Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Някой да знае какво става с Ботев?

Мнениеот rump_shaker » 25 мар 2010 22:24

sokkoban написа:
rump_shaker написа: Но от мен да знаеш, това че няма новини незначи че не се работи ;) Бъди спокоен. Всичко ще си дойде на мястото!

Ей шейкъреееееее, маймунке малка какво пушиш бе? :lol: :mrgreen:
Без да ставам нахален що не вземеш да ме почерпиш и мен а?

Така мисля бе човек, нямам ли право. А за пушенето ще споделя нямаш никви грижи ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 25 мар 2010 22:25

Абе дано до август да излязат новини за отбора

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 25 мар 2010 22:53

rump_shaker написа:
sokkoban написа:
rump_shaker написа: Но от мен да знаеш, това че няма новини незначи че не се работи ;) Бъди спокоен. Всичко ще си дойде на мястото!

Ей шейкъреееееее, маймунке малка какво пушиш бе? :lol: :mrgreen:
Без да ставам нахален що не вземеш да ме почерпиш и мен а?

Така мисля бе човек, нямам ли право. А за пушенето ще споделя нямаш никви грижи ;)

Не бе брат, просто се опитвам да се заразя от теб с оптимизъм! :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 25 мар 2010 23:02

кво друго ни остна....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 мар 2010 23:20

Спокойноооо , всичко с времето си , а като е тръгнало то 2012 не Ботев , ами цялата "А" група може да я няма :mrgreen:

Justice 1912
Контакти:

Мнениеот Justice 1912 » 25 мар 2010 23:24

БОТЕВ ЩЕ ГО ИМА ВИНАГИ,КОЛКОТО И ДА СЕ РАДВАТ НЯКОИ ОТ ЛОКОМОТИВ И ЛЕВСКИ !!!
ЯСНО Е ,ЧЕ СЕГА НОВИНИТЕ ЗА НАШИЯ ЛЮБИМ ОТБОР СА КЪТ,НО СЪВСЕМ СКОРО ТОВА НЯМА ДА Е ТАКА.
100 ГОДИШНИНАТА ЩЕ Я ПРАЗБУВАМЕ В "А" ГРУПА - СИГУРЕН СЪМ !!!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 мар 2010 23:25

Justice 1912 написа:БОТЕВ ЩЕ ГО ИМА ВИНАГИ,КОЛКОТО И ДА СЕ РАДВАТ НЯКОИ ОТ ЛОКОМОТИВ И ЛЕВСКИ !!!
ЯСНО Е ,ЧЕ СЕГА НОВИНИТЕ ЗА НАШИЯ ЛЮБИМ ОТБОР СА КЪТ,НО СЪВСЕМ СКОРО ТОВА НЯМА ДА Е ТАКА.
100 ГОДИШНИНАТА ЩЕ Я ПРАЗБУВАМЕ В "А" ГРУПА - СИГУРЕН СЪМ !!!

До днеска не съм видял някой левскар да се радва , че Ботев го няма , напротив точно обратното е ;)

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 26 мар 2010 00:46

За Ботев след есенния полусезон се знаеше,че е почти сигурен изпадащ отбор и тук трябва да отбележим идиотската намеса на феновете му-според мен отбора на Ботев можеше спокойно да изиграе пролетния дял от първенството с италианската си гарнитура и пак да изпадне като последен или предпоследен в класирането,но за сметка на това щяхме да видим още едно вълнуващо пловдивско дерби,поне две три тото изненади с участието на Ботев и пълноценно участие на феновете му във форума на ГОНГ,а сега нещата отиват към невзимане на лиценз за професионалния футбол и посещение на мачове във В група из Пловдивска област и кървави дербита в следващите години с "ВОИНИТЕ НА ТАНГРА"от с.Черноземен.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 26 мар 2010 01:07

rocknrolla написа:За Ботев след есенния полусезон се знаеше,че е почти сигурен изпадащ отбор и тук трябва да отбележим идиотската намеса на феновете му-според мен отбора на Ботев можеше спокойно да изиграе пролетния дял от първенството с италианската си гарнитура и пак да изпадне като последен или предпоследен в класирането,но за сметка на това щяхме да видим още едно вълнуващо пловдивско дерби,поне две три тото изненади с участието на Ботев и пълноценно участие на феновете му във форума на ГОНГ,а сега нещата отиват към невзимане на лиценз за професионалния футбол и посещение на мачове във В група из Пловдивска област и кървави дербита в следващите години с "ВОИНИТЕ НА ТАНГРА"от с.Черноземен.

Първо: Намесата на феновете не е 'идиотска', както я оприличаваш ти. Тя е плод на много страдание на всички жълто-черни сърца и желание свързано единствено и само с премахването на селската гнида от отбора! Никой не иска да гледа Ботев да пада от отбори като Своге, Мездра, Сливен и прочие с разгромни резултати благодарение на политиката и лъжите, с които борави ДХ-С и феновете на Ботев избрахме да не гледаме резила, защото това не е НАШИЯ БОТЕВ!
Второ: 'Вълнуващо пловдивско дерби' нямаше да наблюдаваш, поради простата причина, че този мач нямаше как да е такъв без подкрепата на феновете, а ние ясно заявихме позициите си относно това, че италиански боклуци, лъжещи ни от половин година, че ще ни купуват си правят каквото искат и се опитват да правят конкуренция по лъжите на ДХ-С ?!?
И трето: 'Нещата отиват на към невзимане на лиценз за професионалния футбол и кървави дербита в следващите години с "ВОИНИТЕ НА ТАНГРА" от с. Черноземен '
Това твое изказване бих го коментирал, само по един начин ... всички привърженици на Ботев искат да гледат СВОБОДЕН БОТЕВ, МАКАР И В МАЧ С ВОИНИТЕ НА ТАНГРА, ОТКОЛКОТО ТАЗИ ПАРОДИЯ НА БОТЕВ В МАЧ С РЕАЛ МАДРИД С ПРЕЗИДЕНТ - ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ !!! Поради тази причина в нашите дела не се бъркай и не оценявай намесата ни 'идиотска' ли е или не, защото само тези, които не носят жълто-черното в сърцата си не знаят колко много ни боли за клуба и как въпреки всички проблеми в клуба ние оставяме вярни на него ЗАВИНАГИ !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 26 мар 2010 06:41

На въпроса : ''Някой да знае какво става с Ботев ?'' , ще Ви отговоря .

Аз знам какво , и повярвайте за сега е по-добре да не дискутираме :!:

Върни се в “Архив”