Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Маикъл Шийлдс е пуснат на свобода

Мнениеот Blue_Lion » 17 дек 2008 22:06

Реакцията е само една : пишете си хиксчета в скайпа,плюйте го по форумите,възмущавайте се на глас като истински Българи.... :evil:
Изображение

Bad Boy

Мнениеот Bad Boy » 17 дек 2008 22:11

Като сме дупката на Европа ще ги пускаме всички такива като шийлдс. О, лъве ти се появи бе най накрая.

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 17 дек 2008 22:14

Гоце го пусна да си ходи .

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 дек 2008 22:22

Bad Boy написа:Като сме дупката на Европа ще ги пускаме всички такива като шийлдс. О, лъве ти се появи бе най накрая.

Аз рядко нещо влизам брат...нямам време са тия дни,че некви колоквиуми...са празници...бе тегаво е ! С теб кво става ? :) Шийлдс на КЛАДА !
Изображение

Bad Boy

Мнениеот Bad Boy » 17 дек 2008 22:25

Ами драсни некой ред след колоквиумите. Ще ти обясня там.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 17 дек 2008 22:30

Мисля, че тук е момента държавата да се прояви като такава. Ако няма никаква реакция от страна на институциите означава само едно: българските пилитици и чиновници защитават всички други, но не и българите. Ако това е така мисля, че освен онзи нагъл англичанин на бесилото трябва да увиснат и всичките боклуци от паламента и министерски съвет.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 дек 2008 22:31

angelov написа:Мисля, че тук е момента държавата да се прояви като такава. Ако няма никаква реакция от страна на институциите означава само едно: българските пилитици и чиновници защитават всички други, но не и българите. Ако това е така мисля, че освен онзи нагъл англичанин на бесилото трябва да увиснат и всичките боклуци от паламента и министерски съвет.

"Държавата гние,а главният проблем сме ние ?!" познато ли ти е ?
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 17 дек 2008 22:38

Blue_Lion написа:
angelov написа:Мисля, че тук е момента държавата да се прояви като такава. Ако няма никаква реакция от страна на институциите означава само едно: българските пилитици и чиновници защитават всички други, но не и българите. Ако това е така мисля, че освен онзи нагъл англичанин на бесилото трябва да увиснат и всичките боклуци от паламента и министерски съвет.

Наистина е така брато. Щом само можем да приказваме и да бездействаме още 100 години няма да има справедливост и добър живот за българите. Ако сега ние народът излезнем по улиците и направим това, което студентите в Гърция, вярвам че ще има някакви реакции от страна на властимащите.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 дек 2008 22:47

angelov написа:
Blue_Lion написа:

Наистина е така брато. Щом само можем да приказваме и да бездействаме още 100 години няма да има справедливост и добър живот за българите. Ако сега ние народът излезнем по улиците и направим това, което студентите в Гърция, вярвам че ще има някакви реакции от страна на властимащите.

Аз съм яко навит,ама като знам,че сме 20 човека..за кой да си блъскам главата ?! Има два изхода за България : 1. Стройна правна система със строги закони 2. Гражданска война :!: Но в нашия случай,първото ще е следствие на второто,а второто май е утопия на този етап ! Народ от п*тки...кво да ти кажа !!!
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 17 дек 2008 22:49

Тия дето го искат на свобода дали са виждали онова паве с което е цапардослал Мартин.Дали са разбрали че ония ...не знам какви да ги нареча са потрошили хотела в златни пясъци...Не ми се говори

Върни се в “Архив”