Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Мнениеот gld_84 » 21 мар 2010 18:27

Няма никакъв спор затова, че постъпката е безумна, грозна, малоумна, дебилна и каквато още може да се нарече. Да гледат видеозаписите от камерите и всички до един да получат присъди (не глоба 50 лв) и доживот да не стъпват на мач. Но искам най-човешки да попитам:

1) Кой допуска да се продадат повече билети за сектора за гости, отколкото места има в сектора?
2) Кой разрешава да се провежда мач с 50-100 човека публика на 5 метра от аут линията?
3) Кой разрешава мач да се играе на стадион, на който има буци с бетон и чакъл до терена?
4) Кой допуска на стадиона очевидно пияни и дрогирани фенове? Нали е забранено? Каква е гаранцията, че там не са присъствали хора със забрана да посещават мачове, но като няма кой да проверява са отишли?
5) Защо мачът се охранява от 20 пенсионирани охранители, при положение, че на стадиона има над 5 000?
6) Каква вина носи ПФК ЦСКА за постъпката на тези лумпени и как би могъл отборът да предотврати подобни инциденти, за да не търпи санкции?
7) Ако заради това изхвърлят отбора от А група, мога ли другата седмица с 20 приятеля да отида на мача Левски - Локо Сф и да предизвикам безредици, та да ги изхвърлят и тях? Очевидно това не е решението!!!
Жестоки наказания, глоби, ПРИСЪДИ за всеки нахлул на терена. Същите санкции и за всички тези, отговорни за 7-те ми въпроса.
И последно - Дуче , на твое място бих се скрил и не бих посетил мач повече, да ти пи*ам на лидера и тартора......

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 21 мар 2010 18:27

По темата-Служебна победа за цска-мачът е прекратен по вина на домакините,които не са усигорили нормални условия за игра.Глоба за цска -1000 лева за хгвърлени предмети.
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 21 мар 2010 18:27

МЕЦИ написа:
зелено-бяло написа:Само за статистиката:
В един мач от един евро турнир ЧАСТ от публиката на Левски скандираше:
"Селяни"
Аз го помня!
А ти?
[/quote]
Това е страхотен пример за хулиганство,вандализъм, провокация... :) На колко години си?!Във всички мачове цялата публика на Левски скандира-Само Левски!Това явно те дразни... :)[/quote]
Ами тогава скандирахте "селяни"!
Ако това ТЕБ те дразни?
И полицията се намеси!
Ама вий си плащате глобите!
Така е най-справедливо!Ония са бедни.....

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 мар 2010 18:28

avitohola написа:Всички смешници фенове на други отбори не на цска да млъкнат и да спрат да ръсят тъпни защото са смешни и заслужават псувни! Махане от групата 10 мача наказание дрън дрън дрън! Единствения главен виновник за всикчко това се казва домакина Локо Мездра! Не може да има такъв стадион пълен с камани, угратки по 80 сантиметра високи и сектор за гости от 200 души които едвам дишат като са там! Смешно и жалко е да се дава лиценс на такива стадиони! Не управдавам групата фенове влезли и почнали да се разправят с футболисти, трениори ,фенове но не може без истинска полиция с палки щитове и каски просто се вижда смешните сотаджий и ние 15 16 17 годишните ще ги набием ако се организираме но не е в това работа на мач се ходи за удоволствие водят се деца жени и се гледа поткрепя се независимо как се играе в случаи бездушно днес!Който пести пари като такива отборчета дето немат отбор всичко от под наем им е да напускат групата и аиде! Събота да смачкаме говедата пък после нека ни вадят!Смешна и жалка работа с уш вече сме в европа!

Като си неграмотен защо пишеш?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
jorodukinski
Контакти:

Мнениеот jorodukinski » 21 мар 2010 18:30

наказанието трябва да се помни,на умряло куче ....вадят....защо не го направят срещу ЛЕВСКИ БОТЕВ ИЛИ ЛОКО ПД????????
LOKO IS THE BEST

Потребителски аватар
romario1979
Контакти:

