Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: За слугинажа и вредата от безумното навеждане

Мнениеот daimio » 16 апр 2010 08:42

Ох колко му е болно на журналиста отразяващ мислите и съмненията на малцинствата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Моя съвет е да се хванат за ръце с останалите 800-1000 души,които изгледаха вчерашния резил на уж обновения си измислен отбор и да плачат да плачат,плачат,плачат,плачат,плачат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: 13.04.2010 Липсата на новина, понякога е най-добрата новина!

Мнениеот daimio » 16 апр 2010 08:58

А като се замисли човек в какво точно ни обвиняват???В това че не сме бляли рамо до рамо в стадото на другите овце?!?

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 16 апр 2010 09:25

Има няколко персони от други отбори, които много живо се интересуват от Ботев! Кашчей е един от тях. Явно не им харесва нашият отбор и всячески се опитват да ни засегнат. Аз ще им препоръчам, първо обстойно да погледнат техните си отбори, а не да дават акъл на нас! Каквото трябваше, това стана! И ще вървим напред, колкото и да е трудно! Напред, Ботев! Ние сме с теб!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
fireboy
Контакти:

Мнениеот fireboy » 16 апр 2010 10:05

Ботев възкръсва без задължения
Схемата вече успешно била приложена през 1999 г.

Възраждането на Ботев ще започне на чисто и без лев дългове. Юристи дали съвети на хората от 16-членния инициативен комитет как законно да бъде финтирано АД-то със собственик Димитър Христолов и натрупаните при 11-годишното му управление близо 3 млн. лв. борчове да останат за негова сметка. Номерът бил успешно приложен през 1999 г. при учредяването на ПФК Ботев 1912 Пловдив АД с цел Христолов и тогавашните му съмишленици да не наследят 600 000 лв. дългове от предишни управи.

Справка в съдебните регистри показала, че сдружението ФК Ботев (Пд), чийто последен президент през 1998 г. е бизнесменът Васил Нинов, още съществува на книга като юридическо лице с нестопанска цел. А дълговете от 600 000 лв. са се стопили покрай 10-годишния срок на давност.

Свиканото за идната събота извънредно общо събрание е именно на това сдружение.

16-те "възрожденци" вече получили морална подкрепа от БФС, общинската и държавната власт.

Утре се очаква премиерът Бойко Борисов и военният министър Аню Ангелов да пристигнат на стадион "Христо Ботев" и да връчат символично ключовете на спортния комплекс на община Пловдив.

Бизнесменът Ангел Стефанов заяви за "Труд", че няма интерес към инвестиции във футбола и Ботев. И призова името му да не се свързва с клуба.

от Sportline.bg

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 16 апр 2010 10:09

Кашчей, просто не си чел достатъчно от моите мнения да видиш дали са общи приказки. Напоследък, ДА, пиша общи приказки но обстановката го изисква. Сега ще ти кажа следното. Ще се мине време, и сам ще се убедиш че в момента си тотално неадекватен. Говориш за синдици и прочие. Да правилно си си прочел материала. Но в момента за Ботев Пловдив не е на дневен ред синдика ;). Повярвай ми. Запази малко търпение и ще видиш какво ще се случи.

И ако визираш че съм слабо интелигентен, и че познанията са ми до толкоз, че да успея да си включа компа, се бъркаш. Не ме познаваш, съответно и не ме съди. Пак ти повтарям, това че обстановката го изисква ние да си правим пас и да пишем общи приказки, няма нищо общо с това какво образование имам и колко умствен багаж нося.

Незнам какво толкова те влече Ботев. Всяко второ мнение в този форум е твое. Изпадаш в ситуации да си пишеш само ти, защото повечето Ботевисти спряхме да пишем, поради по-горе споменатите причини. Е смятай случая за Ботев конфиденциален и ако наистина ти пука за този отбор, ще направиш добро ако спреш да ровиш и човъркаш. Нека се мине време после ще обсъждаме надълго и нашироко какво е станало и какво е било ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 16 апр 2010 10:29

Някъде се прокрадна мнението,че Кашчейчо мрази Ботев и затова рови.Аз не мисля така,даже напротив...според мен Кашчей си е неосъзнат Ботевист. Но е малко свръх-любопитен и крастата му към форумни изяви не му дава мира :)

toni petrov
Контакти:

Eдин адвокат,рояк партии и един собственик в сянка от 1992г.

Мнениеот toni petrov » 16 апр 2010 15:38

Възраждането на "Ботев" ще започне на чисто и без лев дългове. Юристи дали съвети на хората от 16-членния инициативен комитет как законно да бъде финтирано АД-то със собственик Димитър Христолов и натрупаните при 11-годишното му управление близо 3 млн. лв. борчове да останат за негова сметка. Номерът бил успешно приложен през 1999 г. при учредяването на ПФК "Ботев 1912 Пловдив" АД с цел Христолов и тогавашните му съмишленици да не наследят 600 000 лв. дългове от предишни управи.
Справка в съдебните регистри показала, че сдружението ФК "Ботев" (Пд), чийто последен президент през 1998 г. е бизнесменът Васил Нинов, още съществува на книга като юридическо лице с нестопанска цел.Нинов отдавна живее в Испания прогонен от правителството на Костов и Стоянов,а дълговете от 600 000 лв. са се стопили покрай 10-годишния срок на давност.Свиканото за идната събота извънредно общо събрание е именно на това сдружение. За "Ботев" най-важно било да се изградят клубни структури и да се осигури финансиране. Дневният ред на събранието идната събота включва 7 точки. Под № 3 е освобождаване на досегашния президент на сдружението ФК Ботев Пд. Такъв се води бизнесменът Васко Нинов.16-те "възрожденци" вече получили морална подкрепа от БФС, общинската и държавната власт.

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 16 апр 2010 15:40

Водят се преговори с бизнесмена Георги Георгиев да поеме издръжката на мъжкия отбор на Ботев (Пд). Това заяви кметът на Пловдив Славчо Атанасов.

Георгиев, който в момента издържа детско-юношеската школа на канарчетата, е собственик на волейболен клуб ЦСКА.

В разговор с пловдивския кмет, бизнесменът е изразил готовност частично да поеме издръжката на мъжкия отбор на Ботев (Пд), но още се водят преговори. Сега водим разговори и с други бизнесмени, за да създадем икономическа предпоставка за възраждане на клуба, заяви Атанасов.

В 12.00 часа утре в Пловдив се очаква да пристигнат Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на отбраната Аню Ангелов, за да предадат собствеността на стадион „Христо Ботев" на община Пловдив.

Източник: dariknews.bg
Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Eдин адвокат,рояк партии и един собственик в сянка от 1992г.

Мнениеот Veso1913 » 16 апр 2010 15:44

Така както чета,имам чувството че се търси решение как да се изклати държавата с едни има-няма 3000000 лева.И се хвалят че ,,онези"600000 вече не ги дължали.Това ми прилича на онея живеещите в един небезисвестен Пловдивски квартал,дето все им опрощават сметките за ток.Дотам ли я докарахте?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Архив”