Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна

Мнениеот MORSKI » 15 апр 2010 21:04

Това искам да чуя от вас ;) Дано!
Значи ще задействам нещата покрай 26- ти и ще си разменим скайповете на лична ;)
Оттам вече ще видим какви документи ще ни трябват за запсиването- как ще ги набавим, кога ще се събираме,ще се подготвим и т.н ;) Само желание да има!!!
И капитан трябва да предложите...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 апр 2010 21:05

Браво, бе пичове! Не ми е работа ( може да ме плюете, ама само си казвам мнението), но ви предлагам МОРСКИЯ да ви е капитан, негова е идеята, а и до скоро ви беше модератор! А няма да смеете и да го псувате, и ще го слушате, че още се има с другите модератори! :lol: Морски, събери им по някой лев предварително, хем да не се откажат, хем да се почерпите след мача независимо от резултата! Стимула ще е по-голям! Успех, пичове!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 15 апр 2010 21:07

Аз не съм сигурен покрай държавните и затова не се бутам. Но ако се организира някакво неангажиращо мачле бих дошъл ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 апр 2010 21:09

kartago написа:Браво, бе пичове! Не ми е работа ( може да ме плюете, ама само си казвам мнението), но ви предлагам МОРСКИЯ да ви е капитан, негова е идеята, а и до скоро ви беше модератор! А няма да смеете и да го псувате, и ще го слушате, че още се има с другите модератори! :lol: Морски, събери им по някой лев предварително, хем да не се откажат, хем да се почерпите след мача независимо от резултата! Стимула ще е по-голям! Успех, пичове!

Мерси, Петьо ;) Ще се допитам до теб за тактиката преди началото на турнира 8-) Ти ще си нашият скрит тренер :twisted:

nikopp1
Контакти:

Мнениеот nikopp1 » 15 апр 2010 21:10

MORSKI написа:Това искам да чуя от вас ;) Дано!
Значи ще задействам нещата покрай 26- ти и ще си разменим скайповете на лична ;)
Оттам вече ще видим какви документи ще ни трябват за запсиването- как ще ги набавим, кога ще се събираме,ще се подготвим и т.н ;) Само желание да има!!!
И капитан трябва да предложите...

Написах ти едно съобщение....Провери си пощата и ми отговори.

Потребителски аватар
Sharenia
Контакти:

Мнениеот Sharenia » 15 апр 2010 21:18

kartago написа:Браво, бе пичове! Не ми е работа ( може да ме плюете, ама само си казвам мнението), но ви предлагам МОРСКИЯ да ви е капитан, негова е идеята, а и до скоро ви беше модератор! А няма да смеете и да го псувате, и ще го слушате, че още се има с другите модератори! :lol: Морски, събери им по някой лев предварително, хем да не се откажат, хем да се почерпите след мача независимо от резултата! Стимула ще е по-голям! Успех, пичове!

лентата е от мен :)

ppetkov
Контакти:

Мнениеот ppetkov » 15 апр 2010 21:58

Пишете ме и мен. навит съм да играем и да участваме в турнира. на 26 години съм и не съм играл отдавна ама не пречи да се пробвам.:)))

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 15 апр 2010 22:03

Пф... Адски много искам да участвам, но мисля, че това, че съм на 17 ще ми изиграе лоша шега... Допускат ли се непълнолетни?

Потребителски аватар
b0sko*
Контакти:

Мнениеот b0sko* » 15 апр 2010 22:11

и аз съм като Росен на 17.. ако не стане поне ще знайте, че ще имате (многобройна) агитка ! 8-)
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ

какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras

DGDobrev
Контакти:

Мнениеот DGDobrev » 15 апр 2010 22:20

Да, за съжаление допустимата възраст е от 18 до 50 години, преди час разгледах сайта. Което е жалко, защото клубовете с лекота може да се сдобият с някой-друг млад талант ако гледат отборите.

Върни се в “Архив”