Мнениеот romario1979 » 21 мар 2010 18:31

Не че не съм го виждал го виждал на чужди мачове но да го правят нашите фенове за Н ти път вече няма какво да се оправдават,нямало полиция.... кво те вълнува дали има полиция,не играем нищо това е!Всеки може да падне само шопските кратуни немогат да приемат че някой в някакав момент е по добър!Приемете загубата,има победи,загуби и равни,що Лефски и Цска се изживяват като богопомазани?А това жалко подобие на клуб като мездра,незнам как да опиша!Някакъв човечец ми обяснява че нямали 1500лв. за охрана ами от къде се издаржат да кажат?Гошко бачев ни мисли за рибки,били се издаржали с продажби на футболисти!Не Гошко не на футболисти на............... МАЧОВЕ!Цяла БЪЛГАРИЯ знае как се издаржате само БФС- то се правят на слепи до кога,докато имат изгода много ясно.после В група като Беласица!СРАМ МЕ Е , заради тези деградирали наркомани ЧЕ съм ЦЕСЕКАР!!!Има 30мин. до края на мача,не че с тази игра и 3 часа да имаше пак невиждах как ще вкараме НО,закакво влизат на терена нямат отговор.всичко може да се случи до края на мача!Питат ги кой ви провокира...ИСА ,след ловеч беше съдията,за купата беше феновете на Морето и тази мазна свиня подкупна Дучето все някой друг е виновен!Що не се самозаколиш за коледа свиня,цял живот ли ще вредите на ЦСКА?Аман от такива фенове!Пази боже да имате такива фенове!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 21 мар 2010 18:31

Ако е вярно това което е написал по-горе МЕЦИ, защо изобщо е започнал мача ??

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 21 мар 2010 18:31

Да затварят ЦСКА и да се свършва. Вече затвориха Ботев сега и тях и футболът ни става чист. Що не слезнаха тия от Мездра само не разбрах. От цял сектор поне 50-тина човека имаше ама май ги хвана шубето. Ще чакам в Събота да влезнат и да дойдат от към Г.

Моля Ви нека има СОТ на мача в Събота.

venom

Мнениеот venom » 21 мар 2010 18:32

garfild8 написа:
venom написа:Тогава Миньор си изпаднаха по естествен път, не бяха извадени. Не говорете глупости, досега няма случай в България отбор да е бил изваден за каквото и да било, освен Ботев, които нямаха футболисти, за да сформират отбор.

Колега,не те знам имаш ли повече от 16-20 години.Щеше да знаеш че Спартак Пл ги изхвърлиха,за уреждане на мач през 1982 или 1983г.Янтра ги изхвърлиха за същото през 1993г.А Металург през 1999г,пак за същото.Не говори наизуст.

През 82-ра съм бил малък другарю garfild8 и не съм разбрал, а другите два случая съм ги пропуснал и от теб за първи път чувам, че в България има разкрит уреден мач и ми звучи класическо, чак не ми се вярва.

Потребителски аватар
Kapetano
Контакти:

Мнениеот Kapetano » 21 мар 2010 18:33

Sagittarius написа:Не искам да коментирам дебилски изказвания на Дучето за огради и решетки,сякаш в Англия има решетки и хората не са на 1 метър от терена :?: .Сякаш в България не отиваш на мач,а да правиш золуми,да трошиш и чупиш щом видиш лабаво някъде?Къде и какво беше лошото на охраната?Нормална охрана,частна,да не сме милиционерска страна и да трябва навсякъде да има по 500 полицая с палки и кучета като във военно време?Да няма война тука?Има,защото такива като тоя Дучето са виновните това да се случва или бързо забравиха кадрите в които озверялата му муцуна надъхваше същите тези лумпени да нахлуят на финала през 2006,да пробягат 150 метра,за да се бият с фенове на Черно Море?Пак ли охраната е слаба,или огради нямаше насред Националния стадион?На идиотите само оправдания да им слушаш.Че то половината България не гледа мачове наживо заради такива дебили като тоя Дуче събрали още идиоти около себе си готови човек да убият бе.Тези бяха готови да убият човек за един келяв селски мач,пребиха децата с топките на тъча за няколко мобилни телефона и анцуга :!: :!: :!: КАКВИ ОПРАВДАНИЯ БЕ,КАКВИ 5 ЛЕВА?ТОЗ ДУЧЕ Е ЗА ЗАТВОР ОТ ГОДИНИ ЗА ПРОВОКАЦИИТЕ НА БЕЗРЕДИЦИ В НЕ ЕДИН СЛУЧАЙ,А В МНОГО :!:

ПС:Не намесвам Левски,даже си спомням как скандираха селяни селяни.Просто казвам,че тези клубове не се наказват както трябва,а се ползват с протекции и лумпените им фенове(които не са много на фона на голямата им фенска маса) се чувстват безнаказани,над законите,над всичко!Защото ето го факта - ЦСКА дължи милиони,а е протекциониран,а Ботев за 500 000 изваден от А група!Е,ТОВА ЛИ Е ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ,ТАКА ЛИ СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИ,ТАКА ЛИ СЕ ДАВА ПРИМЕР?НИМА АРШИНА НЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ?Какви за тези рипания към Локо Мз,един беден клуб разчитащ на продажби на играчи?Защо ЦСКА не са му платили 650 000 лева?Защо БФС си затваря очите пред това в полза на ЦСКА?За това питам аз,защо за едни Перуката е тъй,за други онака?Надявам се УЕФА да вземе някакво отношение и да натисне тоя палячо Михайлов да вземе нужните решения

Не мога да не се съглася с теб!!!
Добър коментар.

Върни се в “Архив”