Към господа собствениците на българския футбол ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Към господа собствениците на българския футбол ...

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2010 22:11

]

Ами май се поразбират някои неща:
1) Спортът не е спорт в цялата си същност, а по-скоро отбори и играчи са като кукли на конци, и конците се дърпат от разни шефчета, ръководства, управителни съвети, комисии....абе все "спортни" люде :evil:
2) Народът се отдръпва от спорта, защото надушва всякакви игри под масата, а не на терена :arrow: малко останаха любителите, които знаят че всеки мач ще се реши на терена, от играчите и тяхната спортна злоба и хъс.... и т.н.
3) Хората, които са на ръководни постове във спорта са или поставени лица, или разни тумбаци с пари, които си правят каквото искат - все пак който плаща, той поръчва музиката :oops:

... не ти искам 5-те лева ;)[/quote]
Прав е колегата...И да ги искаш не можеш да ги вземеш 5-те лева...Така е по целият свят...Ти сега ли се събуждаш или си роден преди малко?!За справка-Ман Юн,Барселона....да продължавам ли?!Не е само в БГ....[/quote]

Понеже се родих преди малко забелязах следното: Докато бозаех, гледах едни пълни стадиони на Ман. Юн. и Барса...да продължа викаш.... Реал М., Арсенал, Рома ... и т.н..... Няма спор че футболът е толкова комерсиализиран, че от спорт се превърна в индустрия. И сага като се събудих, както казваш, забелязах че на Запад индустрията развита на ниво, от което печелят феновете - защото отборите им играят ФУТБОЛ, стадионите са едни модерни съоръжения ( ще спомена само тоалетните и спирам...), а собствениците така въртят нещата, че всички печелят и всички са доволни..... не като нашите "босове" .... айде поразбуди се малко ти сега.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Към господа собствениците на българския футбол ...

Мнениеот slavia_forever » 25 апр 2010 22:50

TristaNNN написа:
dodo7271 написа:Ако някой е разбрал нещо от това, веднага му давам 5 лева. Ама на секундата.

Ами май се поразбират някои неща:
1) Спортът не е спорт в цялата си същност, а по-скоро отбори и играчи са като кукли на конци, и конците се дърпат от разни шефчета, ръководства, управителни съвети, комисии....абе все "спортни" люде :evil:
2) Народът се отдръпва от спорта, защото надушва всякакви игри под масата, а не на терена :arrow: малко останаха любителите, които знаят че всеки мач ще се реши на терена, от играчите и тяхната спортна злоба и хъс.... и т.н.
3) Хората, които са на ръководни постове във спорта са или поставени лица, или разни тумбаци с пари, които си правят каквото искат - все пак който плаща, той поръчва музиката :oops:

... не ти искам 5-те лева ;)

Поздравления! :)

Аз винаги се опитвам да разбера, замисъла в изявите на потребителите. В случая виждам една емоционална изява. Така пишат потребители, които дори да са вероятно интелигентни, се изявяват поради някаква потребност, по някакъв начин да излеят някакъв гняв. Наистина всичко ми звучи толкова разбъркано, че не мога да осмисля повечето "материал". Тъй като все пак оценявам труда на автора и мисля, че същия не иска някаква дискусия по конкретната тема, ще заключа същата и ще я пратя в архив, докато не успея сам, или докато някой не ми помогне, да достигна до реалния замисъл на същата.

П.С. Понякога малките суми се печелят най-трудно. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”