Тренъорският пост в ЦСКА???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой да наследи Андоне
любо пенееееееееееееееееев
За пореден път ..Любо Пенев,..въобще не трябваше да го освобождават.Андоне като си тръгне, да си вземе и Панку и Петре
- Обичам Батков
- Контакти:
Стига с тея Грозданов,Гочето и тем подобни левскари,да вземем кокъла тогава нали е свободен! От продажници които идват само за пари нямаме нужда!
- Обичам Батков
- Контакти:
Xanko написа:redpride написа:Според мене трябва ново лице, стига старите моцуни Стойчо, Паро и Пената. Трябва ни някой необременен, примерно Павел Дочев. Ако той не иска да оставим Методи Деянов-супер интелегентно момче, голям армеец, млад и необременен. Ади Зафиров ми беше любимец, като футболист, но още не става за треньор, особенно преди най-важния ни мач срещу Берое. Ако загубим и тук, край-провал отвсякъде!
Е как прецени, че Мето е дорасъл, Ади не.
И от какво са обременени,че са истински цесекари ли, те титаните много бързо ще ги ОБРЕМЕНЯТ тея младоци дето ги изреждаш!
От самото начало Андоне не ми се връзваше с ЦСКА . Трябва да се върне Стойчо Младенов и да тръгнете нагоре като едно време 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Който и да е трябва да е астроном за да може да се справя с толкова много звезди едновременно 

Стига с тия експерименти. Нали пробвахме с тоя Андоне.
Трябва ни истински цесекар, който да даде всичко от себе си за ЦСКА.
И този човек е: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ
Титан да го оставят да работи на спокойствие. Да се подпише договор поне за 3 год.
И да преключим с тези треньорски смени.
Трябва ни истински цесекар, който да даде всичко от себе си за ЦСКА.
И този човек е: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ
Титан да го оставят да работи на спокойствие. Да се подпише договор поне за 3 год.
И да преключим с тези треньорски смени.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
От 4-5 часа нема нова информация никъде.Кво става в крайна сметка-ше се маха ли мангала или ще требва го търпиме?
- david_villa
- Контакти:
Стойчо/Ицо
- delqnski47
- Контакти:
Оф,на мене вече такива работи не ми правят голямо впечатление!То не бяха БАТЕ-та,Казански афери,лицензи,смяна на треньори,футболисти,собственици....абе всичко но не и ФУТБОЛ!Така че вече ми е през трибуквието кой ще стане треньор(ако Андоне се махне)!
Все пак,колкото и да е ако самия тренер не ще да работи тук,то проблем няма......
ТИТАНИИИИИИ......ВРЪЩАЙТЕ СТОЙЧО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Все пак,колкото и да е ако самия тренер не ще да работи тук,то проблем няма......
ТИТАНИИИИИИ......ВРЪЩАЙТЕ СТОЙЧО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.