Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот Dobri » 29 мар 2010 17:52

Момчета, не е въпроса кой искате, а за кой има стотинки.
И аз искам Хидинг за треньор на Левски, но няма да ме огрее :cry:

Всеки се простира според чергата си. Мисля, че нямате финансите за С. Младенов и неговите изисквания.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 мар 2010 17:53

Уф абе вие малоумни ли сте!!!!

През оная ми работа е кой ще е тренъора!!! :( :( :( :( :(

Проблема е много по- сериозен!!

След 20 години разруха-за съжаление ФУТБОЛА НИ УМРЯ!!!!
Изображение

Romanista81
Контакти:

Мнениеот Romanista81 » 29 мар 2010 17:59

Добри варианти - Стефан Грозданов, Гочето Василев, Тони Велков

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 29 мар 2010 17:59

Yasso написа:
gugushito написа:твърдо само стойчо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! само на него му е ясно как се работи в българия и как се подрежда отбор за конкретен мач !

...освен това не реве какви били терените, а когато е нужно просто тропва по масата и казва очевидното : "ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат зад нас" :lol:

Такъв човек ни трябва! С тази пораженческа психика, която е в моемнта сме за никъде! Иначе Титаните се излагат.. :!:

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 29 мар 2010 18:15

Съдбата си знае работата ;)
Връща им го за Любо :)

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 29 мар 2010 18:17

Така.На минути сме от поредния (анти)рекорд-смяна на треньора след шест мача.Въпреки това смятам че Андоне няма да напусне.Ситуацията в ЦСКА е наистина тежка,а предстои мач с Берое.Андоне не е лош треньро,не е лошо да му се дава шанс,но е факт,че това,което правим досега при него,начина на игра на отбора не ми харесва.Той самият каза,че има още какво да се работи.Но многото +специалисти",които го уволнивяха още преди да са го назначили(за журналистити говоря) направиха така че да стане ясно,че Андоне спокойно воже и сам да се махне,защото има достатъчно опции.Това е.Явно и на него не му се стои-проБлеми колкото искаш тук,а той е чужденец,несвикнл с действителността.Не е лошо да дойде ново лице а Армията(имам предвид не Стойчо,макар че той е отличен треньор),но определено това не е Зафиров и ако довършим сезона с него ще е голяма грешка.Не става.Имам си в главата няколко свежи идеи за нов наставник на ЦСКА-в сферата на невъзможното-Любо Пенев и Тони Велков.Първия е 90% невъзможен на този етап,защото при това ръководство той едва ли ще се върне,а Велков си има свсем добър отбор,където се доказва и не вярвам да иска да си рискува кариерата с отбор в ситуация като на армейците,където никой не те чака.Камата е вариант,друг е въпросът колко удачен вариант е-сините с Гонзо засега записват най-слабия се сезон от много време насам,а той е легенда.И идват двата варианта-Чичо Митко и Стойчо Младенов.Все пак да видим дали Андоне наистина ще си тръгне,все още си мисля че ще склони да остане.
Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 29 мар 2010 18:18

Според мене трябва ново лице, стига старите моцуни Стойчо, Паро и Пената. Трябва ни някой необременен, примерно Павел Дочев. Ако той не иска да оставим Методи Деянов-супер интелегентно момче, голям армеец, млад и необременен. Ади Зафиров ми беше любимец, като футболист, но още не става за треньор, особенно преди най-важния ни мач срещу Берое. Ако загубим и тук, край-провал отвсякъде!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 мар 2010 18:21

Нямам думи!Поредната простотия!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 29 мар 2010 18:23

redpride написа:Според мене трябва ново лице, стига старите моцуни Стойчо, Паро и Пената. Трябва ни някой необременен, примерно Павел Дочев. Ако той не иска да оставим Методи Деянов-супер интелегентно момче, голям армеец, млад и необременен. Ади Зафиров ми беше любимец, като футболист, но още не става за треньор, особенно преди най-важния ни мач срещу Берое. Ако загубим и тук, край-провал отвсякъде!

Не пич,според мен трябва здрава ръка!Но условието е Титаните да се вземат в ръце и да го оставят да работи,не както те искат :shock:

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 29 мар 2010 18:37

redpride написа:Според мене трябва ново лице, стига старите моцуни Стойчо, Паро и Пената. Трябва ни някой необременен, примерно Павел Дочев. Ако той не иска да оставим Методи Деянов-супер интелегентно момче, голям армеец, млад и необременен. Ади Зафиров ми беше любимец, като футболист, но още не става за треньор, особенно преди най-важния ни мач срещу Берое. Ако загубим и тук, край-провал отвсякъде!

Е как прецени, че Мето е дорасъл, Ади не.

Върни се в “Архив”