Да помогнем на Миро Мутафчиев от Mary Boys Band да оздравее!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Да помогнем на Миро Мутафчиев от Mary Boys Band да оздравее!

Мнениеот BultraStyle » 15 апр 2010 23:53

Дано човека наистина се оправи ,но искам да попитам ,кой ще помогне на хилядите нуждаеши се обикновени хорица !!!?????

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 16 апр 2010 00:02

BultraStyle написа:Дано човека наистина се оправи ,но искам да попитам ,кой ще помогне на хилядите нуждаеши се обикновени хорица !!!?????

Кой е казал, че Миро е необикновен...Познавам семейството му ( брат, баща, майка), винаги, като се виждаме ПОЗДРАВЯВАТ, а не вадят зайци и гълъби от джобовете си...Не, че ме интересува, но ти помогнал ли си на някой, който е помолил за твоята помощ, а дори да не е молил???????

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 апр 2010 00:17

BultraStyle написа:Дано човека наистина се оправи ,но искам да попитам ,кой ще помогне на хилядите нуждаеши се обикновени хорица !!!?????

Пич, откъде да знаем! А нека да направим инициатива, ние футболните фенове да помагаме на всички! Трябва ни информация, трябва ни честност, и ние всички сме "ЗА"!!!!...........Ние обичаме отборите си, ние обичаме хората, феновете, сигурен съм, че у всички има сърца! И ще го направим не само заради Миро, че е някой, а ще го направим за всеки който има нужда! Така ще станем нация, така ще се заобичаме повече!!! Станем ли такива, няма за какво да се притесняваме за демографския срив!......Останахме малко българи, и вместо да се обиждаме и мразиме, по-добре е да си помагаме!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 апр 2010 01:10

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 16 апр 2010 10:21

Нека помогнем !
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 апр 2010 12:46

kartago написа:Хайде атака във фейсбука!......И навсякъде! Мери е бургазлиика, така че, просто няма как! Дано да се направи акция както и за Гого! Мисля, че можем да го направим! Дано да имаме потребители които работят за мобилните оператори! Да организират смс-и за него! Мисля, че всички умни фенове тука ще пуснат не по един sms за него!............. Това е музика, това е изкуство, което всички обичаме!.......... 2-3-5-10 лв, няма да ни съборят толкова, ако можем да помогнем за такъв човек! Давайте приятели! Моля ви!

разбира се, че ще помогнем!!! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 апр 2010 01:55

Rodn1 написа:Хм...не е хубаво да се говори така,но много известни започнаха да се разболяват!Което поне на мен ми изглежда странно.Иначе дано оздравее човека!

Aбе не е много хубаво да се говори така- ама айде да не ти пожелавам да се разболееш и да видиш какво е :evil:
Писна ми от твоите мнения и подозрения :evil:
Ще кажеш, че "известните" не боледуват и са защитени с щит... Е...и и логиката.....
Стегни се малко....
По темата - рак не се лекува за съжаление.....
Дано поне му се удължи живота и да не страда :cry: ...

Върни се в “Архив”