Boksiorcheto написа:sarfaa написа:Boksiorcheto написа:А на теб харесва ли ти този защитен футбол?
А пък на теб хареса ли ти първия мач в Милано??? Едно само не мога да разбера - след като отбор има предимство в резултата от предния мач, гостува на настоящия европейски, световен клубен шампион, остава с 10 души....как искате да играе??? Да ги пуснат да им вкарат гол ли? Да се надиграват? Просто не Ви разбирам...Барса от двата мача имат 5-6 точни удара във вратата...няма как да продължат... Барселона имат най-доброто нападение, най-добрата халфова линия, но футболът затова е интересен - всеки може да победи всеки! Независимо по какъв начин! И аз искам да гледам само мачове како Реал-Барса. Няма човек, който да не хареса тази игра. Но не трябва да се омаловажава успехът на Интер. Махнете си очилата и се наслаждавайте на играта. Човек, който е фен на даден отбор, не вижда красотата на футбола - пречупва всичко през призмата си. И това, че Интер имал "само" 2 КЕШ ми стана много смешно. Това могат да го кажат само хора на възраст под 40 години. Интер е бил страшилище през онези години...както и Ливърпул...както и Байерн.
Чакай,чакай пич. Не ме яж. Първия мач в Милано беше супер. Нормалн е при 2 гола актив да се затвориш на Ноу Камп. Въобше не омаловажавам победата на Интер,напротив радвам се,че най-накрая някой спря Барса. За,което евала. Просто питах дали му е харесал този стил на игра. Лично на мен не! Но с 10 човека срещу Барса и 2 гола актив,нормално е да се затвориш. Нали за това е футбол,да е интересен. Не ме разбирай погрешно,не съм тръгнал да се зяждам. Просто зададох въпрос,а вие почвате да ме ядете. Ако ще се караме,кажете.
Аз го казах предните пъти.
Да, хареса ми. Просто лекция по ЗАЩИТЕН футбол. Не казвам, че искам да гледам още такива мачове, но това, което направи Интер е нещо, което виждам за първи път изпълнено с такова изящество.
След анализа на di4o мисля, че няма какво да добавя. Браво на Интер. Браво на Моурниьо /или Муриню, или както и да се чете на португалски/