BPFC1912 написа:По добре никакви новини , отколколкото само слухове последвани от големи патърдии и след това нищо. Каквото е писано да стане ще стане ! Няма смисъл от гадатели.
Напълно съм съгласен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BPFC1912 написа:По добре никакви новини , отколколкото само слухове последвани от големи патърдии и след това нищо. Каквото е писано да стане ще стане ! Няма смисъл от гадатели.
rstein написа:Отговорът е само един - икономическа криза! В лошо време решихте да изхвърлите отбора си!? Кой ще тръгне сега да плаща дълговете на Селския, да комплектова отбор от нищото, да тръгва от Б или В група, да няма гаранции за стадион!? Няма друг толкова луд,колкото Селския!!
rump_shaker написа: Но от мен да знаеш, това че няма новини незначи че не се работиБъди спокоен. Всичко ще си дойде на мястото!
Jeff Ament написа:rstein написа:Отговорът е само един - икономическа криза! В лошо време решихте да изхвърлите отбора си!? Кой ще тръгне сега да плаща дълговете на Селския, да комплектова отбор от нищото, да тръгва от Б или В група, да няма гаранции за стадион!? Няма друг толкова луд,колкото Селския!!
Съдба,ние не се надяваме някой да му плаща дълговете.Всичко трябва да е за негова сметка.
sokkoban написа:rump_shaker написа: Но от мен да знаеш, това че няма новини незначи че не се работиБъди спокоен. Всичко ще си дойде на мястото!
Ей шейкъреееееее, маймунке малка какво пушиш бе?![]()
![]()
Без да ставам нахален що не вземеш да ме почерпиш и мен а?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта