ЛЕВСКИ-СПОРТИСТ СВОГЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ-СПОРТИСТ СВОГЕ
Абе кога е мача кой ден ? колко часа ?
-
- Контакти:
emico написа:20:0!!!
Хайде по-спокойно. Победата днес беше срещу берое, не срещу Палмейрас.
Е и...,че ние и тях ще треснеме---
-
- Контакти:
Разбрах Събота 19:30 по Рингбг 

modor написа:maximalniq написа:Очаквам над 5 гола и Сашо Александров титуляр.
Е за какво Сашо да е титуляр...........не видя ли,че днес игра 10 минути и едвам дишаше накрая.
Теб има ли някой да ти харесва? Аман от такива фенове като теб дето само плюят... Сашо не му харесвал, Миро Антонов не му харесвал... ми кажи кой ти харесва, ако не по-добре вземи се гръмни и не се мъчи!!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
-
- Контакти:
rumen_dqvolaa написа:След изиграните до сега мачове се вижда желание за игра. Дали момчетата ще ни радват само с победи до края на сезона.Мисля че имаме много голям шанс да се доберем до добро класиране в края на шампионата.
Какво разбираш под "добро класиране в края на шампионата".Трето място ли. БАТКОВ ВЪН „
-
Бием, или с 3:1 или с 4:1 ....ако вкараме бързо ( до 20-25 мин. ) ....може и повече, и то на нула !
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
4:0 но това не трябва да ни радва,защото мястото което заемаме на е за ЛЕВСКИ.Не ,Спортист а Литекс,чорбата и Локо/Сф/трябваш да бием.Како ,ще правим във ЛЕ със този собственик,пак ли ще става ме за резил.Докато ,мустака се крие зад нас,зад ЛЕВСКИ нищо хубаво не ни чака.Но все пак ние подкрепяме и щя подкрепяме нашият любим отбор ЛЕВСКИ.Защото ,мустака не е ЛЕВСКИ.Ние сме ЛЕВСКИ ние ФЕНОВЕТЕ които въпреки всичко подкрепяме отбора.Дано,новият сезон всичко да бъде променено и вече да заемем нашето си място във класирането на А-група.А нашето място е първото,дори и да липсват други отбори определили себесе за грандове.Кой без лиценз,кой без възможност но ние трябва да се върнем там кадето ние мястото а именно ПЪРВОТО МЯСТО ТО СИ Е НАШЕ.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
-
- Контакти:
много труден мач ще бъде ,все пак наще ще бият с два- три гола,своге играят добре срещу нас на последък.
Левски този мач трябва да го вземе с юношите старша възраст без никакъв проблем.