Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Наркомани гадни!Срам сте за Цска!Да ни треснат едно наказание сега,да изостанем с 4 точки и с тея псевдо-играчи никва титла нема да видим!
- maximalniq
- Контакти:
Ingenious написа:След като прочетох позицията на ЦСКА, ми се изясни всичко относно мача и поведението на феновете. Оказва се, че обяснението е много просто и близко до ума на всеки фен на играта Pro Evolution Soccer 2010. Когато играя с отбор с по-високи оценки срещу такъв с по-ниски, логично очаквам да победя. Понякога обаче компютърът е неблагосклонен и умишлено отслабва играчите ми, като за капак ми вкарва и гол от статично положение. Тогава се ядосвам, удрям компютъра, излизам от менюто и рестартирам мача. Това се е случило и днес. ЦСКА не стига, че са играли зле, ами и получават гол от корнер от намиращия се назад в класирането Локо Мездра. Публиката освирепява от развоя и тръгва на саморазправа. Логичният ход на собствениците е да поискат преиграване на мача. Колко просто
Ти си гений бе.Какво сравнение ,какъв извод.Евала!

П.С. Случвало ми се е на Become A Legend да ми прави уговорени мачове.Например резултата на полувремето е 0:1 и ме вкарва треньора да обръщам резултата.

Ingenious написа:След като прочетох позицията на ЦСКА, ми се изясни всичко относно мача и поведението на феновете. Оказва се, че обяснението е много просто и близко до ума на всеки фен на играта Pro Evolution Soccer 2010. Когато играя с отбор с по-високи оценки срещу такъв с по-ниски, логично очаквам да победя. Понякога обаче компютърът е неблагосклонен и умишлено отслабва играчите ми, като за капак ми вкарва и гол от статично положение. Тогава се ядосвам, удрям компютъра, излизам от менюто и рестартирам мача. Това се е случило и днес. ЦСКА не стига, че са играли зле, ами и получават гол от корнер от намиращия се назад в класирането Локо Мездра. Публиката освирепява от развоя и тръгва на саморазправа. Логичният ход на собствениците е да поискат преиграване на мача. Колко просто
Много добре казано.Тук вБългария много хора си мислят,че щом си нагоре в класирането ти си абониран за победи срещу отборите от долната половина на таблицата
maximalniq написа:Ingenious написа:След като прочетох позицията на ЦСКА, ми се изясни всичко относно мача и поведението на феновете. Оказва се, че обяснението е много просто и близко до ума на всеки фен на играта Pro Evolution Soccer 2010. Когато играя с отбор с по-високи оценки срещу такъв с по-ниски, логично очаквам да победя. Понякога обаче компютърът е неблагосклонен и умишлено отслабва играчите ми, като за капак ми вкарва и гол от статично положение. Тогава се ядосвам, удрям компютъра, излизам от менюто и рестартирам мача. Това се е случило и днес. ЦСКА не стига, че са играли зле, ами и получават гол от корнер от намиращия се назад в класирането Локо Мездра. Публиката освирепява от развоя и тръгва на саморазправа. Логичният ход на собствениците е да поискат преиграване на мача. Колко просто
Ти си гений бе.Какво сравнение ,какъв извод.Евала!![]()
П.С. Случвало ми се е на Become A Legend да ми прави уговорени мачове.Например резултата на полувремето е 0:1 и ме вкарва треньора да обръщам резултата.![]()
Това си е предимството да играеш PES. Изясняват ти се доста неща

batelevski написа:МЕЦИ написа:batelevski написа:[
И по кое правило трябва да бъдем извадени от "А" група ?
Що питаш?
Питам, защото всички просто си приказвате..едни от злоба, други просто, защото сме ЦСКА, а никой всъщност не знае какви са наказанията в такива случаи. Не ме разбирайте погрешно. Искам да има наказания, но не и за ЦСКА, а за тези лумпени, които кой знае сигурно се дрогират още преди да се родят. Трябва да има наказания за тях, а не за ЦСКА и за всички тези нормални хора, които просто са искали да гледат мача...
По цял свят за изцепки на феновете по време на мач го отнасят отборите.Защо вие трябва да сте изключение?
Персоналната отговорност си е съвсем отделна работа.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:По цял свят за изцепки на феновете по време на мач го отнасят отборите.Защо вие трябва да сте изключение?
Персоналната отговорност си е съвсем отделна работа.
Защото и двата шопски "гранда" са свикнали да са изключение за правилниците

