Може и да не е това най-добрия вариант... просто ако много вземем да го умуваме нищо няма да стане. Направо да отиваме там и ще видим какъв ни е късмета. Важното е да има навити да дойдат ????????
Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна
Знам ли и аз... по принцип доколкото си спомням 1 седмица предварително ставаха записванията. Ама иначе като няма други хора, предполагам няма да е проблем да играем и затова 13ч. си е идеално. И все пак ако има хора... има 5 игрища наблизо в училищата и краен случай - морската е наблизо
Може и да не е това най-добрия вариант... просто ако много вземем да го умуваме нищо няма да стане. Направо да отиваме там и ще видим какъв ни е късмета. Важното е да има навити да дойдат ????????

Представа си нямам къде е това игрище
С най-голямо удоволствие бих дошъл, но е важно да сме на такова място където лесно може да си намерим друго игрище ако е заето и няма как да се включим - тоест на място с няколко игрища наблизо.
Добрев писах ти лично съобщение, би ли го погледнал 
Може 12.30 да се чакаме на ъгъла на стадион Тича, където са светофарите, до касата на гостуващите отбори. Чакам (аз поне) 15 мин. там, който дойде до 12.45 и се насочваме към игрището, за 5-10 мин. сме там. Това за тия дето не знаят игрището - които го знаят може направо там да дойдат 

Лоша работа. Както гледам, утре ще боядисвам входа, така че ще сте без мен на първата контрола. Задължително идвам когато се съберем всички обаче 
Utre igraem ili ne
Кажете, кога ще разцъкаме преди турнира, че и аз нещо не разбрах?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Ами, аз затова определих дата и час и място.... утре 13:00 игрището до Бурлекса в Чайка. Аз ще съм там както казах, 12:30 пред стадиона до светофара и 13:00 на игрището. Ама нямаше да е зле поне някой да беше потвърдил, че ще дойде... поне да не се разкарвам напразно, ако ще съм само аз или още 1-2, ама както и да е... там съм като съм казал 

ogrizko написа:Ами, аз затова определих дата и час и място.... утре 13:00 игрището до Бурлекса в Чайка. Аз ще съм там както казах, 12:30 пред стадиона до светофара и 13:00 на игрището. Ама нямаше да е зле поне някой да беше потвърдил, че ще дойде... поне да не се разкарвам напразно, ако ще съм само аз или още 1-2, ама както и да е... там съм като съм казал
ще се играе ли
някой ще ходи ли??????
Sharenia написа:ще се играе ли
някой ще ходи ли??????
След 15 мин. тръгвам... нямам си представа какво ще се прави