Нека ви се смеят комшиите
http://www.sport.ro/campionate-externe/ ... oplay=true
Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ТаралежВгащите
Re: браво на европубликата !!!
служебна загуба за цска, 3 домакинства и 15 000 лева .... така пише в правилника, според Дарик радио
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
PFC Litex написа:Нека ви се смеят комшиите
http://www.sport.ro/campionate-externe/ ... oplay=true
На нас комщиите, на вас останалият свят!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
честно не разбирам що се радват ????? не виждате ли че цялата ни държава дълбае по всички параграфи надолу и това в мездра е икона на всичко около нас ????? всички отбори играят смешен и жалък футбол, гнусни дузпи ,нагъзвания в "дербита".... и ние се дърляме като второкласници в двора на училището.... всичко трябва да се смени от горе до долу и модела и ..... аз наистина не знам защо гледаме бг-футбол

Какъв Васил Левски, това не е наказание. Минимум на 100км от София до края, но ако се гледа точно и правилно закона, ВЪН ОТ ,,А" ГРУПА НЕЗАБАВНО!

quote="TheClub"]
Питаш ли ме какво ми е пред телевизора?!
Жалкото е, че Титаните се мъчат да наливат във кофа без дъно ... А според теб как ще ни накажат?![/quote]
Ако въобще ви накажат...сега най-вероятно ще изкарат Локо (Мз) виновни за това,че няма полиция !Няколко мача пред празни трибуни или докрая на първенството без фенове...и няма да играете на армията примерно ! Ще има и много сурови финансови санкций и така...и разибра се,служебна победа за Локо (Мз) ! Общо взето,този кръг върна Левски в борбата за титлата ! Титаните не ги защитавай,защото хич не са цветя за мирисане...те са и като Батков,и като Христолов и като всички,който наливат в БГ футбола...докато държавата не обърне сериозно внимание на спорта,така ще е при нас !
Blue_Lion написа:TheClub написа:Angoff написа:Да не забравяме и боклуците с червени фланелки долу на терена , че хич не ми се иска да минат между капките с това безобразие дето показват и то срещу изпадаш отбор ... ебем ти и селекцията и всичко при такава игра мерси , юношите ще играят по-добре . Наказания Наказания и пак Наказания за тия нещастници на терена и публиката .
Твърдата ръка трябва да играе в ЦСКА и в фенклуба и в отбота !
Ние сме с единия крак в Б група, какви наказания...
Няма да ви извадят от "А" група посмъртно...Телевизийте ще загубят много пари от вашата липса ! Въпреки това,нормалните ви фенове не заслужават това което направиха група п*тки ! Не ви харесвам...все пак съм Левскар,но на черното бяло не мога да кажа,и сега заради шепа идиоти и слабия ви отбор,червените фенове ще берат бая срам !
Питаш ли ме какво ми е пред телевизора?!

Ако въобще ви накажат...сега най-вероятно ще изкарат Локо (Мз) виновни за това,че няма полиция !Няколко мача пред празни трибуни или докрая на първенството без фенове...и няма да играете на армията примерно ! Ще има и много сурови финансови санкций и така...и разибра се,служебна победа за Локо (Мз) ! Общо взето,този кръг върна Левски в борбата за титлата ! Титаните не ги защитавай,защото хич не са цветя за мирисане...те са и като Батков,и като Христолов и като всички,който наливат в БГ футбола...докато държавата не обърне сериозно внимание на спорта,така ще е при нас !
Последна промяна от Blue_Lion на 21 мар 2010 17:06, променено общо 1 път.

gugushito,
Излей си болката, зная че боли, и е тежко, но Вие сами си го направихте...
Имаше 30 минути до края, но не устискахте, защото знаете, че Вие мачове не можете да обръщате!
Излей си болката, зная че боли, и е тежко, но Вие сами си го направихте...
Имаше 30 минути до края, но не устискахте, защото знаете, че Вие мачове не можете да обръщате!
- greenlandia
И ся к'во ще има наказание лишаване от Домакинство. А за купата в Зарата ще чупите и ломите пак.Няма да се разберем така.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Не съм привърженик на теорията на конспирацията, обаче ми се струва, че цялата тази идиотщина беше нагласена. Просто така да прекратиш мач е нелепо, това дори този малоумник Дучето не би го направил. Не знам защо, но сега титан ще имат оправдание за едни бъдещи действия.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- POPCORN
- Контакти:
dodo7271 написа:Не съм привърженик на теорията на конспирацията, обаче ми се струва, че цялата тази идиотщина беше нагласена. Просто така да прекратиш мач е нелепо, това дори този малоумник Дучето не би го направил. Не знам защо, но сега титан ще имат оправдание за едни бъдещи действия.
ми ако е така е още по жалко

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,