Значи ще задействам нещата покрай 26- ти и ще си разменим скайповете на лична

Оттам вече ще видим какви документи ще ни трябват за запсиването- как ще ги набавим, кога ще се събираме,ще се подготвим и т.н

И капитан трябва да предложите...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kartago написа:Браво, бе пичове! Не ми е работа ( може да ме плюете, ама само си казвам мнението), но ви предлагам МОРСКИЯ да ви е капитан, негова е идеята, а и до скоро ви беше модератор! А няма да смеете и да го псувате, и ще го слушате, че още се има с другите модератори!Морски, събери им по някой лев предварително, хем да не се откажат, хем да се почерпите след мача независимо от резултата! Стимула ще е по-голям! Успех, пичове!
MORSKI написа:Това искам да чуя от васДано!
Значи ще задействам нещата покрай 26- ти и ще си разменим скайповете на лична![]()
Оттам вече ще видим какви документи ще ни трябват за запсиването- как ще ги набавим, кога ще се събираме,ще се подготвим и т.нСамо желание да има!!!
И капитан трябва да предложите...
kartago написа:Браво, бе пичове! Не ми е работа ( може да ме плюете, ама само си казвам мнението), но ви предлагам МОРСКИЯ да ви е капитан, негова е идеята, а и до скоро ви беше модератор! А няма да смеете и да го псувате, и ще го слушате, че още се има с другите модератори!Морски, събери им по някой лев предварително, хем да не се откажат, хем да се почерпите след мача независимо от резултата! Стимула ще е по-голям! Успех, пичове!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта