Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Мнениеот Gretna » 21 мар 2010 18:38

Сега малко друг ъгъл!!!

Нахлуването на терена означава прекратяване на мача. При 1-0 за Мездра мача можеше да свърши лошо за ЦСКА.

Аз ако съм фактор някъде, вие си помислете къде и съм заложил за победа на ЦСКА да речем 500 000 лв. при коеф. 1,2/1,25 дали нямам интерес мача да е прекратен и да мивърнат залога. 66 мин са минали 1-0 за Мездра, губя много пари, .............................

Колко му е да провокираш няколко деца да направят това и онова. Лесна работа за много пари.
Дали не е това а?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 18:38

batelevski написа:
зелена_ракия написа:Това е рецидив и по ВСИЧКИ правила на БФС ЦСКА трябва да са аут от А група.

Всички ние се сещаме обаче кога това ще го видим у нас- правило да се спазва... :| :| :|

И по кое правило трябва да бъдем извадени от "А" група ? :lol:

По-скоро ЦСКА заслужава да играе без техни фенове да бъдат допускани на стадиона за мнооооооооооооооооого дълго време...
Последна промяна от Siegfried на 21 мар 2010 18:39, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 мар 2010 18:38

Това е от Гонг:

Трима от футболистите на ЦСКА се скрили в съблекалнята на Локомотив (Мездра), страхувайки се от саморазправа на собствените им фенове, съобщи пред журналистите след края на срещата полузащитникът на домакините Страти Илиев. Той каза, че това са трима от чужденците Даниел Панку, Елиот Гранден и Мишел Платини.

„Това просто не мога да си го обясня. Къде е европейското поведение, къде е нормалното държане на хората, не знам”, каза още Страти Илиев. Той добави, че нахлулата публика на ЦСКА мародерствала децата, които връщат топката край терена. От тези деца били отнети якета и мобилни телефони.

Изображение Изображение Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2010 18:38

Искам да попитам колко домакински мача изиграха Локо Мездра,колко от гостуващите отбори имаха публика и колко пъти беше прекратяван мач? Искам също да попитам Мездра ли са виновни,ако БФС е приел,че стадиона им е годен за игра? Колко пъти агитката на цска ще влиза на терена? Някой видя ли "обидния" жест,който Иса показа? Не беше пръста,който си мислите. Втория беше. Защо това не става с агитките на другите отбори? И сега за да е всичко честно защо следващия мач ние илу пловдивските локомотивци да не скочиме малко по терена. Така и така явно не е толкова сериозно престъпление. След като не ви наказват защо и ние да не го направиме..Ей така..Като няма наказание за зулумщините,нека да направиме погроми. Винаги ще се оправдаем с лоша организация.. Надявам се да схващате иронията. И за да не кажете,че съм еднозначен - кога най-после ще започнат да наказват (включително и нас) за расистките обиди?
И още нещо...Този шеф на СДВР охранителна полиция или нещо подобно,който се изказа в Ринг е за уволнение.
110 години любов!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 мар 2010 18:39

Siegfried написа:
batelevski написа:
зелена_ракия написа:Това е рецидив и по ВСИЧКИ правила на БФС ЦСКА трябва да са аут от А група.

Всички ние се сещаме обаче кога това ще го видим у нас- правило да се спазва... :| :| :|

По-скоро ЦСКА заслужава да играе без техни да бъдат допускани на стадиона за мнооооооооооооооооого дълго време...

БФС ще се съгласят с теб и ще ги накажат за 1 мач на неутрален терен, в София :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 21 мар 2010 18:39

batelevski написа:

Що питаш? :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 18:40

Аз ти говоря за дълго време . За повече от един мач .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2010 18:40

Gretna написа:Сега малко друг ъгъл!!!

Нахлуването на терена означава прекратяване на мача. При 1-0 за Мездра мача можеше да свърши лошо за ЦСКА.

Аз ако съм фактор някъде, вие си помислете къде и съм заложил за победа на ЦСКА да речем 500 000 лв. при коеф. 1,2/1,25 дали нямам интерес мача да е прекратен и да мивърнат залога. 66 мин са минали 1-0 за Мездра, губя много пари, .............................

Колко му е да провокираш няколко деца да направят това и онова. Лесна работа за много пари.
Дали не е това а?

Саше...Кога ти пуснаха нет-а бе? Асене върни..Вече и Сашо Диков ползва форума на гонг
110 години любов!

Потребителски аватар
Dobrudja
Контакти:

Мнениеот Dobrudja » 21 мар 2010 18:40

Жалки наркоманчета и долни подлоги! Дано ви изкарат от А група, некадърници! Смърт за цска :idea:

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 21 мар 2010 18:41

dodo7271 написа:
gld_84 написа:Няма никакъв спор затова, че постъпката е безумна, грозна, малоумна, дебилна и каквато още може да се нарече. Да гледат видеозаписите от камерите и всички до един да получат присъди (не глоба 50 лв) и доживот да не стъпват на мач. Но искам най-човешки да попитам:

1) Кой допуска да се продадат повече билети за сектора за гости, отколкото места има в сектора?
2) Кой разрешава да се провежда мач с 50-100 човека публика на 5 метра от аут линията?
3) Кой разрешава мач да се играе на стадион, на който има буци с бетон и чакъл до терена?
4) Кой допуска на стадиона очевидно пияни и дрогирани фенове? Нали е забранено? Каква е гаранцията, че там не са присъствали хора със забрана да посещават мачове, но като няма кой да проверява са отишли?
5) Защо мачът се охранява от 20 пенсионирани охранители, при положение, че на стадиона има над 5 000?
6) Каква вина носи ПФК ЦСКА за постъпката на тези лумпени и как би могъл отборът да предотврати подобни инциденти, за да не търпи санкции?
7) Ако заради това изхвърлят отбора от А група, мога ли другата седмица с 20 приятеля да отида на мача Левски - Локо Сф и да предизвикам безредици, та да ги изхвърлят и тях? Очевидно това не е решението!!!
Жестоки наказания, глоби, ПРИСЪДИ за всеки нахлул на терена. Същите санкции и за всички тези, отговорни за 7-те ми въпроса.
И последно - Дуче , на твое място бих се скрил и не бих посетил мач повече, да ти пи*ам на лидера и тартора......

Всичко това е много вярно и съм абсолютно съгласен. Обаче се питам, абе защо не го написа в 10-та минута на мача, а при резултат 1:0 за Локо Мз.

Аз щях да напиша същото и при 0:5 за ЦСКА... и не съм го написал защото всички тези неща се разбират и случват след инцидента, дотогава аз си гледах мача, а не кой къде стоял и имало ли полиция...

Върни се в “Архив”