И аз искам Хидинг за треньор на Левски, но няма да ме огрее

Всеки се простира според чергата си. Мисля, че нямате финансите за С. Младенов и неговите изисквания.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Yasso написа:gugushito написа:твърдо само стойчо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! само на него му е ясно как се работи в българия и как се подрежда отбор за конкретен мач !
...освен това не реве какви били терените, а когато е нужно просто тропва по масата и казва очевидното : "ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат зад нас"
redpride написа:Според мене трябва ново лице, стига старите моцуни Стойчо, Паро и Пената. Трябва ни някой необременен, примерно Павел Дочев. Ако той не иска да оставим Методи Деянов-супер интелегентно момче, голям армеец, млад и необременен. Ади Зафиров ми беше любимец, като футболист, но още не става за треньор, особенно преди най-важния ни мач срещу Берое. Ако загубим и тук, край-провал отвсякъде!
redpride написа:Според мене трябва ново лице, стига старите моцуни Стойчо, Паро и Пената. Трябва ни някой необременен, примерно Павел Дочев. Ако той не иска да оставим Методи Деянов-супер интелегентно момче, голям армеец, млад и необременен. Ади Зафиров ми беше любимец, като футболист, но още не става за треньор, особенно преди най-важния ни мач срещу Берое. Ако загубим и тук, край-провал отвсякъде!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта