Левски-Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски-Локомотив Пловдив
ох боли ме главата от вас бе вие хора слепи ли сте що ли слаби сме били ми добре гаррата ви го пращаме за втори пьт на герена сега сенадявам да си вземете и томислав русев данотой ви просветли
Ticha написа:blue magic написа:Какъв смисъл има от неаргументирани плоски твърдения, чиято посока се дължи на фенско желание, а не на реални дадености!
Как реши, че Локото е по добрия отбор? Защо победа за ЛЕВСКИ на Герена срещу борещ се да не изпадне отбор определяш като изненада? Или просто по default дай да мразим ЛЕВСКИ!
Какво толкова има да се аргументира? С просто око се вижда кой играе по-добрия футбол от началото на пролетния полусезон и кой е спечелил повече точки. Това че Левски вече не е фаворит в мачовете си не го мисля само аз...букмейкърите също ви бяха определили като аутсайдери срещу Локо Сф и Черноморец.
Пич,срещу Черноморец-победата за Левски в еврофутбол беше 1,8 незнам да се дава такъв коефициент за аутсаидер!Само Левски!Локото са ни абонати,така че не се самнявайте в победата на Левски!
- levskar in CY
- Контакти:
Много труден мач!!Но все пак победата е наша! 3-1 и само Левски оле оле оле!

IVAN.CIPRUS написа:Който не вярва във ЛЕВСКИ да не пише във форума само глупости.Колкото и слаби да сме ЛЕВСКИ е нашата вяра и нашият живот.Знам и виждам че не върви играта,не се вкарват голове но трябва да продължаваме подкрепата.До края на шампионата ще е така,но ние трябва да сме заедно.По темата ЛЕВСКИ-Локо/Пд/ 3:1 пак ще има трудности и мъка ,но ще вземеме този мач.На автора на темата мога само да му кажа/понеже го познавам добре/:Румене на бас по бутилка уиски че ще бием Локото/Пд/ и по още една че ще се класираме във тройката.
+1

Много неприятно впечатление ми прави изказвнето на Здравков. Дори и да е истина, това което казва за Тъча, не може да си позволява да говори по такъв просташки начин. Разбира се, това не е първият път, когато Здравков чупи тъпомера с изказванията си и мен лично много ме дразни тоя смешник.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
L_Messi написа:Много неприятно впечатление ми прави изказвнето на Здравков. Дори и да е истина, това което казва за Тъча, не може да си позволява да говори по такъв просташки начин. Разбира се, това не е първият път, когато Здравков чупи тъпомера с изказванията си и мен лично много ме дразни тоя смешник.
В последно време хората от клуба се изказват супер неадекватно и махленски, което жестоко ме дразни! тези глупаци не се ли усещат, че именно за това ни мразят ве повече, а и ние феновете отнасяме сумати подигравки заради тях!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Е... , сигурно няма от кой да се учи, малко ли глупости не наговори мустака. Затова сме на тоя хал с простаци началници
.

Cesc Fabregas написа:L_Messi написа:Много неприятно впечатление ми прави изказвнето на Здравков. Дори и да е истина, това което казва за Тъча, не може да си позволява да говори по такъв просташки начин. Разбира се, това не е първият път, когато Здравков чупи тъпомера с изказванията си и мен лично много ме дразни тоя смешник.
В последно време хората от клуба се изказват супер неадекватно и махленски, което жестоко ме дразни! тези глупаци не се ли усещат, че именно за това ни мразят ве повече, а и ние феновете отнасяме сумати подигравки заради тях!![]()
![]()
Аматьорщина и простащина. Особено тоя Здравков, който е един г-н Никой, постоянно говори глупости и се излага, а с това и клуба.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
L_Messi написа:Cesc Fabregas написа:L_Messi написа:Много неприятно впечатление ми прави изказвнето на Здравков. Дори и да е истина, това което казва за Тъча, не може да си позволява да говори по такъв просташки начин. Разбира се, това не е първият път, когато Здравков чупи тъпомера с изказванията си и мен лично много ме дразни тоя смешник.
В последно време хората от клуба се изказват супер неадекватно и махленски, което жестоко ме дразни! тези глупаци не се ли усещат, че именно за това ни мразят ве повече, а и ние феновете отнасяме сумати подигравки заради тях!![]()
![]()
Аматьорщина и простащина. Особено тоя Здравков, който е един г-н Никой, постоянно говори глупости и се излага, а с това и клуба.
Aбсолютно, така е!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- BiJuTeRa
- Контакти: