Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Байерн М-Интер

Мнениеот Ki Cho » 29 апр 2010 11:42

Boksiorcheto написа:
sarfaa написа:
Boksiorcheto написа:А на теб харесва ли ти този защитен футбол?

А пък на теб хареса ли ти първия мач в Милано??? Едно само не мога да разбера - след като отбор има предимство в резултата от предния мач, гостува на настоящия европейски, световен клубен шампион, остава с 10 души....как искате да играе??? Да ги пуснат да им вкарат гол ли? Да се надиграват? Просто не Ви разбирам...Барса от двата мача имат 5-6 точни удара във вратата...няма как да продължат... Барселона имат най-доброто нападение, най-добрата халфова линия, но футболът затова е интересен - всеки може да победи всеки! Независимо по какъв начин! И аз искам да гледам само мачове како Реал-Барса. Няма човек, който да не хареса тази игра. Но не трябва да се омаловажава успехът на Интер. Махнете си очилата и се наслаждавайте на играта. Човек, който е фен на даден отбор, не вижда красотата на футбола - пречупва всичко през призмата си. И това, че Интер имал "само" 2 КЕШ ми стана много смешно. Това могат да го кажат само хора на възраст под 40 години. Интер е бил страшилище през онези години...както и Ливърпул...както и Байерн.

Чакай,чакай пич. Не ме яж ;). Първия мач в Милано беше супер. Нормалн е при 2 гола актив да се затвориш на Ноу Камп. Въобше не омаловажавам победата на Интер,напротив радвам се,че най-накрая някой спря Барса. За,което евала. Просто питах дали му е харесал този стил на игра. Лично на мен не! Но с 10 човека срещу Барса и 2 гола актив,нормално е да се затвориш. Нали за това е футбол,да е интересен. Не ме разбирай погрешно,не съм тръгнал да се зяждам. Просто зададох въпрос,а вие почвате да ме ядете. Ако ще се караме,кажете.

Аз го казах предните пъти.
Да, хареса ми. Просто лекция по ЗАЩИТЕН футбол. Не казвам, че искам да гледам още такива мачове, но това, което направи Интер е нещо, което виждам за първи път изпълнено с такова изящество.
След анализа на di4o мисля, че няма какво да добавя. Браво на Интер. Браво на Моурниьо /или Муриню, или както и да се чете на португалски/
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
FCBrot
Контакти:

Мнениеот FCBrot » 29 апр 2010 13:36

Къде са Bayern последните 10 години?Спечелена Шампионска Лига и задължително топ 8!!!Къде е Интер?На финала за Интер няма да е както с Barcelona...там атаките ще са остри и Интер няма да може да ги спира както срещу Барcа...Говорите за Интер все едно е най-великия отбор...А това са Barcelona , Милан , Ювентус , Аjaх , Real (М) , Man Utd , Liverpool и BAYERN MUNCHEN!!!Интер и Chelseа воабще нямат място там!!!Грозния фyтбол на Интер ще бъде НАКАЗАН!
Munchen ist ROT!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 29 апр 2010 14:24

Ако някой от вас е виждал биографията на Фан Гал, корицата е червена, а вътре се обяснява,че той бил тренер в отбори с преобладаващ червен цвят - Аякс, Барса, Алкмар, Байерн...
При Мауриньо, който не е писал подобни глупости в биографията си, отборите са със син цвят - Порто, Челси, Интер...
Май сините ще бият. Лусио гори от желание да си върне за думите на ФанГал,че му трябвало дисциплиниран защитник,а не втори ВанБомемел. Етоо е също прекалено бърз на тромавата защита на баварците. Ако Швайнщайгер или Алтинтоп имат ден да вкарат някоя тупалка отдалече, ще е добре. След като гледах вчера мача, се съмнявам, че Робен ще хване цял мач повече от 3 пъти топката ;)

Потребителски аватар
FCBrot
Контакти:

Мнениеот FCBrot » 29 апр 2010 16:58

Всички които говориха срещу Bayern миналите мачове , които казваха \"3-4:0 за еди кой си...\"спряха да пишат в нашия форум...сега пак казвате 4:0 и хвалите Интер...правите го шампион от сега...спокойно ;) и вие ще спрете да пишете тука...
Munchen ist ROT!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 апр 2010 17:50

FCBrot написа:Всички които говориха срещу Bayern миналите мачове , които казваха \"3-4:0 за еди кой си...\"спряха да пишат в нашия форум...сега пак казвате 4:0 и хвалите Интер...правите го шампион от сега...спокойно ;) и вие ще спрете да пишете тука...

