пише някой си. Аз смятам, че се изразих ясно и точно! Не беше ли така?
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 01:01

BadBoy написа:но тук пише съвсем друго нещо и това си е манипулация http://levski.bg/news_id.php?news=172912

Не знаем на каква кауза е служел помощник рефера, но в последните минути на срещата прави три последователни, грешни отсъждания в полза на Литекс.

Ситуацията от първата снимка е в 85-тата минута :lol:
Синьото ръководство я дава като част от атаката за гола, която атака е в продълженията, респект.
Добре, че се случи всички това, тъй като сега трябваше да дават обяснение за вялата и слаба игра, а така всичко мина между шамарите.

А 85-та мин. да не е в началните минути на срещата? Няма манипулация. Аз лично не видях някъде да пише, че немаркираната засада води до спорната ситуация с Миланов :)
CHELSEA

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 мар 2013 01:03

Че то такива положения имаше в мача още поне 2-3 и в двете посоки, тях защо не ги вкараха и чети де, чети какво пише на официалния ви сайт или и там пишат глупости?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 01:06

Футболен клуб Левски като институция с почти стогодишна история, предприе мерки срещу тенденциозния отзвук на мача с Литекс за Купата на България. От много места се твърди как гостите от Ловеч са ощетени от главния съдия Ахмед Ахмед и той е отменил редовен техен гол в самия край на двубоя.

Ние обаче предоставяме на вниманието на широката общественост моменти от мача, в които ясно и категорично се вижда как Левски, а не Литекс е ощетения отбор не само от Ахмед, но и от неговия асистент Георги Ковачев, който в последствие бе наказан от БФС да не ръководи 15 мача. По този начин се потвърждава и нашата теза за неговото крайно незадоволително представяне.

Не знаем на каква кауза е служел помощник рефера, но в последните минути на срещата прави три последователни, грешни отсъждания в полза на Литекс. Първо не маркира очевидна засада при атака на гостите. След това размахва флага за фаул срещу Георги Миланов, а не отразява това, че играча с оранжева фланелка удря топката с ръка. При гола на Литекс, който не бе зачетен, ясно се вижда, че футболист на Литекс е в засада, но тя отново не е забелязана от асистента Ковачев.

С тези кадри оставяме на всеки футболен фен да прецени за себе си, какво наистина се случи на мача между Левски и Литекс на стадион „Георги Аспарухов”.

Кадрите може да видите тук!
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 01:07

Ето какво пише! И какво искаше да ми кажеш сега?
CHELSEA

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 15 мар 2013 01:13

Ти може да не си видял, ама всички повтаряте това цял ден и как тази засада е довела до ситуацията с Миланов.След като ви доказаха че не е така започнахте да дъвчете съвсем друга тема и да се връщате на минали мачове между двата отбора и това кой как е свирел на Литекс.Всички отбори у нас са подпирани по един или друг начин, така че да се измъквате от тази ситуация с такива коментари е жалко.

Ето ситуацията в момента на паса макар тук да не се вижда много ясно, но съм го спрял от момента в който Иса се показва в кадър и тук не може да се каже дали има засада или няма.

[rimg]http://prikachi.com/images/412/5993412M.jpg[/rimg]

Ето снимка от видеото в сайта в момента на паса и тук според мен се вижда най-добре.Според мен има тънка засада и е възможно да се изтърве такава ситуация, но не е нито 2 метра както я описвате нито тази ситуация довежда до нещо, защото в следващият момент го застигат двама защитника на Левски и му взимат топката без проблеми.

[rimg]http://prikachi.com/images/415/5993415Q.jpg[/rimg]

И лошото е тук че ръководството ви се опира на тази ситуация все едно е станала някаква опасна голова атака, а топката дори не стигна до наказателното поле а му я взеха около флагчето за корнер.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 01:24

JimBeam написа:Ти може да не си видял, ама всички повтаряте това цял ден и как тази засада е довела до ситуацията с Миланов.След като ви доказаха че не е така започнахте да дъвчете съвсем друга тема и да се връщате на минали мачове между двата отбора и това кой как е свирел на Литекс.Всички отбори у нас са подпирани по един или друг начин, така че да се измъквате от тази ситуация с такива коментари е жалко.

Ето ситуацията в момента на паса макар тук да не се вижда много ясно, но съм го спрял от момента в който Иса се показва в кадър и тук не може да се каже дали има засада или няма.

[rimg]http://prikachi.com/images/412/5993412M.jpg[/rimg]

Ето снимка от видеото в сайта в момента на паса и тук според мен се вижда най-добре.Според мен има тънка засада и е възможно да се изтърве такава ситуация, но не е нито 2 метра както я описвате нито тази ситуация довежда до нещо, защото в следващият момент го застигат двама защитника на Левски и му взимат топката без проблеми.

[rimg]http://prikachi.com/images/415/5993415Q.jpg[/rimg]

И лошото е тук че ръководството ви се опира на тази ситуация все едно е станала някаква опасна голова атака, а топката дори не стигна до наказателното поле а му я взеха около флагчето за корнер.

Аз не съм повтарял нищо такова и от Левски в тая декларация не прочетох такова нещо. Някои не са разбрали, може би в други сайтове са си украсили малко. Не знам. А това за старите мачове, всички си ги спомняме с мъка. Само че, тогава реферите свиреха ОК. В миналия мач на Герена изгониха Рамос за нищо, но пак не се коментира. Както и да е, според мен нямаше нужда да ги намесваме тях, минали отминали :) Спорни положения винаги ще има, но малко ми идва в повече рева с/у Левски. А иначе, че играхме слабо, това няма какво повече да го коментирам, казах си мнението вече. Поздрави :) ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 15 мар 2013 01:28

Не знам ама ако се поровиш в тази тема около следобедните часове някъде към 90 страница ще видиш каква вълна от коментари доведе това клипче от сайта ви + снимките в колажа, а именно че засадата е от атаката към нарушението на Миланов.Даже някакви жени тук ми говорят небивалици и че Литекс не играли били нищо и благодарение на ваши грешки се стигало до атаките им :lol: Сам можеш да се досетиш колко малоумно е това нещо след като и на малко дете е ясно, че без грешки в даден мач няма да има и голове, атаки, нарушения и т.н.. :)

Върни се в “Архив”