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Според, това което чета в интервюто на Венци Живков, ние сме гледали различни мачове!
Има обаче и нещо вярно!
ЦСКА ДЪЛЖИ ПАРИ, И ТО МНОГО НА РАЗЛИЧНИ КРЕДИТОРИ!
За плащане се говори с частицата "ЩЕ", което означава "НИКОГА", както стана с парите за Удоджи и много други.
Защо изхвърлиха Ботев, а оставиха ЦСКА?
Има обаче и нещо вярно!
ЦСКА ДЪЛЖИ ПАРИ, И ТО МНОГО НА РАЗЛИЧНИ КРЕДИТОРИ!
За плащане се говори с частицата "ЩЕ", което означава "НИКОГА", както стана с парите за Удоджи и много други.
Защо изхвърлиха Ботев, а оставиха ЦСКА?
Решават съдбата на ЦСКА в понеделник вечерта
Наказанията след мача в Мездра между отборите на Локомотив и ЦСКА ще бъдат обсъдени и решени след точно 24 часа.
Специално за Гонг председателят на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз Петко Петков обяви, че събира членовете, на които е ръководител след едно денонощие – понеделник в 18:00 часа.
Същият е и директор на Столична Следствена Служба. Имало е желание тази сбирка да бъде още по-рано, но с оглед на факта, че предстои още един мач от този 19 кръг на А група, трябва да се изчака неговия край.
На националния стадион „Васил Левски” в понеделник вечерта ще бъдат разгледани всички документи, протоколи, предложения и наредби, след което ще стане ясно и решението на Дисциплинарната комисия. Чак след това ще бъдат правени изявления и коментари от ръководните органи.
ПАК ЩЕ ВИ СЕ РАЗМИНЕ
Специално за Гонг председателят на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз Петко Петков обяви, че събира членовете, на които е ръководител след едно денонощие – понеделник в 18:00 часа.
Същият е и директор на Столична Следствена Служба. Имало е желание тази сбирка да бъде още по-рано, но с оглед на факта, че предстои още един мач от този 19 кръг на А група, трябва да се изчака неговия край.
На националния стадион „Васил Левски” в понеделник вечерта ще бъдат разгледани всички документи, протоколи, предложения и наредби, след което ще стане ясно и решението на Дисциплинарната комисия. Чак след това ще бъдат правени изявления и коментари от ръководните органи.
ПАК ЩЕ ВИ СЕ РАЗМИНЕ

- Sagittarius
"Искрено се забавлявах, докато гледах как някакви дебели чичковци гонят по терена 300 бесни фена. Не е задължение на фенклуба на ЦСКА да озаптява 200-300 запалянковци. Ако домакините от Мездра бяха направили всички както трябва, нямаше да се стигне до такива батални сцени на терена.", каза Дучето.
Вижте наглостта.Забавлявал се бил...олигофрен

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Re: Решават съдбата на ЦСКА в понеделник вечерта
1.Цска нахлуха на мача с Черно Море-финала за купата!
2.Цска нахлуха миналата година с Литекс!
3 Цска нахлуват и днес!Прекратявайки практически загубен от тях мач!
4.Ако законите се спазваха и цска си бяха платили парите на Локо Мз а БФС не ги ТОЛЕРИРАШЕ съвсем спокойно можеше и да има полиция днес въпреки,че такава не е нужна!
5.Цска дължи пари и на Пирин,които за разлика от тях се опитват да ремонтират стадиона си.И за тези пари БФС СПИ!!!
6.Изгониха отбор като Ботев Пловдив от А група заради дългове,като БФС ОТНОВО забрави,че цска дължи пари и на тях!
Е ДОКОГА???
2.Цска нахлуха миналата година с Литекс!
3 Цска нахлуват и днес!Прекратявайки практически загубен от тях мач!
4.Ако законите се спазваха и цска си бяха платили парите на Локо Мз а БФС не ги ТОЛЕРИРАШЕ съвсем спокойно можеше и да има полиция днес въпреки,че такава не е нужна!
5.Цска дължи пари и на Пирин,които за разлика от тях се опитват да ремонтират стадиона си.И за тези пари БФС СПИ!!!
6.Изгониха отбор като Ботев Пловдив от А група заради дългове,като БФС ОТНОВО забрави,че цска дължи пари и на тях!
Е ДОКОГА???