Не обръщай внимание на подобни глупости!Сигурен съм,че Ван Гаал ще си свърши работата и отборът ще изиграе един силен финал и ще ни зарадва с 5-тата Купа на европейските шампиони ;)

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Мнениеот Robbery » 29 апр 2010 22:44

Аз се отказвам да давам прогноза за мача, тъй като шансовете са наистина 50/50. Но за "специалистите" които дават прогнози от типа 4-5 на нула за Интер ще изброя няколко причини защо това няма да се случи. Първо: Интер ще играе срещу Байерн, а не срещу Монако, както когато Порто спечели под ръководството на Моурниьо. Второ: Гаал много добре познава Моурниьо от времето в Барселона. Трето: Байерн има отбор, който може да замени всеки един клучов играч, както се случи на реванша с Лион. четвърто: Байерн притежава футболисти, които с идеите си могат да обърнат всеки мач. петто: Ако Интер вкара гол, Моурниьо ще настрои отбора си на вълна защита и няма да се стреми да вкарва чак толкова голове. шесто: Байерн омаломощява съперниците си до 70 минута след което упражняват много силен натиск. седмо: немците играят до последната минута и тежко на тези, които ги подценят. осмо: За Байерн това ще бъде петта титла, което означава че тя ще остане във витринана на отбора и те биха направили всичко възмойно да я спечелят. деветто: Най слабата страна на отбора - защитата показа два добри мача срещу Lion и продължава да се подобрява. десетто: Допълнителна мотивация за немците ще бъде, че при победа над Интер, Германия може да задмине Италия в ранглистата на УЕФА.
Така че скъпи Интернисти настроите се за тежък мач за да няма инфаркти и сълзи след него.
ПС: Дори самият Моурниьо сподели преди мачът на Байерн с Лион, че предпочита френския отбор за свои съперник.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

?

Мнениеот durex » 30 апр 2010 14:21

FCBrot написа:Къде са Bayern последните 10 години?Спечелена Шампионска Лига и задължително топ 8!!!Къде е Интер?На финала за Интер няма да е както с Barcelona...там атаките ще са остри и Интер няма да може да ги спира както срещу Барcа...Говорите за Интер все едно е най-великия отбор...А това са Barcelona , Милан , Ювентус , Аjaх , Real (М) , Man Utd , Liverpool и BAYERN MUNCHEN!!!Интер и Chelseа воабще нямат място там!!!Грозния фyтбол на Интер ще бъде НАКАЗАН!

Ххахахаахах няма ли сме място?!?!?!?! Ти виждаш ли въобще какво пишеш пич? Как може да ми сравняваш Интер с Челси,които не са постигнали нищо в Европа?!?!?!?! Айде дано ви бием та да се съвземеш малко с приказките !!!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 30 апр 2010 14:23

[offtopic]
Siegfried написа:Не е ли малко рано ?

Иначе Байерн раздробява Интер . :twisted:

Ти пак ли почна :mrgreen:[/offtopic]
Очаквам не особено трудна победа за Интер с 2:0

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ?

Мнениеот niki87 » 30 апр 2010 17:44

durex написа:
FCBrot написа:Къде са Bayern последните 10 години?Спечелена Шампионска Лига и задължително топ 8!!!Къде е Интер?На финала за Интер няма да е както с Barcelona...там атаките ще са остри и Интер няма да може да ги спира както срещу Барcа...Говорите за Интер все едно е най-великия отбор...А това са Barcelona , Милан , Ювентус , Аjaх , Real (М) , Man Utd , Liverpool и BAYERN MUNCHEN!!!Интер и Chelseа воабще нямат място там!!!Грозния фyтбол на Интер ще бъде НАКАЗАН!

Ххахахаахах няма ли сме място?!?!?!?! Ти виждаш ли въобще какво пишеш пич? Как може да ми сравняваш Интер с Челси,които не са постигнали нищо в Европа?!?!?!?! Айде дано ви бием та да се съвземеш малко с приказките !!!

Разбира се,че като успехи Интер превъзхожда смазващо Челси,но пък исторически Байерн М е 2 пъти по-голям отбор от италианците!!!

Потребителски аватар
FCBrot
Контакти:

Re: Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Мнениеот FCBrot » 30 апр 2010 19:10

Прекалено бързо станахте шампиони...ние просто ще си мълчим... ;)
Munchen ist ROT!!!

Върни се в “Архив”