Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fcb

Re: СДЕЛКАТА ЗА БОТЕВ ПРЕД ПРОВАЛ, ХРИСТОЛОВ ИСКА ПАРИТЕ НАКУП

Мнениеот fcb » 21 дек 2008 20:07

bultras_ написа:
l_fen написа:http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-8163

ухаааа :twisted: :twisted: ето го и тлъстия смърф

и на мен са ми любими смърфиетките
Изображение

bultras_
Контакти:

Re: СДЕЛКАТА ЗА БОТЕВ ПРЕД ПРОВАЛ, ХРИСТОЛОВ ИСКА ПАРИТЕ НАКУП

Мнениеот bultras_ » 21 дек 2008 20:19

l_fen написа:http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-8163

ама ти верно си малоумен гей :roll:

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Хайде да помислим

Мнениеот Рикелме » 22 дек 2008 13:01

Нека да помислим какви са вариантите около сделката. Изказването на кмета е по скоро песиместично, или искс да каже, че вече всичко е в ръцете на куповачите и селския.
Какво би станало ако няма сделка? Селския трябва да върне кинтите, които е взел и са внесени от Кръстева. Може ли да го направи? По скоро не. Тогава? Ако расъждаваме така излиза, че той има най-голяма нужда от сделката. Ако тя се провали какво може да направи с Ботев? Пак да го продава, при това бързо, но сигурно за по-малко пари.
Много объркана ситуация.

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Re: Хайде да помислим

Мнениеот botev_fen » 22 дек 2008 13:03

Рикелме написа:Нека да помислим какви са вариантите около сделката. Изказването на кмета е по скоро песиместично, или искс да каже, че вече всичко е в ръцете на куповачите и селския.
Какво би станало ако няма сделка? Селския трябва да върне кинтите, които е взел и са внесени от Кръстева. Може ли да го направи? По скоро не. Тогава? Ако расъждаваме така излиза, че той има най-голяма нужда от сделката. Ако тя се провали какво може да направи с Ботев? Пак да го продава, при това бързо, но сигурно за по-малко пари.
Много объркана ситуация.

Той няма далавера да се провали сделката.
1-во: Трябва да върне парите, които са му дали! Той в момента до колкото знам е много зле финансово.
2-ро:Ако сделката не се осъществи , ще пратим отбора във В група,тогава няма да може и 500 000 лв да му вземе...
Изображение

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 22 дек 2008 13:06

според мен Христола за първи път от 9 години е в патова ситуация и яко се набута с тези фалшиви 700 хиляди дълг към себе си, които ги обърна в акции :D сега няма кой да му даде живи кинти за тези акции.
допълнително, параноята го тресе, Сашка от втори опит не може да зачене "ин витро", по заведенията го псуват, по улиците го гонят, заведоха 2 дела срещу него само в разстояние на 5 дни...сигурно вече и на самия него му се иска да не доживее Коледа :roll:
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 22 дек 2008 13:07

Да и аз така мисля. Още повече днес е казал на Емо Александров от Радио Пловдив, че е подписал всичко (колкото и да не струва нищо думата му). Можеби до последно се бори да вземе нещо повече, но попада в капан.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 дек 2008 13:09

Предполагам ще успее да дръпне заем отнякъде копелето. Най-малкото взе 100к за Муши, ся още примерно 200к за Минев и половината ги има, все ще намери още толкова като заем от някой/банка. За съжаление, явно само за нас е фатално дали ще има сделка или не :| Ако не стане сделката, играчите разтрогват и ставаме новия еквивалент на дражевото недоразумение, като дай боже да отпаднем по административен път, а не след поредица от загуби с по 3-4:0. После в Б и след няколко години се връщаме в А... Плана на селското не зависи от сделката :|

@ botev_fen - защо си мислиш, че иска да му вземе и лев? Доказа досега, че не иска пари, иска да ни мъчи. Още преди години са му давали 2млн, когато не е "инвестирал толкова много" (по негови думи) и не е приел. И далавера има - да ни мъчи още. Парите ще ги върне(м), все ще вземе заем който да прехвърли на клуба и проблеми няма... Дано не съм прав и наистина да е в негов интерес да завърши сделката, че иначе бъдещето не е светло изобщо. Сега положението е точно "всичко или нищо". Или се отърваваме от селското, или влизаме в най-тежкия си период от неговото робство.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 22 дек 2008 13:17

Абе глупаци.
Колко теми ще пуснете за вашето отборче?
Целете си се с камъни,като в каменната ера,и спрете да ни занимавате с това има сделка няма сделка.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 дек 2008 13:20

ZYKLON написа:Абе глупаци.
Колко теми ще пуснете за вашето отборче?
Целете си се с камъни,като в каменната ера,и спрете да ни занимавате с това има сделка няма сделка.

Да сме пуснали в общ форум? Като не ти отърва, изнеси си миризливото присъствие от нашия раздел и ходи да се фукаш как си шампион, или да псуваш президента като сте втори. И двата шопски евроидиота сте едни и същи, затва не си правя труда да проверя говедо ли си или чорба..
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”